Medaljoninis šalis
Sveikos susirinkę jau 5 temoj
Originalas:
Pagrindinės schemos
Papildomos schemos
Medaljonų sudėliojimas pagal originalą:
Mūsų nunerti šaliai
Daske - merino vilna 1200 kg nėrė 3,5 vašeliu
Asta30a - siulai 80 proc akrilo ir 20 proc vilnos, 100g-280m nėrė dvigubu siūlu 6nr. vašeliu. Sunėrė 1.7kg...
Tiklis
ANGORA ram. 100 gr-500m. sunaudojo 850 gr...vašelio Nr .3
Bielra
Vernito pusvilnė ( 100 g / 267 m) 3,5 Nr vąšelis.. Sunėrė apie 1kg
forget
Vernito pusvilnės 750gr. Vaselis nr. 2,5
sigridaU - 1200g
pikkolo
Šiek tiek informacijos iš senų temų:
Taisyklingas pumpurėlio nėrimas:
Ramunėlės - Nr.2 medaljono galimas sujungimas pagal ilamka
http://www.supermama...?...&p=40696049
Baronkinio - Nr. 3 medaljono vaizdingas paaiškinimas (Tiklio), yra tęsinys kitam psl...
http://www.supermama...?...5652&st=468
Daugiau informacijos yra čia: http://public.fotki.com/medaljonas/
Prisijungimo vardas: medaljonas
Slaptažodis: salis
Pirmoji tema
Antroji tema
Trečioji tema
Ketvirtoji tema
ačiu už puikią temą, visos kartu toliau tobulinsim ir sirgsim
va
aš pirma aš pirma
vat ir nespėjau
aaagnex ačiū už naujus šaunius namus
Papildyta:
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 03, 16:08)
Ačiū
As dariau dar kitaip, bet neturiu foto...
Zodziu dariau eiles pumpureliu vienu atveju, kitu atveju to "padarok" viduriuka padariau...
Nufotografuot negaliu, nes jau sujungta ir be to isskalbiau...
Zodziu dariau eiles pumpureliu vienu atveju, kitu atveju to "padarok" viduriuka padariau...
Nufotografuot negaliu, nes jau sujungta ir be to isskalbiau...
namu seimininkei didelis aciuuukas
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 03, 17:21)
kuo toliau tuo įdomiau
kos dar mutantas chibridas ar kitaip pakitęs medalionas išsmuks į viešumą
aagnex,na tai FOTO iš visų pusių,visokiais varijantais,kampais ir rakursais
betgi oras britkus ,vadinas džius be proto ilgai,ir mum nervus tampysi dabar
siaudukes- tampys tampys...okai isdzius-tai nebus kas nufotkina ..arba ,dar geriau,suges FOTIKAS ...taip visad buna,kai laaaabai ko nors norii...
na o dabar apie mano megstini.. NA TURIU JAU PRIEKI IR PUSE NUGAROS ..(bliam,neapskaiciavau,kiek tos sukryziuotos pynes trauks mezgini,tai prieki teko isardyt ..na nebuvo jau taip labai mazas,bet as norejau truuuputi laisvesnio,tai ISARDZIAU ...KAI ARDZIAU MB SU TOOOKIA UZUOJAUTA I MANE ZIUREJO ,net juokas paeme sakau-gaila,ania? ..o jis man-''o tu tikrai vel pradesi megst,nenutrenksi supykus? ''...tai zvengiau iki apsizvengimo )
o dabar mezginys truputi padetas i sali,nes seimynai gaminu tokias ''atliekines'' tapkutes...na man jau salta kojom,tai sumasciau ''apsisildyt'' ..kai pabaigsiu(na ryt ju bus vsio) ikelsiu foto
na o dabar apie mano megstini.. NA TURIU JAU PRIEKI IR PUSE NUGAROS ..(bliam,neapskaiciavau,kiek tos sukryziuotos pynes trauks mezgini,tai prieki teko isardyt ..na nebuvo jau taip labai mazas,bet as norejau truuuputi laisvesnio,tai ISARDZIAU ...KAI ARDZIAU MB SU TOOOKIA UZUOJAUTA I MANE ZIUREJO ,net juokas paeme sakau-gaila,ania? ..o jis man-''o tu tikrai vel pradesi megst,nenutrenksi supykus? ''...tai zvengiau iki apsizvengimo )
o dabar mezginys truputi padetas i sali,nes seimynai gaminu tokias ''atliekines'' tapkutes...na man jau salta kojom,tai sumasciau ''apsisildyt'' ..kai pabaigsiu(na ryt ju bus vsio) ikelsiu foto
Nufotkinau slapia, kad jau taip norit, tik foto kol kas vis tiek reiks palaukt
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 03, 17:34)
Nufotkinau slapia, kad jau taip norit, tik foto kol kas vis tiek reiks palaukt
Jei ne vienaip, tai kitaip erzinsi
valio ..bus foto ...siandien man vakarienes nereiks ,as vien tik'' medalJojine dvasi''a gyva busiu ...FOTO FOTO FOTO!