Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(ersketroze @ 2010 11 21, 20:26)
Sveikos,

kokių grožių pridariusios  4u.gif
Norėjau pasiteirauti dėl siūlų kūdikio kojinytėms. Gal tiktų merinosų vilna? Ar ji per švelni? Gal yra kokia trapinė vilna - kad kąstų nelabai stipriai?

as savo vyresnelei mezgiau is angoros vilnos. tai kojinytes tokios minkstutes, svelnutes, lengvutes gavos wub.gif labai mielos ir mano "panele" mielai jas nesioja biggrin.gif o savo busimam pipirui numezgiau is merinosu, bet butinai ir angoros megsiu biggrin.gif siaip naujagimiams geriau, kad vilna butu siursktesne, kad dirgintu padukus, taip jiems kraujotaka stimuliuojama. bet kazkaip sadistiskai atrodo, kai uzdedi tokios grubios vilnos kojinytes ant tu mazu basu kojyciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 22 lapkričio 2010 - 10:48
QUOTE(ersketroze @ 2010 11 21, 18:26)
Sveikos,

Norėjau pasiteirauti dėl siūlų kūdikio kojinytėms. Gal tiktų merinosų vilna? Ar ji per švelni? Gal yra kokia trapinė vilna - kad kąstų nelabai stipriai?

user posted image
sias kojinytes neriau is 70% merisonu vilnos,gavosi labai mielos ir kudikiskos wub.gif ,drasiai sakau kad tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2010 11 21, 19:26)
Sveikos,

Merinio vilna tokia švelnutė, visai nekanda, o tarpinis variantas galėtų būti pvz., Regia siūlai - 75 vilna, 25 poliamidas, dar yra variantas kur šilko įdėta, tai aš asmeniškai tokį rinkčiausi kaip tarpinį. Aišku galima rasti ir 100 proc. vilnelę švelnesnę arba dar kilo mintis, gal alpaka, ji vieniems kanda, kitiems ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super voverė @ 2010 11 22, 16:24)
Merinio vilna tokia švelnutė, visai nekanda, o tarpinis variantas galėtų būti pvz., Regia siūlai - 75 vilna, 25 poliamidas, dar yra variantas kur šilko įdėta, tai aš asmeniškai tokį rinkčiausi kaip tarpinį. Aišku galima rasti ir 100 proc. vilnelę švelnesnę arba dar kilo mintis, gal alpaka, ji vieniems kanda, kitiems ne smile.gif

Super voverė 4u.gif

aš,ir domėjausi šiais siūlais{alpaka}.

Huacay alpaka{vilnonė alpaka}

Suri alpaha{šilkinė alpaka}
Alpaka Premium 100%
Oasis 100% vilna

Aš,norėčiau auksarankių paklausti,ar esate mezgę iš angoros siūlų kojinytes mažiesiems{classicYarn}

Aš,bandysiu nerplioti kojinytes.

Lausiu atsiliepimų.
Iš anksto ačiūū. 4u.gif

Atsakyti
as savo vyresnelei esu mezgus kojinytes is angoros vilnos. tikrai labai mielos, minkstos, smagios kojinytes. mielai nesioja ir ant basu kojyciu, kai dar su pizama nori palakstyt po namus basa biggrin.gif butinai ir savo naujam busimam leliukui tokias megsiu biggrin.gif asmeniskai man, tai super kojinytes. ir visai nekanda, o atvirskciai svelnios ir minkstos thumbup.gif
Atsakyti
kojinytės iki kelių mano dukrytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2010 11 10, 12:14)
sveikutes  ax.gif  na va pasirodau kas gavos pagal jusu pamokeles  thumbup.gif

vilnoniai kiskuciai

[url=http://www.radikal.ru]

labai labai grazu smile.gif bet man prastai su rusu kalba doh.gif gal kas turetu noro ir kantrybes isversti tu zuikuciu mezgimo aprasyma? sad.gif
Atsakyti

Sveikos auksarankės 4u.gif

Turiu klausimuką,kur galima pamatyti mezgimą kojinyčių pavyzdėlių pacių ,pačių mažiausių kūdykėlių.

Bsiu labai visoms dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Auksarankės 4u.gif

kaip keista,ar neesate mezgusios mažutėliams,mažutėliams kojinyčių?
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 11 23, 12:24)
Auksarankės 4u.gif

kaip keista,ar neesate mezgusios mažutėliams,mažutėliams kojinyčių?

o man labai keista kad jus sitoj ar kitoj pabaigtoj temukei nepaieskote
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 23, 15:04)
o man labai keista kad jus sitoj ar kitoj pabaigtoj temukei nepaieskote

kristynka*- laaabaai ačiūūūūūūūūū.
Atsakyti
nelabai suprantu kokiu pavyzdeliu jums reikia g.gif ar siaip apipavidalinimo ar schemos?
Atsakyti