Kolekcioniere, liksi viena
Siauduke, įdomus labai!! Labai gražu, kad rudus mėtei ne visur vienodai, o tik galuose
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 10, 21:11)
liuks, šaunuolė
QUOTE(Forget @ 2010 11 10, 21:12)
Kolekcioniere, liksi viena
Siauduke, įdomus labai!! Labai gražu, kad rudus mėtei ne visur vienodai, o tik galuose
tiklis žadėjo man kompanija palaikyt, pasimatavau, kad man reik kokio 135 plocio tai kaip ir nebedaug like
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 11 10, 20:53)
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 10, 21:11)
čia realiausai spalva margumo atrodo
Nu bet šaunuolės kokios
Kolekcioniere, aš irgi čia ilgam, nepereživai
oho tikrai kiek groziu padave
ai ziurau jau i savo ai irgi gal bendria visai neblogai dukra tai sake noretu suvarstyti ji kaskaip sakau liks siulu da rmatau bus galima kita padaryt kaska tokio kaip agnex
su koja pravals, negyja, gali but kad operacijos visgi reiks, taigis reik sita liga issigydyt ir koki kita virusa pasigaut, kad jei guldys i ligonine butu ka veikti
ai ziurau jau i savo ai irgi gal bendria visai neblogai dukra tai sake noretu suvarstyti ji kaskaip sakau liks siulu da rmatau bus galima kita padaryt kaska tokio kaip agnex
su koja pravals, negyja, gali but kad operacijos visgi reiks, taigis reik sita liga issigydyt ir koki kita virusa pasigaut, kad jei guldys i ligonine butu ka veikti
oi sveik greičiau ,okkey
QUOTE(colicoli @ 2010 11 10, 15:29)
Sveikos "Ligoniukes" jungiuos ir as prie jusu.. sunkiai susirgau, et baigiu ir pasveikt. Tyliai skaitinejau ir mokinaus (kadangi nert nemokejau beveik ), bet man pavyko ismokt Pirmam darbui tai nunarpliojau apklota vaikui i vezimuka, nes siulu tiek teuzteko. Antraji sau pradesiu kita savaite, kai isigysiu siulus.
Keliu nuoroda kur sukelti visi medaljonai:
http://public.fotki....ljoninis-salis/
ir bendras vaizdas, dar truksta keliu mazu medaliuku. Cia tik padeliojau, kaip mazdaug atrodys.
http://public.fotki....9415.html#media
Jei ka reiktu pakeist, patarkit laukiu kritikos
Keliu nuoroda kur sukelti visi medaljonai:
http://public.fotki....ljoninis-salis/
ir bendras vaizdas, dar truksta keliu mazu medaliuku. Cia tik padeliojau, kaip mazdaug atrodys.
http://public.fotki....9415.html#media
Jei ka reiktu pakeist, patarkit laukiu kritikos
na ka as galiu pasakyt-LAABAI KRUOPSCIAI NERI ...NA TIKRAI SAUNUOLE ..tikiuos patiko draugaut su vasiuku,ir sitas darbelis tik darbu pradzia ...(na bet ''kartele'' uzsikelei aukstai,dabar neatleisk ''vadeliu'' )
Oi, merginoooosss !!! kiek gorziu uzveze siandiena
kokios gi mes visgi saunios lietuvaites - auksarankes labai grazus, kruopstus darbeliai
kokios gi mes visgi saunios lietuvaites - auksarankes labai grazus, kruopstus darbeliai
DVYNUKE- nu zinok,ramiai gatvem su tokiu groziu nepavaiksciosi ..busi nuglostineta,nuziurineta,nuciupineta....ir nupletkavota is pavydo
SIAUDUKES- nu taip laukiau taip laukiau tavo salio...na tu pas mus drasiausioji -kolkas vienintele nerei spalvota sali-bet zinai ka-REZULTATAS PRANOKO MANO LUKESCIUS ....LABAI LABAI LABAI LABAI GRAZIAI ZIURISI ...ir taip originaliai ...ir labai tinka
KOLEKCIONIERE- mes jauciu abi cia fronta laikysim .kai labi bus liudna vienom,kokia dainuska patrauksim ...o OKEY mums i takta gipsu padauzys ( nu bet okey- cia juokas pro asaras- ,jau zinok net nebejuokinga ...ka taip sugebejai kojytei pasidaryt?jauciu kokia achilo sausgysle iplesei? ...bliam kaip nefaina blogas naujienas girdet )
SIAUDUKES- nu taip laukiau taip laukiau tavo salio...na tu pas mus drasiausioji -kolkas vienintele nerei spalvota sali-bet zinai ka-REZULTATAS PRANOKO MANO LUKESCIUS ....LABAI LABAI LABAI LABAI GRAZIAI ZIURISI ...ir taip originaliai ...ir labai tinka
KOLEKCIONIERE- mes jauciu abi cia fronta laikysim .kai labi bus liudna vienom,kokia dainuska patrauksim ...o OKEY mums i takta gipsu padauzys ( nu bet okey- cia juokas pro asaras- ,jau zinok net nebejuokinga ...ka taip sugebejai kojytei pasidaryt?jauciu kokia achilo sausgysle iplesei? ...bliam kaip nefaina blogas naujienas girdet )
QUOTE(okkey @ 2010 11 10, 22:39)
oho tikrai kiek groziu padave
oi sveik nors is kitos puses galesi dar koki virusa pagaut
as irgi labai laukiau to spalvoto salio,na ir
Okkey,sveik
Tai aš į kompaniją jums jau netinku
QUOTE(tiklis @ 2010 11 10, 22:01)
Tai aš į kompaniją jums jau netinku
QUOTE(matre @ 2010 11 10, 23:10)
, taves nepriskaiciavom ...persiprasau ...dar matriulka kompanija palaikys
Labas rytas toms kas dar čia liko.
Buvau gi žadėjus modifikuotą malūnėlį įkelt.
Ir pasidėliojau šiek tiek vakar.Ką manot?
Kokio dydžio jūs darot? Čia kas padėliota tai gavosi maždaug 140cm *60cm.Bet jaučiu dar reikia danert šiek tiek.Tik nebesugalvoju kokius medalius dėt.
Buvau gi žadėjus modifikuotą malūnėlį įkelt.
Ir pasidėliojau šiek tiek vakar.Ką manot?
Kokio dydžio jūs darot? Čia kas padėliota tai gavosi maždaug 140cm *60cm.Bet jaučiu dar reikia danert šiek tiek.Tik nebesugalvoju kokius medalius dėt.