Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(grassy @ 2011 01 05, 00:38)
Aš tik su rankiniu.. Teks turbūt pasiskambint... Man sake, kad jie internetu užregistruos ir man reiks eit tos ilaipinimo korteles pasiimt(kaip suprantu, bilietas..), bet baisu, o jei taip nepadarys, ar teisingai supratau dar... Gi ten reikia patiem ta bilieta atsispausdint... O aš teturiu tik ta rezervacijos numeri, nes užsisakiau oro uoste..

tai nieks nežino nieko? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmute4u @ 2011 01 06, 23:02)
apie Kauno oro uosto automobiliu stovejimo aikstele informacija CIA  4u.gif

na ir kainos doh.gif galėčiau savo kieme galėčiau gerokai pigiau priglaust biggrin.gif
QUOTE(grassy @ 2011 01 06, 23:52)
tai nieks nežino nieko? g.gif    blush2.gif

jeigu pasakė, kad padarys tai gal ir nereikia jaudintis? tik turbūt kainuos papildomai 40 eurų g.gif galite paskambinti jiems ir paprašyti duomenų, ir padaryti rezervaciją pati g.gif
Atsakyti

jeigu pasakė, kad padarys tai gal ir nereikia jaudintis? tik turbūt kainuos papildomai 40 eurų g.gif galite paskambinti jiems ir paprašyti duomenų, ir padaryti rezervaciją pati g.gif
[/quote]

Va dabar tai išgąsdinot...
Atsakyti
[quote=grassy,2011 01 07, 00:55]
[/quote]
Va dabar tai išgąsdinot...
[/quote]
vadinasi pats laikas skambinti biggrin.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri jau gavot atskymą iš banko dėl to euro kurso?
Atsakyti
QUOTE(etiu @ 2011 01 07, 12:02)

O tai kuom blogas kursas cia ?
Atsakyti

Laba diena,
mane irgi labai domintų patarimai, kur palikti mašiną Kauno oro uoste?
dar toks, gal net juokingas klausimas, tačiau labai svarbus:) - ar lėktuvuose yra tualetai ir ar skrydžio metu į juos galima eiti??? ...perskaičiau visą temą, tačiau apie tai nerandau nei klausimų nei atsakymų..prašau , atsakykite, kurios skridote ?
Atsakyti

Ačiū 4u.gif bet kainos tikrai nedžiugina unsure.gif unsure.gif

QUOTE(Beautiful Life @ 2011 01 06, 23:13)
Vienoje is temu kaunieciai patare palikti masina G.Vilko g. Mes taip ir padarem, salia yra 29 autobuso stotele  thumbup.gif

Kaip suprantu pačiam Kaune... skrydis anksti... du maži vaikai, dar vežimas, dar lagaminas... sudėtinga būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(etiu @ 2011 01 07, 12:02)

man su prepaid kortele skaiciuoja kursa 3,467 4u.gif, bet as pirkau bilietus gruodzio pradzioje
Papildyta:
QUOTE(Agnė*** @ 2011 01 07, 14:50)
Ačiū  4u.gif  bet kainos tikrai nedžiugina  unsure.gif  unsure.gif

radau skelbimuka, kad zmones man rodos siulo pas save palikti masinas. stai cia. arba galimybe pasilikti kazkur kaune mokamoje aiksteleje, ir nuvaziuoti autobusu, bet aisku kaip kam patogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackdreamer: 07 sausio 2011 - 14:06
QUOTE(Agnė*** @ 2011 01 07, 13:50)
Kaip suprantu pačiam Kaune... skrydis anksti... du maži vaikai, dar vežimas, dar lagaminas... sudėtinga būtų  rolleyes.gif

Prie Savanoriu pr. ivaziuojant i Kauna is Vilniaus. Su 2 vaikais manau tikrai sudetinga bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 01 07, 13:50)
Kaip suprantu pačiam Kaune... skrydis anksti... du maži vaikai, dar vežimas, dar lagaminas... sudėtinga būtų  rolleyes.gif

gal turit Kaune kas padetu? Kurai valanda skrydis
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 01 07, 23:05)
Ačiū visiems už rūpestį  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Skrydis anksti - 6.30, tad net draugų nesinori trukdyt  smile.gif  Tikriausia uošvis pagelbės ir nuveš  thumbup.gif

laikome spygutes kad taip ir butu 4u.gif mus ir daznai giminaiciai iki oro uosto paveza, kad nereiktu masinos kur nors palikineti smile.gif
Atsakyti