Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Pookelis @ 2011 01 16, 18:53)
Jei moku visa virtuonu, kokią kortelę reikia pasirinkti jų puslapyje, ten tokios Virtuon nėra. Ar rinktis Visa?

taip reikia pasirinkti Visa 4u.gif
Atsakyti
uzsakiau bilietus, raso STATUS not confirmed
cia reiskai kad reiks padaryti chek in
arba kad turiu gauti laiskau is ju , ir tik po to bus confirmed?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Sakykit kaip yra su vaiku iki 2 metų. Ten kažkaip rašo 23 mėnesiai ... Mažasis gimęs balandžio 25, skrisim kovo mėnesį. Ar mes turim imt bilietą iki 2 metų, ar jau nuo 2? Mane tie 23 mėnesiai sumaišė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 16, 21:25)
Labas vakaras  4u.gif

Sakykit kaip yra su vaiku iki 2 metų. Ten kažkaip rašo 23 mėnesiai ... Mažasis gimęs balandžio 25, skrisim kovo mėnesį. Ar mes turim imt bilietą iki 2 metų, ar jau nuo 2? Mane tie 23 mėnesiai sumaišė  g.gif

Kiek aš žinau, kad jei vaikui grižimo datą jau bus 2 metai, tai turit imti normalų bileitą, jei nebus - vaikišką.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 16, 22:25)
Labas vakaras  4u.gif

Sakykit kaip yra su vaiku iki 2 metų. Ten kažkaip rašo 23 mėnesiai ... Mažasis gimęs balandžio 25, skrisim kovo mėnesį. Ar mes turim imt bilietą iki 2 metų, ar jau nuo 2? Mane tie 23 mėnesiai sumaišė  g.gif

o imsit vezima? as ten buvau pazymejusi kad vezimas infant , tai ismete man 70 lt, tai atsisakiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 01 16, 22:25)
Labas vakaras  4u.gif

Jusu vaikui 2 metukai bus balandzio 25 diena, t.y. jam sueis 24 menesiai. Jus keliausite kai dar nebus 2 metuku, kovo men. T.y. jusu vaiko amzius kai keliausite bus 22 arba 23 menesiai (sueis kovo 25 d.). Taigi jusu atveju jus keliausite su vaikuciu iki 2 metu, kadangi nei isvykimo diena nei grizimo diena dar nebus sueje 2 metai. Taigi jusu vaiko statusas smile.gif - Infant. Atskiro bilieto pirkti nereikia, tik tarkim kai rezervuosite bilietus, tai reikia kaip pvz. imti 1 bilieta for Adult o kita irasyti kad Infant (bus pastovus mokestis 70 LT arba 20 EUR i viena puse). Kai reikes surasyti keliautoju vardus ir pavardes, reikes keliautoju vardu ir pavardziu saraso apacioje i tam skirta eilute irasyti ir kudikio iki 23 men. varda ir pavarde.

Keliaujant su kudikiu jei imsite su savimi ir vezimeli, rezervuojant bilietus jo pazymeti niekur papildomai nereikia, kadangi vezimas keliauja su kudikiu nemokamai. Ji tik priduodant oro uoste kaip registruota bagaza reikes priregistruoti (BUTINAI), t.y. jam uzdes registracijos talona-etikete, bet papildomai nieko nereikes moketi. Tai padaryti reikia pries registruojantis skrydziui, na kai jau einat pro vartus kur tikrina pati keliaujantiji ir jo rankini bagaza. Pazymeta vezimeli su kudikiu galite veztis iki pat lektuvo (prie lektuvo sulankstysite ir atiduosite darbuotojui). Taigi rezervuojant-perkant bilietus jokiu 'varneliu' nedekite tose vietose kur rasoma del Infant Equipment, nes gali paskaiciuoti kaip uz papildoma kudikio bagaza (antra vezima, automobiline kedute ar kita).

Tikiuosi aiskiai paaiskinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 16 sausio 2011 - 23:33
Ačiū 4u.gif Daugiau nei aiškiai thumbup.gif

Šiaip apie vežimą net negalvojau,bet kadangi nemokamai, tai imsiu turbūt g.gif Lengviaus bus ir tašes, ir vaikus tampyt.
Atsakyti
Pamatavau savo lagaminą. Lyg ir atitinka, tačiau ratukai išlindę 3cm. Jaučiu nepraeisim. O kur tos dėžės oro uostę stovi, gal galima nuvažiuot ir ten pasimatuot iš anksto?
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 01 16, 20:57)
uzsakiau bilietus, raso STATUS not confirmed
cia reiskai kad reiks padaryti chek in
arba kad turiu gauti laiskau is ju , ir tik po to bus confirmed?

Paprastai not confirmed reiškia, kad bilietų jūs neužsisakėte. Nors pasitaiko ir klaidų. Man kartą ( maždaug iš 50 pirkimų) buvo, kad rašė not confirmed, o laišką su rezervacijos numeriu atsiuntė į paštą. Taigi, jei laiško negavote, bilietų nenusipirkote.
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 17, 09:14)
Pamatavau savo lagaminą. Lyg ir atitinka, tačiau ratukai išlindę 3cm. Jaučiu nepraeisim. O kur tos dėžės oro uostę stovi, gal galima nuvažiuot ir ten pasimatuot iš anksto?

Kauno oro uoste prie registruoto bagažo pridavimo, toks melynas rėmas. Galit nuvažiuoti ir pasimatuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2011 01 17, 10:57)
Paprastai not confirmed reiškia, kad  bilietų jūs neužsisakėte. Nors pasitaiko ir klaidų. Man kartą ( maždaug iš 50 pirkimų) buvo, kad rašė not confirmed, o laišką su rezervacijos numeriu atsiuntė į paštą. Taigi, jei laiško negavote, bilietų nenusipirkote.

as dariau du bandymus moketi, sian raso kad pirmas atmestas, o apie antra nieko neraso, pinigai banke vis dar, jeo trecia karta mokesiu , po to nenurasys 2 kart?
Atsakyti
Su bagazo matmeninis ir as vargstu doh.gif lagamino aprasyme raso vienus ismatavimus, o pamatavus realiai visai kiti, nes prisideda ratukai, rankenos, kisenes unsure.gif o kaip supratau duoti ismatavimai jau maximalus su visais islindimais verysad.gif
Dar klausimelis, ar islipant kitoj saly yra kazkoks bagazo patikrinimas? ax.gif
Atsakyti