Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

pasakykit kas nors ar galima rankiniame bagaže turėti tablečių?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 10, 14:42)

galima
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 10, 13:42)

Ziurint kokiu tableciu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2010 12 10, 15:27)
Ziurint kokiu tableciu? biggrin.gif

biggrin.gif nuo skrandžio rūgštingumo ir galvos skausmo. daugiau neaktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 10, 14:34)
biggrin.gif nuo skrandžio rūgštingumo ir galvos skausmo. daugiau neaktualu smile.gif

Na tada be problemu biggrin.gif Jei vaistai receptiniai tai reikia recepto arba gydytojo pazymos,bet jusu atveju tai neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 12 10, 12:02)
Tikrina rankiniu bagazu svori is kauno  i franfurta hana?

Pries desimt dienu skridome is Kauno i Frankfurto oro uosta. Bagazo nesvere, bet beveik visu prase pamatuoti bagazo, t.y.reikejo kisti i ta metalini rema. O griztant atgal tai labai tikrino muitine, o veliau reikejo atskirai susisverti bagaza ir pasimatuoti dydi. O kai tai padarai, ant rankines uzklijuoja melyna papieriuka.

QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 10, 15:42)

Galima, veziaus paracitamoli ir analgina.
Atsakyti
Kalbant apie akcijas šiandien ryanair akcija bilietai po 10,50 į Brusselį (nors asmeniškai aš - neradau), Frankfurt, Gothenburg City, Oslo ir į Tampere. 4u.gif
Atsakyti
o tuos maišiukus reikia pirkti oro uoste būtinai? aš turiu tokių, sudėjau kremą, dantų pastą, vazeliną lūpoms, bet galvoju gal ten kažkokie super duper būna? ir ar tuos "skysčius" reikia ištraukti parodyti ar kaip? nu nepykit, pirmą kartą skrisiu.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 10, 21:31)
o tuos maišiukus reikia pirkti oro uoste būtinai? aš turiu tokių, sudėjau kremą, dantų pastą, vazeliną lūpoms, bet galvoju gal ten kažkokie super duper būna? ir ar tuos "skysčius" reikia ištraukti parodyti ar kaip? nu nepykit, pirmą kartą skrisiu.

jei turi tai ir susidėk biggrin.gif niekuo jie ten neįpatingi...reikia juos atskirai ištraukt kai skanuoja ten jau įėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2010 12 10, 16:13)
Na tada be problemu biggrin.gif Jei vaistai receptiniai tai reikia recepto arba gydytojo pazymos,bet jusu atveju tai neaktualu.

Aš visad tuziną receptinių vežuosi,ale gyvenime niekur neprašė receptų. g.gif Tai ir šį kartą neimsiu papildomų popiergalių.Nors vežuosi TIKRAI daug Iš viso apie 150 tablečių.
Atsakyti
Ką tik nusipirkau bilietuką į Lonodoną už 50lt sausiui 4u.gif Su persėdimu Osle. Išvis dabar iš Oslo labai pigu į visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 10, 22:31)

Ne, paprasti persvieciami maisiukai. Tik kremu ir pastu talpa, negali buti didesne nei 10 ml. Ar ta pati taisykle is LT galioja, nesu 100% tikra, bet skraidant pacioje Europoje galioja 4u.gif
Atsakyti