Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Piktukė @ 2011 01 01, 21:35)
Sveiki, norejau pasiklausti, ar vasarai, liepai, rayanair reikia laukti akciju bilietams? Skrisim i Paryziu is Kauno. Dabar bilietai iseitu apie 600 Lt pirmyn, atgal dviems. Datos domina konkrecios, todel ir teiraujuosi smile.gif

manau kad dar verta tirai palaukti akciju, daznai akcijos pasirodo pries du menesius ar menesi iki reikiamos isvykti datos....asmeniskai as dar palaukciau, manau tikrai kur kas pigesniu bilietu bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 01 01, 21:35)
Sveiki, norejau pasiklausti, ar vasarai, liepai, rayanair reikia laukti akciju bilietams? Skrisim i Paryziu is Kauno. Dabar bilietai iseitu apie 600 Lt pirmyn, atgal dviems. Datos domina konkrecios, todel ir teiraujuosi smile.gif

QUOTE(blackdreamer @ 2011 01 03, 13:11)
manau kad dar verta tirai palaukti akciju, daznai akcijos pasirodo pries du menesius ar menesi iki reikiamos isvykti datos....asmeniskai as dar palaukciau, manau tikrai  kur kas pigesniu bilietu bus  4u.gif

Sunku pasakyti, kadangi vasaros metas-daug pigiau gali ir nebuti g.gif ax.gif Sunku prognozuoti, bet kiek man teko pastebeti, vasara bilietai visad brangesni i turistu megiamas vietas ax.gif Gal as klystu ir mane kazkas pataisys g.gif
Kita vertus, 600 Lt taip nera labai ir pigu (i viena puse zmogui 150 LT) lyginant su pastarosiomis akcijomis, gal ir verta palaukti unsure.gif Uz tuos 600 Lt turbut ir veliau gausite ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

man ir iskilo toks klausimelis, kada geraiu tuos billietus ziureti ir akcijas kad pigiau nusipirkti dar nei kart nepirkau tai daug klausimu kyla. Ar po 12? Ir tada jeigu taip tai ir kaina mazina ar tik mokescius numeta?

Noriu skriti i fuerte per dublina bet i dulina apie 400 lt i viena puse ir i fuerte apie 100 euru irgi i viena puse. Gal kas patartu kaip cia pataikyti pigiau blush2.gif
Atsakyti
O kodel butent per Dublina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 04 sausio 2011 - 12:40
QUOTE(racke @ 2011 01 04, 13:39)
O kodel butent per Dublina  ax.gif

Tai kad kiek ziurejau datos mums geriausiai sutampa. Dar yra draugu tai gal paimtu is orouosta kita ryta atvestu, nereiketu per nakti oro uoste sedet. Nes labai ilgi tarpai gaunasi tarp skrydziu. Dar ziurejau per frankfurta bet irgi panasiai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2011 01 04, 14:17)
Sveiki,

Noriu skriti i fuerte per dublina bet i dulina apie 400 lt i viena puse ir i fuerte apie 100 euru irgi i viena puse. Gal kas patartu kaip cia pataikyti pigiau  blush2.gif

Tai kad čia superbrangiai gaunasi g.gif Dabar žiūrėjau į Briuselį-70Lt į vieną pusę,tai manau,kad už tuos likusius ir viešbutukas išeina.Mums 3 per Briuselį į Fuertę 860Lt pirmyn-atgal gavosi...Gal dar laukit akcijų,jei nėra jūsų pasirinktom datom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 04, 14:42)
Tai kad čia superbrangiai gaunasi g.gif Dabar žiūrėjau į Briuselį-70Lt į vieną pusę,tai manau,kad už tuos likusius ir viešbutukas išeina.Mums 3 per Briuselį į Fuertę 860Lt pirmyn-atgal gavosi...Gal dar laukit akcijų,jei nėra jūsų pasirinktom datom ax.gif

Nu gegue brengesni gerokai ir i Fuerte brangiau. Dar reikia palaukti tada. O jus pries kiek laiko nusipirkot bilietus kelionei?
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2011 01 04, 15:51)
Nu gegue brengesni gerokai ir i Fuerte brangiau. Dar reikia palaukti tada. O jus pries kiek laiko nusipirkot bilietus kelionei?

Gruodžio pradžioj pirkau,išskrendam vasario 15 rolleyes.gif
Atsakyti
pasakykit blondinui- ar reikia issipirkti prior boarding jei nori but garantuotas kad su vaikais salia sedetum?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2011 01 04, 20:24)
pasakykit blondinui- ar reikia issipirkti prior  boarding jei nori but garantuotas kad su vaikais salia sedetum?
aciu 4u.gif

Issipirke Priority boarding busite vieni pirmuju laipinami i lektuva. Tad tikimybe, kad sedesite salia vaiku - didesne.
Bet yra buve situaciju, kai tarkim, keleivius iki lektuvo veza autobusais. Ir jus, nors ir turesite priority boarding , taciau vaziuosite drauge su kitais "eiliniais" keleiviais tuo paciu autiku iki lektuvo (siuo atveju gaunasi, kad jus pirmenybes teise ilapins i autobusa smile.gif ) Ir privaziavus autobusui prie lektuvo, visi bendrakeleiviai nuruks kaip akis isdege sau vietu prie lango uzsiimti, nelaukdami kol jus kabarosites su mazais vaikais 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi neapmestysite mane pomidorais,arba sniegu....Esu ne blondine,bet visiskai zalia kelioniu klausimu. blush2.gif Sakykit,jei randu pigius bilietukus,sakykim 2 suauge ir vaikas vos ne uz kelis litus tik.Tai ar yra dar kokie nors mokesciai,ar tik tiek ir tereikia moketi? g.gif Kazkaip man nerealiai atrodo,netikiu.... lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Aciu nepatingejusiems atrasyti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kita savaite pirma kartą skrisiu.. Dabar visai nebesuprantu kaip viskas turi būt.... Bilieta pirkau oro uosto kasoj. Nežinau ką aš dabar dar turiu padaryt.. lotuliukas.gif Dėl tos registracijos neaišku.. Žinau, kad lyg ir tie kurie perka internetu bilietus, juos turi atsispausdint... Et, nežinau nei kaip paklaust wub.gif Išvis kas per registracija skrydžiui, kuri prasideda likus 2 valandom iki jo? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grassy: 04 sausio 2011 - 23:34