Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(foxia @ 2011 01 12, 13:31)
Bet įdomiausia tai, kad  banko išraše parašyta, kad už bilietą į Dubliną.  g.gif

jeigu raso Pirkinys: RYANAIR/DUBLIN/IRL tai viskas gerai, nes man taip rase pirkus bilieta i Berlyna. Cia rasoma paslaugos teikejas, jo miestas ir salis
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2011 01 12, 14:31)
Laba,

Pirkau bilietus į Londoną ir atgal. Pinigelių nuskaitė tiek kiek reikia, nei daugiau, nei mažiau. Bet įdomiausia tai, kad  banko išraše parašyta, kad už bilietą į Dubliną.  g.gif

nes Ryanair yra registruota Dubline, tai airiu kompanija ir pinigai jiems pervedami, nesvarbu is kur i kur skrendi wink.gif
Atsakyti
Mokėjau už bilietus 675 Lt, sąskaitoje rezervuota suma 208 EUR (718 Lt), pinigai dar nenurašyti, ar gali taip būti, kad ir nurašys didesnę sumą?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 01 12, 14:58)
Mokėjau už bilietus 675 Lt, sąskaitoje rezervuota suma 208 EUR (718 Lt), pinigai dar nenurašyti, ar gali taip būti, kad ir nurašys didesnę sumą?

Taip, kiek rezervuota, tiek ir nurasys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 12 sausio 2011 - 14:30
QUOTE(radviliux @ 2011 01 12, 14:29)
Taip, kiek rezervuota, tiek ir nurasys

O kaip taip gali būti? blink.gif Kas apsiskaičiavo - Ryanair ar bankas?
Atsakyti
as tai nesuprantu kodel jum raso eurais, as pirkau litais ir nurase man litais. ar pas jus kreditines kazkokios valiutines g.gif

Noriu pasidziaugt, katik nusipirkau bilietus i Barselona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 12, 15:28)
as tai nesuprantu kodel jum raso eurais, as pirkau litais ir nurase man litais. ar pas jus kreditines kazkokios valiutines  g.gif

Litinės smile.gif
Parašiau skundus abiems, žiūrėsim, ką paaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 01 12, 16:49)
Litinės smile.gif
Parašiau skundus abiems, žiūrėsim, ką paaiškins.

Jei pirkote Litais, tai ir turejo rezervuoti litais. neseniai pirkau Latvijos latais, tai rezervuota suma ir dodo LVL, tik konevertuota i litus.
Idimiai ten pas jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 01 12, 16:09)
Jei pirkote Litais, tai ir turejo rezervuoti litais. neseniai pirkau Latvijos latais, tai rezervuota suma ir dodo LVL, tik konevertuota i litus.
Idimiai ten pas jus  smile.gif

Taip, pirkau litais. Tikrai įdomiai, nes payment amount rašo 208,39 EUR, exchange rate 0,30873, o amount paid - 675 LTL.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 01 12, 13:58)

Ir taip daro tik Ryanairas doh.gif As ta irgi pastebejau.Pirkau Aerlingus bilieta litais, nuskaiciavo normaliai, Ryanaira pirkau litais, tai man raso, kad tipo konvertuoja i eurus(nes tipo saskaita eurine) nors mano saskaita irgi litine...Durnyste ka..vercia i eurus, paskui is euru vel i litus lotuliukas.gif ir automatiskai isauga kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 01 12, 17:30)
Taip, pirkau litais. Tikrai įdomiai, nes payment amount rašo 208,39 EUR, exchange rate 0,30873, o amount paid - 675 LTL.

Is kur ir i kur pas jus skrydis?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 01 12, 17:30)
Is kur ir i kur pas jus skrydis?

Kaunas-LND-Kaunas
Atsakyti