Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(grassy @ 2011 01 04, 21:32)
Kita savaite pirma kartą skrisiu.. Dabar visai nebesuprantu kaip viskas turi būt.... Bilieta pirkau oro uosto kasoj. Nežinau ką aš dabar dar turiu padaryt..  lotuliukas.gif Dėl tos registracijos neaišku.. Žinau, kad lyg ir tie kurie perka internetu bilietus, juos turi atsispausdint... Et, nežinau nei kaip paklaust  wub.gif Išvis kas per registracija skrydžiui, kuri prasideda likus 2 valandom iki jo?  wub.gif

registruos i lektuva, tad jei turesit bagaza, daugiau nei 10kg, tai reikes stotis i eile, atiduoti bagaza, o paskui eiti prie vartu, kur jus patikrins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 01 05, 00:13)
registruos i lektuva, tad jei turesit bagaza, daugiau nei 10kg, tai reikes stotis i eile, atiduoti bagaza, o paskui eiti prie vartu, kur jus patikrins smile.gif

Aš tik su rankiniu.. Teks turbūt pasiskambint... Man sake, kad jie internetu užregistruos ir man reiks eit tos ilaipinimo korteles pasiimt(kaip suprantu, bilietas..), bet baisu, o jei taip nepadarys, ar teisingai supratau dar... Gi ten reikia patiem ta bilieta atsispausdint... O aš teturiu tik ta rezervacijos numeri, nes užsisakiau oro uoste..
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2011 01 04, 21:24)
pasakykit blondinui- ar reikia issipirkti prior  boarding jei nori but garantuotas kad su vaikais salia sedetum?
aciu 4u.gif

karta viena uzsimiegojusi moteriske su 2 vaikais paskutine ilipo. jau visi buvo susede. vietos liko skirtingos. ir ka jus galvojat, uzkele skandala, kad neses be savo vaiku, kad pazeistos jos ir vaiku teises. tol stovejo vidury lektuvo, kol stiurdeses priprase kitu zmoniu persesti ir ji gavo tas 3 vietas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uoga 3 @ 2011 01 05, 01:07)
Tikiuosi neapmestysite mane pomidorais,arba sniegu....Esu ne blondine,bet visiskai zalia kelioniu klausimu.  blush2.gif Sakykit,jei randu pigius bilietukus,sakykim 2 suauge ir vaikas vos ne uz kelis litus tik.Tai ar yra dar kokie nors mokesciai,ar tik tiek ir tereikia moketi? g.gif Kazkaip man nerealiai atrodo,netikiu.... lotuliukas.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Aciu nepatingejusiems atrasyti. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

suveskite visus duomenis iki apmokejimo ir matysite galutine suma, koks korteles mokestis (17.5lt uz viena bilieta), kiek mokesciu (jei akcijinis bilietas, ju nebuna), registracijos internetu mokestis (apie 21 lt kiek pamenu). jei imsite lagamina, tai papildomai kainuos, jei tik su rankiniu - nieko.
Atsakyti
Dėl bagažų - ar rankinis bagažas kaip nors kur nors fiksuojamas perkant bilietą? Nieko niekur nežymėjau, bagažų nulis, tai dabar įdomu, ar išvis ką nos turėt galėsiu be papildomo apmokestinimo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 05, 10:15)
Dėl bagažų - ar rankinis bagažas kaip nors kur nors fiksuojamas perkant bilietą? Nieko niekur nežymėjau, bagažų nulis, tai dabar įdomu, ar išvis ką nos turėt galėsiu be papildomo apmokestinimo, ar ne?

viskas tvarkoj, rankinį bagažą galėsite neštis smile.gif
Atsakyti
O aš kitam žmogui galiu nupirkt bilietą, taprasme nebus nesusipratimų kad ne jo vardu mokėjimas ir pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 01 06, 12:01)
O aš kitam žmogui galiu nupirkt bilietą, taprasme nebus nesusipratimų kad ne jo vardu mokėjimas ir pan?  ax.gif

Galit. Svarbiausia, kad uzsakant bilieta butu to zmogaus duomenys, o kas apmoka rasosi tik vedant apmokejimo info, tu duomenu paciam biliete niekur nesimatys.
Atsakyti
Sveiki,

Pirma kartą perku bilietuką per ryanair ir ieškau pagalbos, nes bijau pridaryt nesąmonių. Taigi :
1) Ką reikia įrašyti "leader passenger number". Intl.code/Area City code/number
2) Ką reikia įrašyti " Mobile phone number". Intl.code/Area City code/number
3) Ką reikia įrašyti "payment - ryanair vouchers". Voucher reference ?
4) Ką reikia įrašyti "Cardholder Address Information"

Iškarto ačiū kas nepatingės atsakyti !!! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2011 01 06, 13:16)
Sveiki,

Pirma kartą perku bilietuką per ryanair ir ieškau pagalbos, nes bijau pridaryt nesąmonių. Taigi :
1) Ką reikia įrašyti "leader passenger number". Intl.code/Area City code/number
2) Ką reikia įrašyti " Mobile phone number". Intl.code/Area City code/number
3) Ką reikia įrašyti "payment - ryanair vouchers". Voucher reference ?
4) Ką reikia įrašyti "Cardholder Address Information"

Iškarto ačiū kas nepatingės atsakyti !!!  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Atrasau:
1) 'Leader passenger number' - tai tel. numeris to zmogaus kuris skrenda (ir dazniausiai jo pirmojo ivedamas vardas ir pavarde perkant bilietus) ir budamas uzsienyje turetu galimybe atsiliepti. Tarkim jus ar jusu vyras vezasi mobilu telefona, tai ta numeri ir irasote, na kad butumet pasiekiami esant reikalui.
Kaip pvz. 370 (Tarpt. Lietuvos kodas) 614 (mob. kodas) 55555 (numeris)
2) Cia velgi kartosiuosi, irasot mobilu tel. nr.
Kaip pvz. 370 (Tarpt. Lietuvos kodas) 614 (mob. kodas) 55555 (numeris)
3) Nieko nereikia ivedineti jei neturit kokiu nors vauceriu, cekiu ar panasiai.
4) "Cardholer" tai yra korteles, kuria atsiskaitysite uz bilietus turetojas, savininkas. Irasote savo adresa LT. Gerai butu kad tai butu tas pats adresas, kuris buvo irasytas ir jusu korteles sutartyje (na kai issiiminejote savo banke). Bet manau nebus dideles bedos jei adresas skirsis ir irasysite adresa kur dabar gyvenate ir gaunate pasta.
Papildyta:
Laba,

Sakykit ar nebuvo kam nors is pastaruoju metu (per pora savaiciu) pirkusiu bilietus su Mastercard kortele kad vel buvo paskaiciuota suma pritaikant per dideli EUR kursa? Na cia anksciau jau ne vienam taip buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 01 06, 14:27)

Ačiū labai labai.
Ir dar klausimėlis, jei turiu kreditinę kortelę VISA GOLD, tikriausiai nepraeis, nes nėra tokios pasirinkime. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2011 01 06, 15:41)
Ačiū labai labai.
Ir dar klausimėlis, jei turiu kreditinę kortelę VISA GOLD, tikriausiai nepraeis, nes nėra tokios pasirinkime.  unsure.gif

Jei nera pasirinkime, tada negalesite atsiskaityti sia kortele. mirksiukas.gif
Nors velgi tai yra VISA kortele, del visa ko pasiskambinkite siuo tel.nr. 8-37 750195, isklausius spauskite 1. Ten merginos manau jums tikslesne info suteiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 06 sausio 2011 - 14:44
Sveikos merginos 4u.gif
ir as susiduriau su problema, siandien, noredama nusipirkti bilieta internetu. Suvedziau visus duomenis ir pacioje pabaigoje man atidare langa su Outbound flight details. Ka cia reiskia? Ir kada turetu nuskaiciuoti pinigelius nuo saskaitos? nes laukiu jau gal 3 val, pinigeliai saskaitoje vis nemazeja.. nieko nebesupratntu.. gal kuri man paaiskintu? ax.gif
Atsakyti