Aš vis dar neapsisprendžiu ką dėt kalnieriui ir kiek.O šiaip stengiuos dėliot,kad du vienodi šalia nebūtų.
..taip taip...taip ir buna... ...nuner juokas,sujung-va kur issukis ...na ,kadangi as maziukus neriau siudama,tai man uztruko vos ne savaite ...vis paziuriu kokiu reik,prisineriu,vel susiunu ka turiu,vel prisineriu ...taip ir gulejo patiestas svetinej...vaikai kaip kates aplink suko ,na bet paimt nedryso ...vat tik mazyte,kai nematydavau,megdavo ''geliu pieva'' pavaiksciot ,bet nieko tokio)...
ai,viena kart sveciai atvaziavo,o mano salis guli patiestas -na drauges vyras ir sakys-''o,kilima mezgi...grazus bus ...''tai su drauge sakem nuo kedziu nukrisim is juoko-KILIMA ...mezgi...
ir tas ''..grazus bus..'' nuskambejo su tokia gilia uzuojauta balse
Papildyta:
tai kad kaip beziuretum,kalnieriui reik 3 vnt...ir tik ne baronkinio..daugiau visi tinka...
ai,viena kart sveciai atvaziavo,o mano salis guli patiestas -na drauges vyras ir sakys-''o,kilima mezgi...grazus bus ...''tai su drauge sakem nuo kedziu nukrisim is juoko-KILIMA ...mezgi...
ir tas ''..grazus bus..'' nuskambejo su tokia gilia uzuojauta balse
Papildyta:
QUOTE(matre @ 2010 11 11, 15:57)
Aš vis dar neapsisprendžiu ką dėt kalnieriui ir kiek.O šiaip stengiuos dėliot,kad du vienodi šalia nebūtų.
tai kad kaip beziuretum,kalnieriui reik 3 vnt...ir tik ne baronkinio..daugiau visi tinka...
QUOTE(tiklis @ 2010 11 11, 15:11)
Vat kad baronkinis netinka, tai jau smegeninė užfiksavo. Dabar bandau keletą tavo mažiukų nukopint
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 11, 15:31)
na galima ant stalo pasidėt ar išsidėstyt ,kampus labai patogu taip susidėliot,nes matyt kur koks dydis tinka
as ir aant stalo siuvau,bet vistiek sugebejau nukreivint
nu va koki padariau dar
Graziai darbuojates
Del to 15kto...nu o ka reiskia tie zenklai kur atrodo kaip 5 skaicius? nu bent jau panasus tie zenklai i skaiciu 5 paaiskinkit, noriu ta megst ir mastau kas per 5
Del to 15kto...nu o ka reiskia tie zenklai kur atrodo kaip 5 skaicius? nu bent jau panasus tie zenklai i skaiciu 5 paaiskinkit, noriu ta megst ir mastau kas per 5
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 11, 22:08)
Graziai darbuojates
Apkabinta stulpeli reiskia. kai kabini vaseliu, tai reikia kabin ne i pyneles aki, o apkabint zemiau esanti stulpeli...
nagi nagi kogi cia tokai tyluma ramuma,a
as dar vis jungiu ardau, jungiu ardau ale jau dabar matau kad geri 4 dickiai medaliai atliks, tai ka reiks dar viena sali varyt
as dar vis jungiu ardau, jungiu ardau ale jau dabar matau kad geri 4 dickiai medaliai atliks, tai ka reiks dar viena sali varyt
QUOTE(okkey @ 2010 11 12, 11:25)
nagi nagi kogi cia tokai tyluma ramuma,a
Aš dar neriu.Vakar keletą mažiukų,dar pora didesnių nunėriau.Šiandien va galvoju ramunę dar nunersiu.Liks gal koks nepilnas 100g siūlų,tai jau reiks pradėt gal ir jungt.
Merginos,o jūs pagarinat medaliukus prieš juos jungiant? Aš šiandien apsiėmiau tokį darbą daryt...net ranką paskaudo
Sveikos
Vakar jau norėjau paprašyti kad išspardytumėt sėdimąją
Jau praeitoje temoje pažadėjau nerti šį šalį....Bet vakar pagaliau pradėjau nerti 1-ąjį medalijoną Neriu iš viengubo siūlo, bet kaip visada 1 atrodo per plonas, 2 per storai Patarkit Geriau kai šalis standesnis ar plonesnis
Aš norėjau tokio lengvučio, bet gal susisiuvus negražiai atrodys Aaaaaaa help help
Vakar jau norėjau paprašyti kad išspardytumėt sėdimąją
Jau praeitoje temoje pažadėjau nerti šį šalį....Bet vakar pagaliau pradėjau nerti 1-ąjį medalijoną Neriu iš viengubo siūlo, bet kaip visada 1 atrodo per plonas, 2 per storai Patarkit Geriau kai šalis standesnis ar plonesnis
Aš norėjau tokio lengvučio, bet gal susisiuvus negražiai atrodys Aaaaaaa help help