Tikli super virusiukas noriu ir aš tokio. ale dar reik tą savo šalį pagaliau pabaigt. kol kas liko dar penki šeštukai ir aštuoniolika mažučių gėliukų.
o gal to megztuko švarkiuko nuorodą kokią mesteltum. išsisaugočiau mezginių eilėje info
dar vakar galvojau megzti šį pynių megztinį iš merino vilnos ( labai minkšti ir purūs) 100gr=300m su 4 nr virbalais, bet apžiūrėjau, kad laisvokai mezgu, bijau, kad gausis tysalas. reikia galvoti apie kokius kietesnius siūlus aš irgi ne kaži ką esu numezgus, bet manęs šis megztinis neišgązdino
tikli, įmesk nuorodą kur tu jį pas rusaites radai
QUOTE(meskute231 @ 2010 11 23, 09:56)
Tikli super virusiukas noriu ir aš tokio. ale dar reik tą savo šalį pagaliau pabaigt. kol kas liko dar penki šeštukai ir aštuoniolika mažučių gėliukų.
o gal to megztuko švarkiujavascript:emoticon('')ko nuorodą kokią mesteltum. išsisaugočiau mezginių eilėje info
o gal to megztuko švarkiujavascript:emoticon('')ko nuorodą kokią mesteltum. išsisaugočiau mezginių eilėje info
duosiu,jei pazadi padeti,kai megsiu-padesi? ...nes kiatip-''as tav su zab primusiu ir varlam uzmetys''...
juokavoju aisku
http://club.osinka.r...948750
pas rusaites radau labai nedaug-tik ..niolika pusl... ..
QUOTE(axioma @ 2010 11 23, 09:58)
dar vakar galvojau megzti šį pynių megztinį iš merino vilnos ( labai minkšti ir purūs) 100gr=300m su 4 nr virbalais, bet apžiūrėjau, kad laisvokai mezgu, bijau, kad gausis tysalas. reikia galvoti apie kokius kietesnius siūlus aš irgi ne kaži ką esu numezgus, bet manęs šis megztinis neišgązdino
o tu nebandei mazesniais virbalais megst-tai ir kietesnis mezginys bus ...ir nebus bedos
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 11:02)
duosiu,jei pazadi padeti,kai megsiu-padesi? ...nes kiatip-''as tav su zab primusiu ir varlam uzmetys''...
juokavoju aisku
o tu nebandei mazesneis virbalais megst-tai ir kietesnis mezginys bus ...ir nebus bedos
juokavoju aisku
o tu nebandei mazesneis virbalais megst-tai ir kietesnis mezginys bus ...ir nebus bedos
nu padėsiu ką mokėsiu.
priminei studijas. pastoviai ant mani šaukdavo: aha pati moka ir nieko nesako nepadeda. o kai padedu ir pati klaidą padarau (nu žmogus vis tik) tai vėl būn negerai
Papildyta:
dievulėliau ten gi ir schema duota. nupaprastas tas švarkiukas
QUOTE(meskute231 @ 2010 11 23, 10:27)
dievulėliau ten gi ir schema duota. nupaprastas tas švarkiukas
tačiau galutinis vaizdas - įspūdingas
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 23, 11:30)
tačiau galutinis vaizdas - įspūdingas
pritariu. ir jau net žinau kokį siūlą jamsiu
eikit jus kaku... paprastas joms matai... pynes megstini kokiam-tai jo-jokiu problemu ..bet cia-RATUUU .JEI KAS DAR NEPASTEBEJO-RATUUU ..grazu bet ir sunku
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 09:43)
eikit jus kaku... paprastas joms matai... pynes megstini kokiam-tai jo-jokiu problemu ..bet cia-RATUUU .JEI KAS DAR NEPASTEBEJO-RATUUU ..grazu bet ir sunku
Aš kol kas net neįsivaizduoju kaip išvis mezgama RATUUU
QUOTE(tiklis @ 2010 11 23, 11:43)
ir dar tas ratas skersaaaaaaaaaai ne nu įsižiūrėk pakutiniam psl schemutę. arba pažiūrėk principą kaip mezgasi nebaigtos eilės, nugi nesunku. baik jau jei aeolian įveikei tai čia siemkos
nu ok. pabandžiau rankovės kampuką su tais siūlais. gaunasi atsispausdinu ir lekiam kaimukin. jaučiu gryšiu jau su rankovėm. ech Tikli užkrėtei
QUOTE(meskute231 @ 2010 11 23, 11:27)
nu ok. pabandžiau rankovės kampuką su tais siūlais. gaunasi atsispausdinu ir lekiam kaimukin. jaučiu gryšiu jau su rankovėm. ech Tikli užkrėtei
o kur tavo salis ar praleidau ka
QUOTE(Daske @ 2010 11 23, 12:33)
o kur tavo salis ar praleidau ka
nebaigtas dar. gėda nuuu. išmylėtas laukan tai ir nesineria. bet pradedu jau žiūrėt naujom akim. jaučiu darysiu apdailą kaip šitam šaliui
tik galvoju kokią spalvą kailiuko pasirinkt prie skaisčiai raudono siūlo?