Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(yalissa @ 2010 12 29, 12:26)
Gerai, kad uzsukau i sia tema, nes buciau net ir nezinojus, kad Vokietija mokescius prades taikyti. Nu visiskas absurdas  doh.gif
Tik nelabai supratau kaip jei ta padarys, ar priskaiciuos prie bilieto kainos ar oro uoste ta mokesti reikes moketi? Tarkim, jeigu mano bilietai pirkti dar siais metais, tai gal man skrendant vasario men. dar nebus to mokescio? Pakomentuokite placiau, kas zinote kaip ten bus  4u.gif

Jau radau atsakyma i savo klausima.
Atsakyti
Ar negirdėjot nieko dėl skrydžio iš Kauno į Milaną? Nuo balandžio neberodo skrydžių, gal nuima irgi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2010 12 30, 14:03)
Ar negirdėjot nieko dėl skrydžio iš Kauno į Milaną? Nuo balandžio neberodo skrydžių, gal nuima irgi?  g.gif

Niekur nera nuo balandzio , nes tik kovo gale paskelbs vasaros sezono skrydzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 30 gruodžio 2010 - 16:18
aišku, ačiū 4u.gif
Nesu pernai žiūrėjusi, negaliu palygint su kainomis kovo mėn. Bet gal kas galėtų pasakyt, ar vasaros sezono skrydžiai brangesni būna? Konkrečiai domina Milanas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 30 gruodžio 2010 - 16:43
QUOTE(GinCherry @ 2010 12 30, 17:16)
Niekur nera nuo balandzio , nes tik kovo gale paskelbs vasaros sezono skrydzius.

Netiesia, kad niekur nera...
Is Kauno kitomis kryptimis pilna skrydziu, o ir i ta pati Milana is Rygos grafikas sudarytas iki rudens.
Nesupratau ir as, kodel butent sis marsrutas taip isskirtas.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 12 30, 21:02)
Netiesia, kad niekur nera...
Is Kauno kitomis kryptimis pilna skrydziu, o ir i ta pati Milana is Rygos grafikas sudarytas iki rudens.
Nesupratau ir as, kodel butent sis marsrutas taip isskirtas.

I Bristoli irgi ner g.gif

Nors dabar ziuriu,kad atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 30 gruodžio 2010 - 20:11
Aš gal biski ne į temą. Bet norėjua pasiteirauti skrendant su 7 metų vaiku į UK ar jam reikalningas pasas ar koks kitas dokumentas ?
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2010 12 31, 10:14)
Aš gal biski ne į temą. Bet norėjua pasiteirauti skrendant su 7 metų vaiku į UK ar jam reikalningas pasas ar koks kitas dokumentas ?

taip reikalinga arba pasas arba kortele
Atsakyti
SVEIKI, ISKILO TOKS LABAI jau kvailas klausimelis, bet vis tiek paklausiu...tik nezinau ar sitoje temoje. Jus man zaliai paaiskinkit: atskrendat pvz: i Roma, viesbuti jau turit uzsisake. O paskui viesuoju transportu pasiekiat viesbuti, ar gal taxi greiciau ir patogiau? Nepykit uz kvailus klausimus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2011 01 01, 14:41)
SVEIKI, ISKILO TOKS LABAI jau kvailas klausimelis, bet vis tiek paklausiu...tik nezinau ar sitoje temoje. Jus man zaliai paaiskinkit: atskrendat pvz: i Roma, viesbuti jau turit uzsisake. O paskui viesuoju transportu pasiekiat viesbuti, ar gal taxi greiciau ir patogiau? Nepykit uz kvailus klausimus. blush2.gif

Aišku, kad taxi greičiau ir patogiau, tik kad brangiau smile.gif
Atsakyti
Būna, kad viešbučiuose iškart galima užsakyti, kad jus paimtų iš oro uosto. Arba galit paklaust konkrečiai savo viešbutuko.
Antras variantas, taksi, be abejo, paprasčiausias, patogiausias ir brangiausias variantas.
Dar - viešasis transportas, traukiniai ar autobusai iš oro uosto į miesto centrą. Savo viešbutį pasiekti paprastai reikia persėdimo, nebent pačiame miesto centre gyventumėt.
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiklausti, ar vasarai, liepai, rayanair reikia laukti akciju bilietams? Skrisim i Paryziu is Kauno. Dabar bilietai iseitu apie 600 Lt pirmyn, atgal dviems. Datos domina konkrecios, todel ir teiraujuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 01 sausio 2011 - 20:36