Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"- bilietų paieškos, akcijos, info...

atsiprašau, jei kartojuosi, bet per kiek laiko turi ateit patvirtinimas į paštą? bandžiau pirkt bilietą, bet nei nuo kortelės nuskaitė ( ir nerezervavo), nei patvirtinimas ateina, bet tą skrydžio ( ar kokį ten registracijos) numerį davė g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 11 23, 13:03)
Labai aciu uz atsakyma  4u.gif  Gal dar teks kada pasinaudoti tavo patirtimi, o siandien nupirkau bilietelius su nakvyne Briuselyje. Nelabai ja dziaugiuosi, nes jau teko naktele siame oro uoste praleisti  unsure.gif  Bet pacio skrydzio kaina padare savo - negalejau atsispirti  lotuliukas.gif  Ir trumpam net pamirsau apie labai nepatogiai praleista nakti siame oro uoste.

Na taip, nakvojau ir aš Briuselyje ( Charleroi) - užuojauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 11 24, 12:22)
Na taip, nakvojau ir aš Briuselyje ( Charleroi) - užuojauta smile.gif

Ir mes ruošiamės ten naktį praleisti.O kas baisaus?Bent atsisėsti yra kur?
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 11 24, 10:42)
Ir mes ruošiamės ten naktį praleisti.O kas baisaus?Bent atsisėsti yra kur?

Atsisesti vietos tikrai surasite, tik pamiegoti gan sudetinga - kedes su porankiais unsure.gif Pamiegoti butu labai patogu isvykimo saleje, bet cia papulsim tik po patikros tongue.gif
Atsakyti
Didina registracijos internetu mokestį Na, tikiuosi, anksčiau nupirktiems bilietams jau nepripliusuos ir nepareikalaus vietoje to vieno euruko biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Pirmą kart užsisakinėjam per Ryanair bilietus į Briuselį. Per kiek laiko tą confirmation e-mail atsiunčia? Ir kada jau apmokėjimas padaromas? Aš supratau, kad mes dabar tik užsirezervavom skrydį g.gif
Atsakyti
O negalima susimokėti už skrydį grynais oro uoste ryanair atstovybėje? Jei neturiu kreditinės kortelės, kitas asmuo gali savo kortele sumokėti?
Atsakyti
O tiesa,oro uoste prie manęs neprisikabins dėl draudimo?Aš jo neėmiau,nes turiu Europos sveikatos draudimo kortelę ir man to užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 11 24, 21:05)
O tiesa,oro uoste prie manęs neprisikabins dėl draudimo?Aš jo neėmiau,nes turiu Europos sveikatos draudimo kortelę ir man to užtenka.

Jiems ten visai neįdomu schmoll.gif kaip nori, taip skrendi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 lapkričio 2010 - 20:20
QUOTE(*ksenija* @ 2010 11 24, 20:16)
1. O negalima susimokėti už skrydį grynais oro uoste ryanair atstovybėje? 2. Jei neturiu kreditinės kortelės, kitas asmuo gali savo kortele sumokėti?

Apie pirma buda nieko nesu girdejusi. O perkant bilietus internetu, galima pasinaudoti ir kito asmens kreditine kortele
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2010 11 24, 21:16)
O negalima susimokėti už skrydį grynais oro uoste ryanair atstovybėje? Jei neturiu kreditinės kortelės, kitas asmuo gali savo kortele sumokėti?

Galima ir grynais,bet už kiekvieną bilietą papildomai 50Lt.Vakar kaip tik skambinau į Kauno orouostą.
Atsakyti
sveiki. norejau paklaust, ar galima rankiniame bagaze veztis vaistu. t,y coldres, smektos, angliuku ir t.t.
raip pat uzsiprase lauktuviu lasiniu atvestm kaip man juos ipakuot. kaskur girdejau kad i folija ivynioja, bet ar butina?
Atsakyti