Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

QUOTE(wilmute4u @ 2010 12 03, 19:47)
o galima rezervuot bilietus (internetu) debetine kortele?  blush2.gif

Man pavyko bigsmile.gif , kai kam ne g.gif

QUOTE(Venice @ 2010 12 03, 21:44)
nu nepykit mergaites, jei jau kartojosi klausimas, bet ar ryanaire check'in'o mokestis?

Yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 12 04, 00:42)
Man pavyko  bigsmile.gif , kai kam ne  g.gif
Yra  ax.gif

o kokia pas Jus kortele, Visa electron ar pan.? Kazkaip idomiai cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmute4u: 04 gruodžio 2010 - 09:21
QUOTE(wilmute4u @ 2010 12 04, 09:17)
o kokia pas Jus kortele, Visa electron ar pan.? Kazkaip idomiai cia  g.gif

Su Visa Electron neleido schmoll.gif , o su Visa Virtuon viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 12 04, 01:42)
Man pavyko  bigsmile.gif , kai kam ne  g.gif
Yra  ax.gif

o koks tas mokestis? ar nebus tie patys 5 eurai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2010 12 04, 13:25)
o koks tas mokestis? ar nebus tie patys 5 eurai? smile.gif

Rezervuojnt bilietą rašo koks yra check'in mokestis. Kiek mačiau tai skiriasi jis, priklausomai nuo bilietų kainos, man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 12 04, 16:06)
Rezervuojnt bilietą rašo koks yra check'in mokestis. Kiek mačiau tai skiriasi jis, priklausomai nuo bilietų kainos, man atrodo  g.gif

Jeigu nežinote, geriau net nedezinformuokite žmonių. Nuo bilietų kainos jis nesiskiria, tiesiog Free Online Check-in yra taikomas akcijiniams bilietams. Visiems kitiems yra taikomas online check-in, kuris nepriklausomai nuo kainos, kainuoja 6 eurus už vieną skrydį, vienam asmeniui.
Atsakyti
Each passenger must present their valid photoID.
(Driving
licences are not accepted)

Ką reiškia toks sakinys Boarding pase?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 12 04, 22:34)
Each passenger must present their valid photoID.
(Driving
licences are not accepted)

Ką reiškia toks sakinys Boarding pase?

Kiekvienas keleivis privalo pateikti galiojanti asmens dokumenta su nuotrauka (vairuotojo pazymejimas netinka)
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiklausti, jei uzsakant bilietus varde buvo padaryta klaida, tai ar bus problemu skrendant? gal zinote kur kreiptis, kad istaisytu ta klaida? (vietoj Lina irase Linas) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 12 05, 11:08)
Sveiki, norejau pasiklausti, jei uzsakant bilietus varde buvo padaryta klaida, tai ar bus problemu skrendant? gal zinote kur kreiptis, kad istaisytu ta klaida? (vietoj Lina irase Linas)  doh.gif

nieko baisaus, iki 3 raidziu galima suklysti smile.gif man taip atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 12 05, 14:08)
Sveiki, norejau pasiklausti, jei uzsakant bilietus varde buvo padaryta klaida, tai ar bus problemu skrendant? gal zinote kur kreiptis, kad istaisytu ta klaida? (vietoj Lina irase Linas)  doh.gif

As buvau neteisingai ivedus gimimo data, kadangi nezinojau kaip istaisyti tai taip ir palikau, bet problemu nebuvo skrendant biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar, jei teisingai supratau, tai nuo kovo men is Kauno prisideda naujas skrydis i Alicante wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 05 gruodžio 2010 - 16:08
QUOTE(Laaila @ 2010 12 05, 16:07)
As buvau neteisingai ivedus gimimo data, kadangi nezinojau kaip istaisyti tai taip ir palikau, bet problemu nebuvo skrendant  biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar, jei teisingai supratau, tai nuo kovo men is Kauno prisideda naujas skrydis i Alicante wink.gif

Ir as apie tai skaiciau, tik kad kainu dar nesimato blush2.gif
Atsakyti