Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Aukštaitė @ 2011 01 09, 00:36)
Deja ne. Cia eina kalba konkreciai apie "Ryanair" aviabilietus, t.y. juos perkant.
Turiu banke 'Auksinio 'kliento statusa ir kitur kaip ir pati rasot nuskaiciuoja normaliu kursu, o vat perkant "Ryanair" bilietus del beprotisko kurso tenka sumoketi 10 ir daugiau EUR plius. Ir ne man vienai, ir VISA ir Mastercard kortelemis atsiskaitant.

As turiu mastercart snoro banke, ir nuskaiciuoja man normaliai 3.46 (mazdaug) g.gif

Gal zinote ar galima bagaza uzsisakyti tik i viena puse ar cia automatiskai tik i abi gaunasi? 4u.gif
Atsakyti
Išskrendu į Uk penkt, viską man nuskaičiavo tvarkingai...Laukia antroji kelionė su šia kompanija...Įspūdžiai iš pirmosios kelionės:

Jus nervuos tie maži rainiero maišeliai, jau tokio mažumo neišpasakyto, kad baisu. Nuperki tą burbulą su maišiukais, o jie tokie maži, vis pasidžiaugiu, kad be tušo, lęšių, dantų pastos formos kremo indukų, vazelino daugiau nieko nesiimu, nors iki tos leidžiamos tūrio talpos - 1 litro dar kiek galėtum visko reikalingo pasiimt, bet negali, nes į maišelį netelpa, o rankiniam bagaže daugiau nieko negalima turėt..Tarkim skrendant atgal Gatvike tie maišiukai ne tik kad nemokami, bet ir didesni..Ot skūpi kompanija.. doh.gif Šį kart reikės nepamiršti pasiimt atsargai tų didesnių maišelių būtent skrydžiams.

Kam kyla kls dėl rankinukų - į saloną tikrai galima tik vienas vnt daiktų. Taigi, kad ir kokio mažumo bus rankinė, ją reikės sukišt į tą 1 vnt. Tam tikslui imu mažą minkštą rankinę, bet mačiau kaip vargo damos su stambiomis, pakietintomis, visko prikimštomis rankinėmis - na, laužo, minko karštligiškai, kad tik sutalpintų.. rolleyes.gif

Kadangi su rainier teko keliaut tik kartą, tai didžiai stebėjaus žmonių suvarymu į tą stiklinį koridorių - priminė susikišimą troleibuse..Ankšta, oro trūksta, dušna. Visi storai prisirengę, kad tik taupytų svorį bagažo..Atsimenu, stovint 45 min vis bijojau nualpt doh.gif toj ankštybėje.. Suprantu, kad tai pigių skrydžių kompanija, bet tas koridorius - kaip jis padeda taupyt, ir ką taupyt? Atitvertų dalį laukimo salės ir būtų vsio - praeini patikrą, bordingą ir kol leis nueit iki lėktuvo, gali sau sėdėt..Dabar žmonės tik stumdosi tam koridoriuj, dūsta, prakaituoja...garantuoju, ten kas nors kada nors gaus infarktą..

dar - kas nepernešat tos skrydžio metu nuolat skambančios ir brukte brukamos reklamos labai praverstų silikoniniai ausų kamštukai - nes miegot/ nusnaust kitaip negalėsite..Arba bent didelio formato žurnalas - galima užsidengt nuo visų pasiūlymų/trukdymų taip duodant suvokt stiuartui, kad paliktų jus ramybėje viso skrydžio metu iki final destination ...

Šiaip jau atmetus minėtus dalykus skrydžiai niekuo kitu nesisikiria nuo kitų pigių skrydžių kompanijų..Iš Vilniaus į Angliją visad skrisdavau su Air Baltic, bet kai jie pradėjo skraidyt per Rygą, o Star1 bankrutavo, tai nelabai kaip yra kitaip nusigaut, taigi rainier bent laimi operatyvumo prasme, kad nereikia gaišti Rygoje.

Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 10, 09:08)

Jau taip baisiai viską nupasakojot, kad jei nebūtume nė karto su Ryanair skirdę, turbūt, nesiryžtume tokiam žingsniui biggrin.gif . Pernai skridom su vaikais į Briuselį ir atgal - niekas nelaikė mūsų jokiuose koridoriuose sukišęs, stiuardesės lėktuve nesiabinėjo, reklama ausų nedraskė schmoll.gif tongue.gif . Viskas buvo kaip įprasta, tik kad iki lėtuvo tiek Kaune, tiek Charleroi reikėjo pėstute nueit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 01 10, 11:39)
. Viskas buvo kaip įprasta, tik kad iki lėtuvo tiek Kaune, tiek Charleroi reikėjo pėstute nueit smile.gif

Ryanairas kartais netgi ir su autobusu iki/is lektuvo pavezioja (teko PT Faro, IT Bari ir dar kazkuriam orouoste pasivezint). mirksiukas.gif

O jei rimciau, tai renkuosi Ryanaira ne tik del kainos, bet ir del patogumo- pati gyvenu Kaune, niekur vaziuoti nereikia, skraido nemazai man reikiamu krypciu.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 01 10, 00:00)
As turiu mastercart snoro banke, ir nuskaiciuoja man normaliai 3.46 (mazdaug)  g.gif

Gal zinote ar galima bagaza uzsisakyti tik i viena puse ar cia automatiskai tik i abi gaunasi? 4u.gif

Jei perkate bilietą į abi puses, už bagažą irgi turėsite mokėti į abi puses. kaip to išvengti:
1) Pirkite atskirus bilietus pirmyn ir atgal ir bagažą pirkite viename iš jų
2) Nusipirkite bilietus be bagažo. Tada eikite i manage my booking ir prisidėsite bagažą tam skrydžiui, kuriam norėsite.
Atsakyti
Ar galima atsispausdinti boarding passa iš pdf failo, kuri išsisaugoji kompiuteryje? Ar reikia perspausdinti būtinai tik per internetą reprint? nelabai aiškiai suformulavau bet gal kas suprato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 01 10, 10:39)
Jau taip baisiai viską nupasakojot,

Na, čia ne baisiai, bet lygint su Air France, lufhansa, Air Canada, British Airways ir t.t. nėr ko lygint, žinoma..Ir nekelia man rainier jokių blogų minčių; bet koridorius - absurdas.

Koridorius yra tik Kaune toks, kitur , žinoma, kad ne - visur normalios laukiamosios salės, po bilietų patikrinimo eini jau į patį lėktuvą. Čia gi praėjus pro stiuardeses, na, bent jau man teko laukt to leidimo eit iki lėktuvo stikliniam koridoriuj 45 min - po to kai jau patikrinami tie bilietai. Maži vaikai verkia, anksta, visi susispaudę - ką gi aš žinau - nu niekur taip nebuvo. rolleyes.gif Pažiūrėsiu penkt ar kas nors pasikeitė šioj vietoj...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 10, 13:45)
Na, čia ne baisiai, bet lygint su Air France, lufhansa, Air Canada, British Airways ir t.t. nėr ko lygint, žinoma..Ir nekelia man rainier jokių blogų minčių; bet koridorius - absurdas.

Koridorius yra tik Kaune toks, kitur , žinoma, kad ne - visur normalios laukiamosios salės, po bilietų patikrinimo eini jau į patį lėktuvą. Čia gi praėjus pro stiuardeses, na, bent jau man teko laukt to leidimo eit iki lėktuvo  stikliniam koridoriuj 45 min - po to kai jau patikrinami tie bilietai. Maži vaikai verkia, anksta, visi susispaudę - ką gi aš žinau - nu niekur taip nebuvo.  rolleyes.gif Pažiūrėsiu penkt ar kas nors pasikeitė šioj vietoj...

tikriausiai nepasikeite, tik gaila, kad jum tiek ilgai teko laukti, mes laukem gal 10min, tiesa eiles gale buvom tai ir akvariume ilgai laukt nereikejo. Bet kad ir reiketu, man tai ne problema, ryanair man labai patogu ir nebrangu wub.gif
Atsakyti
sveikutes turiu klausimuka jums. as turiu bilietus i londona vasario 3 d. o gryzti tektu 9 d. ar galima butu pakeisti skrydzio data? man dekretines prasideda nuo sausio 10 d, tai reikia susitvarkyti visus dokumentus, todel tektu gryzti i lietuva, o su draugu planuojam ten ir pasilikt gyvent ir dirbt. tai noreciau pasiteiraut ar galeciau pakeisti skrydzio data taip kad, galeciau isskrist is lietuvos ne 3 d, o tarkim 12d. truputi bijau taip skraidinet kai laukiuosi, mastau gal galima susitart kad pakeisti data, ir kiek tai galetu kainuoti, jei kazkas is jusu taip darete bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2011 01 10, 14:44)
Ar galima atsispausdinti boarding passa iš pdf failo, kuri išsisaugoji kompiuteryje? Ar reikia perspausdinti būtinai tik per internetą reprint? nelabai aiškiai suformulavau bet gal kas suprato  blush2.gif

galima iš pdf
Atsakyti
QUOTE(giedrepm @ 2011 01 10, 15:14)
sveikutes turiu klausimuka jums. as turiu bilietus  i londona vasario 3 d. o gryzti tektu 9 d. ar galima butu pakeisti skrydzio data? man dekretines prasideda nuo sausio 10 d, tai reikia susitvarkyti visus dokumentus, todel tektu gryzti i lietuva, o su draugu planuojam ten ir pasilikt gyvent ir dirbt. tai noreciau pasiteiraut ar galeciau pakeisti skrydzio data taip kad, galeciau isskrist is lietuvos ne 3 d, o tarkim 12d. truputi bijau taip skraidinet kai laukiuosi, mastau gal galima susitart kad pakeisti data, ir kiek tai galetu kainuoti, jei kazkas is jusu taip darete bigsmile.gif

25 arba 40 Eur, priklausomai ar internetu keisit. Visi mokesciai cia http://www.ryanair.c...s/table-of-fees smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2011 01 10, 12:41)
Jei perkate bilietą į abi puses, už bagažą irgi turėsite mokėti į abi puses. kaip to išvengti:
1) Pirkite  atskirus bilietus pirmyn ir atgal ir bagažą pirkite viename iš jų
2) Nusipirkite bilietus be bagažo. Tada eikite i manage my booking ir prisidėsite bagažą tam skrydžiui, kuriam norėsite.

Bilietus jau uzsakiau, bet pagalvojau, kad griztant reikes bagazo smile.gif Dabar galiu ji uzsisakyti ar cia laukti kai bus 14 dienu iki skrydzio ( kai jau atsispaudint bus galima)?
Atsakyti