Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

Ar kam nors teko susidurti praktiškai/teoriškai, kokios būtų Ryanair keleivio teisės, jei grįžti iš kitos šalies skrydžio nebūtų, pvz., dėl sniego ar streiko?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 12 05, 21:04)
Ar kam nors teko susidurti praktiškai/teoriškai, kokios būtų Ryanair keleivio teisės, jei grįžti iš kitos šalies skrydžio nebūtų, pvz., dėl sniego ar streiko?

Teko, pries pora menesiu tai patirti.Del streiko buvo atsauktas skrydis Girona- Kaunas. Pasiule sekanti tiesiogini skrydi i Kauna(po 4d) arba su persedimais artimiausiu metu, mes parskridom i Ryga, taip buvo greiciausia. Skrydzius keicia nemokamai. Arba gali neskristi visai- grazina pinigus.
Del maisto, viesbuciu(jei reikia nakvynes) teoriskai kreipemes, kol kas jokio atsako, kazkaip netikiu, kad grazins pinigelius.
Atsakyti
Mums taip pat del streiko buvo atsaukti skrydziai tiek skrendant i prieki, tiek atgal. Bet Ryanair keite skrydzius nemokamai. Del viesbutuko tai ir as manau, kad tikrai pinigeliu negrazins. As labai dziaugiausi, kad skrydzius sukeite, nes kelione susidejo is keliu skrydziu, o nevisi jie buvo atsaukti ax.gif Skrydziu nebuvo ne del Ryanair kaltes cool.gif
Atsakyti
Kaip yra skrendant su vaiku. Reikia pirkt priority boarding ar ir taip praleidzia pirmus ? g.gif
Atsakyti
Prieš savaitę teko su Ryanairu grįžti iš Tenerifės, rašau, kai jau nurimo emocijos, nes ilgą laiką buvau labai pikta. Tai va, skridom su rankiniu bagažu, standartiniais mažais lagaminukais, su tais pačiais jau n kartų skraidyta, iš kauno, iš rygos, problemų nebuvo. Draugo lagaminas 1 cm per storas, teisingiau per stora kišenėlė, į kurią mes niekada nieko nededam ir ji laisvai susispaudžia. Nė karto niekas neprašė grūsti į tą inkilą, nes pažiūrėdavę aiškiai matydavo, kad atitinka standartus (net tokiais atvejais, kai visiems iš eilės liepdavo grūsti rankini bagažą, mus praleisdavo). Grįždami iš tenerifės vežėm pustuščius lagaminus, nes į priekį vežėm lauktuves, beeet mano draugą sustabdė viena MAL FOYADA, net neleido iki galo sukišti lagamino ir liepė sumokėti 35 eurus. Nors prieš mus ir už mūsų ėjo žmonės kurie visokiais būdais bandė lagaminus kišti vos ne 5 min. dėl to eilė žiauriai lėtai judėjo. Apie jokį daiktų pasitaisymą net kalbos nebuvo, nes neleido net įdėti iki galo. Žodžiu, pradėjom aiškintis, kas čia per nesamonė, tai buvo pasakyti, aš matau jūs nenorit iš viso skristi. Tai sumokėjom pinigus, o tada aš dar pasiunčiau ją (aišku ne taip garsiai kaip prieš tai apšaukiau). Aš manau, kad tai vienas iš tūkstančio atvejų, tad ir toliau skraidysiu, bet buvo žiauriai abydna dėl to, kad buvom teisūs. Jei būtų į priekį skrendant prisikabinę, nebūčiau nei žodžio sakius, nes vežėm 4 kg lauktuvių ir abiejų lagaminai buvo žymiai labiau išsipūtę... Nors pabandymui ir tai sukišom į tuos rėmus... Čia manau gera pamoka visiems, kurie nori bandyt su didesniais lagaminais praslysti, nes mes su standartiniu užkibom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(honeybunny @ 2010 12 06, 09:33)
Čia manau gera pamoka visiems, kurie nori bandyt su didesniais lagaminais praslysti, nes mes su standartiniu užkibom  mirksiukas.gif

neteisybe!!!! As kazkur rasyciau,kazkam is auksciau pasiskusciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 12 06, 13:48)
neteisybe!!!! As kazkur rasyciau,kazkam is auksciau pasiskusciau  g.gif

Turėjau tokių minčių, tik gaila, kad neužsirašiau tos darbuotojos pavardės... Be to galėjau nufotkint kitus klientus, pvz su dvigubai storesniu lagaminu, kurie prieš mane 5 min grūdo savo lagaminus ir neįgrūdo, bet buvo praleisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pegase @ 2010 12 06, 11:25)
Kaip yra skrendant su vaiku. Reikia pirkt priority boarding ar ir taip praleidzia pirmus ? g.gif

Taip, su priority praleidzia pirmesnius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 12 06, 18:33)
Taip, su priority praleidzia pirmesnius smile.gif

O kiek kainuoja priority 1 žmogui?Ar į lėktuvą įleidžia pirmesnius,mat skrendu su 2 vaikais,tai nelabai norėčiau atskirai nuo jų sėdėt.
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 12 06, 08:37)
Mums taip pat del streiko buvo atsaukti skrydziai tiek skrendant i prieki, tiek atgal. Bet  Ryanair keite skrydzius nemokamai. Del viesbutuko tai ir as manau, kad tikrai pinigeliu negrazins. As labai dziaugiausi, kad skrydzius sukeite, nes kelione susidejo is keliu skrydziu, o nevisi jie buvo atsaukti  ax.gif  Skrydziu nebuvo ne del Ryanair kaltes  cool.gif

Ačiū 4u.gif Kažin, su sniegu tas pats g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 06, 17:49)
O kiek kainuoja priority 1 žmogui?Ar į lėktuvą įleidžia pirmesnius,mat skrendu su 2 vaikais,tai nelabai norėčiau atskirai nuo jų sėdėt.

Nusipirkę priority bilietukus įeina pirmieji, bet vis tiek reikia gerai bėgt biggrin.gif Šiaip juk gali kažkas vienas pirmesnis nueiti ir užimti vietas mirksiukas.gif
Įvedus priority rašo, kad pirmyn atgal žmogui 28 Lt 4u.gif bet aš nemėtyčiau pinigų, geriau anksčiau į eilę atsistot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 12 05, 20:28)
Ir as apie tai skaiciau, tik kad kainu dar nesimato  blush2.gif

klausykit, ar as kazko nezinau, ar apskritai nuo balandzio menesio is LT daug skrydziu dar nera ar ju ir nebus blink.gif as jau susinervinau, nes suplanavau su mb neblogas atostogas verysad.gif
Atsakyti
jau senai skridau tai primirsau... gal pasakysit kas i kaina neiskaiciuota? 4u.gif
jei raso:
Fare: 95.20 LTL
Online Check-In: 21.00 LTL
Taxes / Fees: 0.00 LTL
Total Price: 116.20 LTL

tai jei cia irasyta online checkinas tai nebebus dar papildomai uz tai? ir kaip del rankinio bagazo? ir korteles mokestis lygtais yra?
Atsakyti