Sveikos, mezgėjėlės, buvau attitrūkus nuo jūsų truputį, tačiau darbavausi Prisižiūrėjau jūsų grožybių, šaunuolės merginos ir tikrai lietuvaitės nušluostė nosis rusaitėms, nes šalių nėra net ką lyginti
aš pasirodau
jurate uauuuuu....kaip sakant'' ...,tyli pelyte visa aruoda istustins'' nu labai labai ...o kas ten?genetiskai modifikuotas baronkonis -prasom foto is arciau ...nu gerai jis visai atrodo velniukstis ...
jurate o spokia grazi ir svelni
QUOTE(matre @ 2010 11 19, 09:43)
Labai gražiai atrodo.
QUOTE(tiklis @ 2010 11 19, 10:04)
jurate uauuuuu....kaip sakant'' ...,tyli pelyte visa aruoda istustins'' nu labai labai ...o kas ten?genetiskai modifikuotas baronkonis -prasom foto is arciau ...nu gerai jis visai atrodo velniukstis ...
QUOTE(okkey @ 2010 11 19, 10:10)
jurate o spokia grazi ir svelni
Dėkui merginos.
Taip ten baronkinis, nemodifikuotas o pagal schemą, bet man jis nepatinka, reiks pernerti
jurate as kalbu apie ta dideli pumpuriuota baronkini be baronkos vidury ...jis labai gerai atrodo
QUOTE(tiklis @ 2010 11 19, 10:48)
jurate as kalbu apie ta dideli pumpuriuota baronkini be baronkos vidury ...jis labai gerai atrodo
aaa, tep tep tep, tą šiek tiek patobulinau pagal save, pakrausiu fotiko batarkes ir įmesiu iš arčiau foto
Jūrate,gražus vaizdelis. Ir tas baronkinis be baronkos fainai atrodo
Aš šiandien pradėsiu jungt,palinkėkit kantrybės Žinot ką pastebėjau...į medalių nėrimo pabaigą ateina poreikis kažko naujo ir įdomaus...turiu omeny naujų medalių prireikia
Aš šiandien pradėsiu jungt,palinkėkit kantrybės Žinot ką pastebėjau...į medalių nėrimo pabaigą ateina poreikis kažko naujo ir įdomaus...turiu omeny naujų medalių prireikia
Ateinu paburnot
Man taip atrodo, kad fotki.com as susikuriau sau ane? nes saliu pabaigtu pilna, ten ne vieno naujo neradau Medaliuku visokiu modifikuotu pilna - ten neivieno papildomai nera Nekalbu apie sujungimo foto, tarpinius variantus ir pan...
Tai jeigu jums nereikia, tai man tai tas pats, bet negi sunku del kitu ikelt
atsiprasau, bet jau ne pirma diena ta noriu pasakyt, vis laikiausi, bet daugiau tylet negaliu
Man taip atrodo, kad fotki.com as susikuriau sau ane? nes saliu pabaigtu pilna, ten ne vieno naujo neradau Medaliuku visokiu modifikuotu pilna - ten neivieno papildomai nera Nekalbu apie sujungimo foto, tarpinius variantus ir pan...
Tai jeigu jums nereikia, tai man tai tas pats, bet negi sunku del kitu ikelt
atsiprasau, bet jau ne pirma diena ta noriu pasakyt, vis laikiausi, bet daugiau tylet negaliu
QUOTE(@asta @ 2010 11 19, 11:12)
Jūrate,gražus vaizdelis. Ir tas baronkinis be baronkos fainai atrodo
Sėkmės ir kantrybės.
O aš pasiekiau tą fazę, kai man mano šalis (būsimas) visai nepatinka, taip pat norisi kažko toookio, kokio yyypatingoooo medalio ir panašiai Dabar neriu vien dėl to jog reikia nerti, nes jei šito darbo nebaigsiu tai vyras prikišinės turbūt visą likusį gyvenima
ne tau vienai as baigiu jungti,tuputi truksta ilgio tai nusimezgu po koki viena nauja prisiuvu vel mezgu vel prisiuvu tai jungsiu jauciu dar savaitenes tuo paciu ir skyles visas uzkamsau o klupet neklupiu ant virtuves stalo patiesus.Sory aaagnexas pafottkint galiu bet sukelt nemoesiu as ten
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 19, 11:21)
Ateiu paburnot