Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

Sveikutes.
QUOTE(lijana2 @ 2010 11 11, 01:05)
jo sendie ziurejau bilietus tai be 700-1000litu nenuperki dviem zmonem,is kauno i dublina

Aš sau pigiausią variantą su bagažu radau sausio 23d. -sausio 30d. Tai apie 450lt, man gausis. O šiaip pigesnių biletų pasiūlos į Airiją kažkaip nėra. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leogirl: 11 lapkričio 2010 - 14:56
QUOTE(tana75 @ 2010 11 11, 14:05)
o kaip idomu i prancuzija? ar ileistu su tom desrom???  g.gif

Man atrodo, kad jiems vienodai. Tik anglai čiūdinasi, to neįleidžia, ano - jiems paprasčiau, jie saloj. O prancūzai ne...
Atsakyti
Sveiki smile.gif . Ziuriu bilietus (2asmenims, sau ir vaikui iki 12metu)is UK i LT. Galvoju nepirkti lagamino (15kg ar 20kg). Ar leis i pati lektuva man tada isinesti iki 10kg rankini bagaza, ar butina pirkti ir papildomai kad ir 15kg bagaza? Atsiprasau us toki kl, bet pirma kart skrisciau be didelio (15kg) bagazo.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 11 11, 15:19)
Man atrodo, kad jiems vienodai. Tik anglai čiūdinasi, to neįleidžia, ano - jiems paprasčiau, jie saloj. O prancūzai ne...

Del maisto nzn, bet pavz, mano pazystami lietuviai nesenai gryzo is Graikijos i UK, tai parsiveze 4 ar 6 paketus cigareciu ir niekas jiems nei zodzio nesake.
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 11 11, 18:26)
Sveiki  smile.gif . Ziuriu bilietus (2asmenims, sau ir vaikui iki 12metu)is UK i LT. Galvoju nepirkti lagamino (15kg ar 20kg). Ar leis i pati lektuva man tada isinesti iki 10kg rankini bagaza, ar butina pirkti ir papildomai kad ir 15kg bagaza? Atsiprasau us toki kl, bet pirma kart skrisciau be didelio (15kg) bagazo.

Zinoma, kad galite nestis 10 kg i lektuvo bagaza.
Patariu, dar paieskoti ir pasiskaityti reikalavimus rankiniam bagazui, jei jau taip grybaujate, Ryanair temoje nemazai buvo prirasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 11 11, 19:42)
Zinoma, kad galite nestis 10 kg i lektuvo bagaza.
Patariu, dar paieskoti ir pasiskaityti reikalavimus rankiniam bagazui, jei jau taip grybaujate, Ryanair temoje nemazai buvo prirasyta  smile.gif

O ryanair psl. ir dvi pereitos temos pirmam psl. nurodytos blush2.gif Jose 5 tokius klausimus gal 40 kartų atsakyta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leogirl @ 2010 11 11, 14:56)
Sveikutes.

Aš sau pigiausią variantą su bagažu radau sausio 23d. -sausio 30d. Tai apie 450lt, man gausis. O šiaip pigesnių biletų pasiūlos į Airiją kažkaip nėra.  unsure.gif

As taip pat radau i Dublina pigiausius bilietus tik sausio 23 - sausio 31 d. man ir dukrai su bagazu gavosi 666 lt.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 11, 01:01)
O turbūt bilietų atpigimo tom dienom prieš Kalėdas neverta tikėtis? biggrin.gif

Gerai pamenu, kad vasaros pabaigoje buvo bilietu is Charleroi uz normalia kaina. Taciau tuomet nezinojau tikslios grizimo datos. Teko pirkti praeita savaite i Kauna ir atgal uz 600 Lt be bagazo. Dabar taip gailiuosi, nes neturesiu kur lauktuves sutalpinti. Man atrodo, kad galima uz bagaza atskirai moketi? T.y. su tuo uzsakymo numeriu susimoketi uz bagaza?
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2010 11 10, 17:40)
Susivyniok į foliją, ir praeisi

nu pirma kart girdziu blink.gif tikrai nereikia jokios folijos schmoll.gif tik berods negalima pienisku produktu g.gif o kaip del vezimelio vaikui,ar nereik papildomai moket nieko,ir ar reikia ji palikt prie ilipimo i lektuva,atsiprasau uz klausima kuris aisku jau kartojasi n-taji syki,bet tikrai neturiu laiko ieskoti,o su vaiku keliauju pirma syki.aciu
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2010 11 12, 13:25)
o kaip del vezimelio vaikui,ar nereik papildomai moket nieko,ir ar reikia ji palikt prie ilipimo i lektuva,atsiprasau uz klausima kuris aisku jau kartojasi n-taji syki,bet tikrai neturiu laiko ieskoti,o su vaiku keliauju pirma syki.aciu

uz vezimeli tikrai nereikia moket
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2010 11 12, 14:25)
nu pirma kart girdziu  blink.gif tikrai nereikia jokios folijos schmoll.gif tik berods negalima pienisku produktu g.gif o kaip del vezimelio vaikui,ar nereik papildomai moket nieko,ir ar reikia ji palikt prie ilipimo i lektuva,atsiprasau uz klausima kuris aisku jau kartojasi n-taji syki,bet tikrai neturiu laiko ieskoti,o su vaiku keliauju pirma syki.aciu

1. Sūrio vežėmės didelį kiekį iš Italijos. O jis gi pieniškas produktas. Kodėl jo turėtų būt negalima? Jis gi skrist netrukdo biggrin.gif
2. Vežimėlis nemokamai iki kažkokio amžiaus, ar ne iki 3 metų? Vyresniam reiks mokėt.
Atsakyti
nesenai buvau lt,ir su rainyru skridom,tai nusipirke buvom bilietus o bagazo ne,tai orouoste uz bagaza susimokejom 35e,o kaip is lt skridom tai litais reik moket orouoste,nes eurais neima,yra kur pasiverti i litus jai turi euru ir susimoki,uz rankini bagaza moket nereik,o uz vezimuka irgi nieko nereik moket. 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar aš čia į temą, bet paklausiu 4u.gif Gal kas žinote ar kur netoli Kauno oro uosto yra kita (ne ta kuri nurodyta oro uosto internetiniame puslapyje) kokia privati automobilių stovėjimo aikštelė? g.gif
Atsakyti