Maniskis 135 ant 55 irgi prieki susimeta.
va dabar galvoju kaip isplauti,nes gi i burbuliukus vatos prisikau
QUOTE(Tutka @ 2010 11 20, 15:24)
as kai ploviau - burbuliukus nuemiau (jie lengvai prisideda/nusiima)
pas mane nenusiima taip lengvai pasistengiau prisabacinti
QUOTE(Tutka @ 2010 11 20, 16:24)
Palata netusteja
Vis dar kaupiuos jungimui ,ikvepimo laukiu
QUOTE(Tutka @ 2010 11 20, 18:46)
pas mane nenusiima taip lengvai pasistengiau prisabacinti
pas mane irgi nenusiima,bet jie pas mane ir stovi nieko neprikisti
ačiū mergytės už priimimą į palatą, bet man reikia iškarto į nervų skyriu , dar ti pirmas medalis, o man jau nesiseka...visų pirma nunėriau iki burbuliukų, o jie man kažkaip gražiai nesigauna, neriu pagal duotą pavyzdį, bet kažkoks briedas man gaunasi , o visų antra, man tas medaljonas nori riestis...raminančių man prašau ir pagalbos , jaučiu einu miegot, rytas už vakarą protingesnis
QUOTE(carnitaster @ 2010 11 20, 23:46)
ačiū mergytės už priimimą į palatą, bet man reikia iškarto į nervų skyriu , dar ti pirmas medalis, o man jau nesiseka...visų pirma nunėriau iki burbuliukų, o jie man kažkaip gražiai nesigauna, neriu pagal duotą pavyzdį, bet kažkoks briedas man gaunasi , o visų antra, man tas medaljonas nori riestis...raminančių man prašau ir pagalbos , jaučiu einu miegot, rytas už vakarą protingesnis
visu pirma susirandam kokiu ''velnio lasu'' 50 gr... ..tada giliai pakvepuojam ir paaiskinam koki neri?
jei medaliukas nori riestis ar rieciasi-tiesiog pridedam pynutej akiu...man irgi keli rietesi.kitom nesiriete-viskas nuo nerimo ir siulu priklauso ..o tau pumpuriukai nesigauna?
QUOTE(tiklis @ 2010 11 20, 23:53)
visu pirma susirandam kokiu ''velnio lasu'' 50 gr... ..tada giliai pakvepuojam ir paaiskinam koki neri?
jei medaliukas nori riestis ar rieciasi-tiesiog pridedam pynutej akiu...man irgi keli rietesi.kitom nesiriete-viskas nuo nerimo ir siulu priklauso ..o tau pumpuriukai nesigauna?
...su tais velnio lašais tai pavojinga, kartą paragavęs, negali sustot
dabar neriu patį pirmąjį didelį, na pabandysiu pinutėj akyčių daugiau uždėt.
Tie pimpuriukai tai kažkokia mistika, su virbalais tai viskas aišku, o su vašeliu man nesigauna gražiai, gal jie tokie ir turi būti, bet jie pas mane visai į pumpurus nepanašūs, kažkokie blynukai
QUOTE(carnitaster @ 2010 11 21, 09:33)
...su tais velnio lašais tai pavojinga, kartą paragavęs, negali sustot
Tie pimpuriukai tai kažkokia mistika, su virbalais tai viskas aišku, o su vašeliu man nesigauna gražiai, gal jie tokie ir turi būti, bet jie pas mane visai į pumpurus nepanašūs, kažkokie blynukai
labas ryts ...sakai pirmuka neri -man jie abu smarkiai rietesi ...tiesiog dariau ilgesne pynele ..o del pumpuriuku-na jei darai teisingai pagal pavyzdi pradzioj duota-gaunasi ''kukuruziukai'' tokie..jie nesigauna toie kaip virbalais (na nebent darai juos is nebeigtu stulpeliu ...bet tada pumpuriukai nebuna taip iskile ir mazesni ...man graziau pagal kita-isneri 5 st.ir po to neri i pirmo stulpuko darbine aki ir pritrauki smarkiai ..gaunas kukuruzas...iskiles,grazus...nors ir ne visai taisyklingos pumpuriskos formos)
o kaip tu juos neri?
QUOTE(tiklis @ 2010 11 21, 09:43)
labas ryts ...sakai pirmuka neri -man jie abu smarkiai rietesi ...tiesiog dariau ilgesne pynele ..o del pumpuriuku-na jei darai teisingai pagal pavyzdi pradzioj duota-gaunasi ''kukuruziukai'' tokie..jie nesigauna toie kaip virbalais (na nebent darai juos is nebeigtu stulpeliu ...bet tada pumpuriukai nebuna taip iskile ir mazesni ...man graziau pagal kita-isneri 5 st.ir po to neri i pirmo stulpuko darbine aki ir pritrauki smarkiai ..gaunas kukuruzas...iskiles,grazus...nors ir ne visai taisyklingos pumpuriskos formos)
o kaip tu juos neri?
o kaip tu juos neri?
neriu grynai pagal tą duotą pavyzdį, na jo, gaunasi tokie kukuruziukai, bet ne tokie, kaip virbalais pumpuriukai, na gal tada ir viskas gerai, bandysiu dar kartelį, dabar reikia viską išardyti, nes susirietė kaip kepurė , ačiū tau užpagalbą
ir dar noriu patikslinti apie kokią pinutę kalbi, pačioj pradžioj kur neri, pradedant medalį?
prasom.. tie pumpuriukai tikrai pradzioj atrodo keistoki(juolab kad tu lygini su ''virbaliniais'' ...bet patikek,atrodys jie super,kai akis pripras ...noresi dar dar ir dar ...) o del pynutes-as kalbu apie tas pyneles tarp lapuku..tiesiog i kas antra-trecia pridedavau po pynutes aki ..ziuredavau pagal aplinkybes..jei smarkiai banguoja-tankiau...jei tik truputi-reciau ..
As truputi ne i tema, bet kaip jus darote pumpuriukus su virbalais?