Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(spurgela @ 2010 12 20, 15:14)
iskilo toks klausimelis ar galima lektuve naudotis kompiuteriu? rolleyes.gif

kai kyla ir leidziasi tai tipo reik isjungti, o siaip galima naudotis
Atsakyti
Zmones, turiu klausimuka. Visur ieskojau info apie tai, bet neradau to, ko man reik. Kaip matuojamas lagaminas? biggrin.gif Pati "talpa" ar su visais ratukais, rankenomis ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2010 12 27, 17:09)
Zmones, turiu klausimuka. Visur ieskojau info apie tai, bet neradau to, ko man reik. Kaip matuojamas lagaminas? biggrin.gif Pati "talpa" ar su visais ratukais, rankenomis ir t.t.?

dedant i matavimo deze negali islysti ratukai.
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2010 12 27, 16:09)

Lagaminas matuojamas kisant ji i specialu metalini rema, arba uzdedant ant jo dezute smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu man populiariau paaiskinti kas ten per mokesciai bus skrendant i Vokietija? Nusipirkau bilietus i Berlyna vasario men., tai idomu man bus taikomi kazkokie papildomi mokesciai ir kokia suma tiksliai? Skaiciau kazkur Makaliaus straipsneli apie tai, bet nelabai supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 12 27, 20:28)
Gal kas nors galetu man populiariau paaiskinti kas ten per mokesciai bus skrendant i Vokietija? Nusipirkau bilietus i Berlyna vasario men., tai idomu man bus taikomi kazkokie papildomi mokesciai ir kokia suma tiksliai? Skaiciau kazkur Makaliaus straipsneli apie tai, bet nelabai supratau  ax.gif

Dar apie Vokietijoje ivesta ekologini mokesti paskaityti galite cia http://www.lrytas.lt...
Atsakyti
Per kur geriausia ieškoti ir rezervuoti viešbučius? Pigiai nuskridus, norisi ir pagyventi normaliom kainom.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 12 28, 10:48)
Per kur geriausia ieškoti ir rezervuoti viešbučius? Pigiai nuskridus, norisi ir pagyventi normaliom kainom.
Ačiū 4u.gif

labai geras ir paprastas puslapiukas yra www.booking.com
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2010 12 28, 11:33)
Viename kelionės aprašyme teko skaityti, kad už tokią paslaugą nusiderėjo iki 10 lt  4u.gif Bet ten keliavo ar ne 6 žmonės  mirksiukas.gif

o norint sutaupyti administravimo mokesti, galima isigyti entropay kortele, labai geras daiktas ir pasitvirtina...as sia kortele turiu ir nenusivyliau, kai reikia pirkti bilietus su persedimais keliais. jei kam reiktu pagalbos perkant bilietus prasome kreiptis i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackdreamer: 28 gruodžio 2010 - 10:54
Turiu tokia situacija
Keliaujam 5 asmenys su Raynair i Edimburga, 3 lieka Edimburge o 2 keliauja atgal i Kauna

Ar imanoma uzsakyt tokius bilietus?
Jei uzsakinesiu per 2 kartus atsiskaiciuos korteles mokestis taip pat 2 kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2010 12 28, 23:36)
Turiu tokia situacija
Keliaujam 5 asmenys su Raynair i Edimburga, 3 lieka Edimburge o 2 keliauja atgal i Kauna

Ar imanoma uzsakyt tokius bilietus?
Jei uzsakinesiu per 2 kartus atsiskaiciuos korteles mokestis taip pat 2 kartus  doh.gif

Na tie kurie lieka ir perka bilieta tik pirmys, mokes 1 karta, tie kas grizta mokes ir uz grizima. Mokestis taikomas kiekvienam bilietui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2010 12 29, 00:36)
Jei uzsakinesiu per 2 kartus atsiskaiciuos korteles mokestis taip pat 2 kartus  doh.gif

korteles moketis skaiciuojasi nuo bilieto, o ne nuo mokejimo kartu smile.gif tai istikro nera skirtumo per kiek kartu pirksi bilietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 12 27, 20:20)
Dar apie Vokietijoje ivesta ekologini mokesti paskaityti galite cia http://www.lrytas.lt...

Gerai, kad uzsukau i sia tema, nes buciau net ir nezinojus, kad Vokietija mokescius prades taikyti. Nu visiskas absurdas doh.gif
Tik nelabai supratau kaip jei ta padarys, ar priskaiciuos prie bilieto kainos ar oro uoste ta mokesti reikes moketi? Tarkim, jeigu mano bilietai pirkti dar siais metais, tai gal man skrendant vasario men. dar nebus to mokescio? Pakomentuokite placiau, kas zinote kaip ten bus 4u.gif
Atsakyti