Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(Forgete @ 2010 12 16, 12:46)
todel kad atsiskaitinejot visa kortele (tas pats perkant internetu is betkokios pardes). Tiesiog visa ir masterkard turi savo kursus, kurie visiskai nepriklauso nuo musu banku. Visa zymiai didesnis, prie musu kurso reik pridet 10-20ct.

Dėkui už atsakymus.Gaila,kad nežinojau to iš anksto blush2.gif O tai viešbuty tada geriau atsiskaitinėti grynais,jei vėl tokiu kursu nuskaičiuos?
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 16, 11:57)
Dėkui už atsakymus.Gaila,kad nežinojau to iš anksto blush2.gif O tai viešbuty tada geriau atsiskaitinėti grynais,jei vėl tokiu kursu nuskaičiuos?

aha, del to as visos ir neimu, mastercardo kursas prakttiskai toks pats.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2010 12 16, 11:14)
Pirkot ar tik pastebejot toki dalyka?As pastebejau toki kursa, kai rinkausi tarkim kelione tik i kauna ir kai  is kauno ir i kauna..tada ta suma i kauna rodo eurais, o kai i abi puses is kauno ir atgal, tai atgal rodo litais, tai tada pastebejau, kad litais paversta suma gaunasi skaiciuojant 3,67 uz eura..bet atsiskaicius kortele ir perkant tik i kauna bilieta man banke is euru i Lt normaliu kursu paverte  g.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 12 16, 11:46)
todel kad atsiskaitinejot visa kortele (tas pats perkant internetu is betkokios pardes). Tiesiog visa ir masterkard turi savo kursus, kurie visiskai nepriklauso nuo musu banku. Visa zymiai didesnis, prie musu kurso reik pridet 10-20ct.

Keista labai g.gif O kokio banko Jus turite? Nes pas mane kursas skaiciuojamas 3,461... As turiu Swedbank'o Visa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2010 12 16, 12:34)
Keista labai g.gif O kokio banko Jus turite? Nes pas mane kursas skaiciuojamas 3,461... As turiu Swedbank'o Visa ax.gif

pas mane visa - sebo, bet man ir swdbanke ta pati sake apie ju kursus. Zinokit dabar sudvejojau del euro, gal ten tas pririsimas visgi yra kazkoks, as dazniausiai moku doleriais ir svarais, tai man visada visa beprotiska kursa paima. Va paskutini karta svara paskaiciavo po 4.26, kai realiai 4.08 buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2010 12 16, 13:34)

Pas mane irgi Swedbanko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 12 16, 13:26)
aha, del to as visos ir neimu, mastercardo kursas prakttiskai toks pats.

O tai kokią imat?Dar turiu laiko iki kelionės,tai pasiimčiau normalią,kad ir viešbuty tokios nesąmonės nebūtų
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 16, 12:53)
Pas mane irgi Swedbanko g.gif
Papildyta:
O tai kokią imat?Dar turiu laiko iki kelionės,tai pasiimčiau normalią,kad ir viešbuty tokios nesąmonės nebūtų

mastercarda, kai imsit butinai uzklauskit pas vadybininkus del sio kurso (daznai nezino, arba nenori zinot).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 16 gruodžio 2010 - 12:01
Ukio banko virtuali mastercardo kortele normaliai nuskaiciuoja..kaip kazkas rase....3,461....... uz eura....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 16 gruodžio 2010 - 12:45
Ar niekas nepirkom pavasariui ar vasarai bilietų Į Gironą? Įdomu, kokia kaina jų gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 12 16, 16:06)
Ar niekas nepirkom pavasariui ar vasarai bilietų Į Gironą? Įdomu, kokia kaina jų gaunasi? g.gif

kad balandziui lyg dar neparduoda, o siaip tai pasiziurekit pati visus mokescius raso.
Atsakyti
Blyn, Ryanair nutraukia nuo vasaros skrydžius į Vokietiją - Berlyną, Diuseldorfą ir dar vieną vietą... Vakar per žinias pranešė...
Atsakyti
Sveiki, keliautojai ir keliautojos. Noreciau paklausti, ar verta dabar pirkti bilietus i Alicante rugpjucio menesiui uz 320Lt i abi puses, ar geriau laukti dar kokiu akciju ar ispardavimu ir butu dar pigiau?
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, ar galiu i rankini lagamina detis maisto produktu: kava, duona ir t.t... bet ne skyscius. Ar galiu deti vaistus, ir vitaminus? smile.gif
Atsakyti