Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(simpa @ 2011 01 12, 17:32)
Ir taip daro tik Ryanairas  doh.gif As ta irgi pastebejau.Pirkau Aerlingus bilieta litais, nuskaiciavo normaliai, Ryanaira pirkau litais, tai man raso, kad tipo konvertuoja i eurus(nes tipo saskaita eurine) nors mano saskaita irgi litine...Durnyste ka..vercia i eurus, paskui is euru vel i litus  lotuliukas.gif ir automatiskai isauga kaina  doh.gif

Vat ir sakau kad cia kazkokia beprotybe. Tarkim jei is LT i koki Berlyna bilieto kaina rasoma tarkim 68 LT, tai dazniausiai litais ir nuskaito, na bet jei jau kaina iskart bilieto buna rodoma EUR, tai tada padek dieve kokiu kursu nuskaito. Na bet cia juk vartotoju apgaudinejimas. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 12, 19:43)
Man kur litais paskaičiavo-viskas gerai,bet kur tolimesnę kelionę eurais,konvertavo 3,67 už eurą,banke paaiškino,kad čia toks Visos kursas.Kas pakutiniu metu mokėjo Mastercard,ar normaliu kursu konvertavo?Nes jei taip,keisiu savo Visa kreditinę į Mastercard g.gif

Kiek pastebejau kad tokiu kursu paskaiciuoja ir VISA ir MASTERCARD atsiskaitinejant. As pirkau su MASTERCARD kortele ir kursas toks pat kaip jusu-kosminis. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lijana2 @ 2011 01 12, 21:40)
sveikos,mes tai as ir mano seima skrendam su rainyru i barcelona,ir jau pries menesi uzsisakem kambari pacioj barcelonoj.na ka aisku savininkui parasem irgi per emeila,sumokejom ta nediduka depozita,ir viskas,.skrydis po dienos ir pats savininkas atsiunte rezervacijos numeri kur gyvensim ir aisku adresa turim,ir kai jau nusileis musu lektuvas barcelonoj mes jam skamtelsim ir pranesim kad jau barcelonoj.bet jokiu bilieto rezervacijos duomenu nieko neprase,nesamone kazkas jai jusu praso numerio.kada uzsisakinejom kambari pildem lentele kur rasem savo vardus ir pavardes ir koks vaiku amzius ir viskas.nieko daugiau g.gif

Na mes irgi nemazai keliaujam. Taciau jei ko nuomotojas ir papraso, tai nebent skrydzio-reiso numerio. O kad kokia rezervacija prasytu atsiusti, tai irgi pirmakart girdziu. Kazkoks paranojikas tas zmogus ne kitaip. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2011 01 13, 13:26)
Bankas čia tikrai ne prie ko...
Kiekvienai šaliai yra nustatyti atskiri ikainiai, nepriklausomai nuo banko, net yra atskiras procentinis ikainis perkant lektuvo bilietus...
Galite pasiziureti cia Interchange fee is the fee typically paid by the retailer's bank to the cardholder's bank every time a Visa card is used

Kai perkate bilietus niekas jūsų pinigų tą pačia minutę nenurašo, pinigai Jūsų sąskaitoje yra rezervuojami. Pinigai nurašomi ankščiausiai po 3 dienų. Rezervuojama suma ir nurošoma suma gali skirtis priklausomai nuo valiutos kurso svyravimo. Jei pvz. doleris visai nesvyruoja, tai skirtumo tarp rezervuotos sumos ir nurašytos nepastebėsite, bet čia prieš kelias dienas USD buvo pabrangęs visu 10 centų, tuomet ir nurašo jums daugiau pinigėlių.

Cia kaip ir viskas butu aisku. Taciau as ta pacia kortele EUR atsiskaitau ne vien uz tarkim Ryanair bilietus, taciau kitais atvejais EUR kursas paskaiciuojamas normalus, o vat su Ryanair nezinia kas cia darosi....
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2011 01 13, 12:26)
Bankas čia tikrai ne prie ko...
Kiekvienai šaliai yra nustatyti atskiri ikainiai, nepriklausomai nuo banko, net yra atskiras procentinis ikainis perkant lektuvo bilietus...
Galite pasiziureti cia Interchange fee is the fee typically paid by the retailer's bank to the cardholder's bank every time a Visa card is used

Kai perkate bilietus niekas jūsų pinigų tą pačia minutę nenurašo, pinigai Jūsų sąskaitoje yra rezervuojami. Pinigai nurašomi ankščiausiai po 3 dienų. Rezervuojama suma ir nurošoma suma gali skirtis priklausomai nuo valiutos kurso svyravimo. Jei pvz. doleris visai nesvyruoja, tai skirtumo tarp rezervuotos sumos ir nurašytos nepastebėsite, bet čia prieš kelias dienas USD buvo pabrangęs visu 10 centų, tuomet ir nurašo jums daugiau pinigėlių.

Aš mokėjau MASTERCARD, draugas - VISA. Lėktuvo bilietų kaina buvo rašoma 675 LTL, man parašė, kad payment amount EUR yra lygi 208,39, exchange rate - 0,30873. Jam rašė tik, kad payment amount yra 675 LTL. Man kortelėje rezervavao, o po poros dienų nurašė 721,33 LTL. Jam rezervavo ir nurašė 675 LTL.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 01 13, 14:29)
Aš mokėjau MASTERCARD, draugas - VISA. Lėktuvo bilietų kaina buvo rašoma 675 LTL, man parašė, kad payment amount EUR yra lygi 208,39, exchange rate - 0,30873. Jam rašė tik, kad payment amount yra 675 LTL. Man kortelėje rezervavao, o po poros dienų nurašė 721,33 LTL. Jam rezervavo ir nurašė 675 LTL.

Na neseniai kalbejausi su savo banko ("Nordea") darbuotoja del paskaiciuoto per didelio EUR kurso. Rasiau oficialia pretenzija. Tai sake kad tokio didelio kurso tikrai negali buti, ar tai VISA ar tai MASTERCARD, ir kad siuo klausimu turi atsakyti "Ryanair" kodel taip yra. Man oficialiai banko teisininkai ruosia atsakyma. Beje jie dar nera gave atsakymo is Ryanair siuo klausimu. Taigi manau kuo daugiau musu kreipsis i savo bankus ir pajudins Ryanair tuo bus visiems geriau. Nes viena pretenzija yra tik viena o jau 10-20 zymiai daugiau. Na nezinia aisku kuo cia baigsis. Bet kaip ji pasake smile.gif , "na pati suprantat Ryanair yra Ryanair ir is oro viskas neatsiranda". Na cia del to kad pigios avilianijos. Matyt kita buda uzsidirbti sugalvojo. Na situacija tikrai paini, ypac kai vieniems vienokia suma nurasoma uz tuos pacius bilietus o kitiems kitokia. unsure.gif Geriausia kai jie patys "Ryanair" i pasta atsiuncia patvirtinima-saskaita su pilna suma kokia turetume moketi, o bankas savo isklotineje mato visai kita suma, na kad paskaiciuota, tarkim pas mane saskaitoj 123 EUR, o banko duomenyse, sistemoje rodo kad 132 EUR ar panasiai. Visai gudriai... Cia tikrai jauciu Vartotoju teisiu pazeidimais kvepet prades...
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 01 13, 16:17)
Na neseniai kalbejausi su savo banko ("Nordea") darbuotoja del paskaiciuoto per didelio EUR kurso. Rasiau oficialia pretenzija. Tai sake kad tokio didelio kurso tikrai negali buti, ar tai VISA ar tai MASTERCARD, ir kad siuo klausimu turi atsakyti "Ryanair" kodel taip yra. Man oficialiai banko teisininkai ruosia atsakyma. Beje jie dar nera gave atsakymo is Ryanair siuo klausimu. Taigi manau kuo daugiau musu kreipsis i savo bankus ir pajudins Ryanair tuo bus visiems geriau. Nes viena pretenzija yra tik viena o jau 10-20 zymiai daugiau. Na nezinia aisku kuo cia baigsis. Bet kaip ji pasake  smile.gif , "na pati suprantat Ryanair yra Ryanair ir is oro viskas neatsiranda". Na cia del to kad pigios avilianijos. Matyt kita buda uzsidirbti sugalvojo. Na situacija tikrai paini, ypac kai vieniems vienokia suma nurasoma uz tuos pacius bilietus o kitiems kitokia. unsure.gif  Geriausia kai jie patys "Ryanair" i pasta atsiuncia patvirtinima-saskaita su pilna suma kokia turetume moketi, o bankas savo isklotineje mato visai kita suma, na kad paskaiciuota, tarkim pas mane saskaitoj 123 EUR, o banko duomenyse, sistemoje rodo kad 132 EUR ar panasiai. Visai gudriai... Cia tikrai jauciu Vartotoju teisiu pazeidimais kvepet prades...

bet kaip taip ziauriai apgaudineja verysad.gif net nesitiki kazkaip, kad taip gali buti, parodo viena saskaita, o nusiuncia i banka kita verysad.gif labai baisu, kai taip negali nieko pasitikei, as kai perku su Prepaid kortele, tai man kazkaip normaliai nuskaiciuoja, kadangi Ryanair nuo Prepaid korteles skaiciuoja eurais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdreamer @ 2011 01 13, 16:34)
bet kaip taip ziauriai apgaudineja  verysad.gif net nesitiki kazkaip, kad taip gali buti, parodo viena saskaita, o nusiuncia i banka kita  verysad.gif  labai baisu, kai taip negali nieko pasitikei, as kai perku su Prepaid kortele, tai man kazkaip normaliai nuskaiciuoja, kadangi Ryanair nuo Prepaid korteles skaiciuoja eurais smile.gif

Dabar tai dar labiau isiutau box.gif , paziurejau korteles isklotine, kur buvo atsiskaityta gruodzio men, na ir ziuriu kaip visgi nuskaiciavo man uz bilietus pirktus 12.26 d., ir ka jus galvojat, vat kaip ir Carpe diem rase, pirkau bilietus LTL nurodyta kaina, suma turejo but 185.50 LTL (tokia ir gavau i email Ryanair patvirtinime), o vat nurase 198,16 LTL. Na ir zmogus galvok ka nori... blink.gif box.gif Beje irgi buvo atsiskaityta Mastercard kortele, tik sikart vyro.
Na atrodo ne esminis tas litu skirtumas, bet kai taip isdurineja vidury baltos dienos, tai nezinau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 01 13, 16:57)
Dabar tai dar labiau isiutau  box.gif , paziurejau korteles isklotine, kur buvo atsiskaityta gruodzio men, na ir ziuriu kaip visgi nuskaiciavo man uz bilietus pirktus 12.26 d., ir ka jus galvojat, vat kaip ir Carpe diem rase, pirkau bilietus LTL nurodyta kaina, suma turejo but 185.50 LTL (tokia ir gavau i email Ryanair patvirtinime), o vat nurase 198,16 LTL. Na ir zmogus galvok ka nori... blink.gif  box.gif  Beje irgi buvo atsiskaityta Mastercard kortele, tik sikart vyro.
Na atrodo ne esminis tas litu skirtumas, bet kai taip isdurineja vidury baltos dienos, tai nezinau... schmoll.gif

Siūlau irgi skundus parašyti, kuo daugiau besiskundžiančių ir reikalaujančių grąžinti pinigus, tuo didesnė tikimybė, kad bus kažko imamasi.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2011 01 13, 09:34)
Bet is savo patirties galiu pasakyti, kad MasterCard mokesciai yra mazesni.

Turiu Mastercarda....Ir ka..vistiek nesamones gaunasi..ir svarbiausia, kad taip tik su Ryanair doh.gif
Atsakyti
Gal kas patarsit, kur reikia paziureti , kada bus parduodami bilietai ? Domina reisas i Milana balandzio men. Ar cia kokia paslaptis ta pradzia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 13, 18:52)
Gal kas patarsit, kur reikia paziureti , kada bus parduodami bilietai ? Domina reisas i Milana balandzio men. Ar cia kokia paslaptis ta pradzia ? g.gif

Prasom, cia galit susirasti, perziurekit visa sarasa: mirksiukas.gif

My Webpage
Atsakyti
Atsiprasau, gal as akla, bet Kaunas-Milanas nerandu cia ........... g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 13, 18:57)
Atsiprasau, gal as  akla, bet Kaunas-Milanas nerandu cia ........... g.gif

iki balandzio menesio skrydziu yra..tai toks jausmas, kad nebebus skrydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2011 01 13, 21:37)
iki balandzio menesio skrydziu yra..tai toks jausmas, kad nebebus skrydziu  g.gif

Manau , kad bus, nes i Barselona buvo tik vasari, si savaitgali atsirado ir likusiam laikui.
Atsakyti