Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Laola @ 2011 06 26, 16:17)
Mezgėjėlės, gal galite man pasakyti ką aš ne taip darau, kad man negražiai kraštelis gaunasi, mezgant dviejų spalvų siūlais? Gal kas turi aiškų paaiškinimą kaip reikia teisingai paslėpti,kad kraštelis nebūtų toks netvarkingas? Kai mezgu dviejų spalvų siūlais ir vien gerosiomis akimis - tuomet viskas gerai, ir kraštas gražus gaunasi, o kai  noriu išgauti tokį tamprų mezgimą (mezgant gerosiomis, po to bogosiom) kraštas va toks va išeina...  blush2.gif  g.gif

as kaip tik neseniai mezgiau, irgi nesigavo tai bandziau kol gavosi. tai is pradziu 1eile gerosios akys,2blogosioms, 3 vel gerosiomis, 4 blogosiomis. po to kitos spalvos siulu pradedu berods gerosiomis ir visas keturias eilutes ismezgu gerosiomis eilemis. Na pamegink turetu gautis, gal nesusimaisiau. neturiu po ranka virbalu pameginciau
dabar paskaiciau ,kad apie krasteli klausi, na man tai panasus gavosi, kiekvienoje eilutej as juos sukeisdavau,na kad tas nenaudojamas butu arciau eilutes nezinau kaip paaiskinti. bet gavosi normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGLYTĖ: 27 birželio 2011 - 20:18
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 27, 19:01)
Neįžiūriu nuotraukoje blush2.gif - o kaip konkrečiai išmezgi (ar neišmezgi) paskutinę ir pirmąją eilutės akis? g.gif Aš anksčiau pirmąją visada nukeldavau, tai irgi gaudavosi negražiai. Vėliau atradau, kad mezgant kelių spalvų siūlais dailiau gaunasi, kai tiek pirmąją, tiek paskutiniąją akį išmezgi kaip gerąją (nepriklausomai nuo rašto). Knygose vadina dantytuoju (kitur - lygiuoju unsure.gif ) krašteliu ir visur pabrėžiama, kad jis tinkamas tuomet, kai prie to krašto vėliau siuvama kita mezginio detalė. Taigi šalikui netiktų, bet batukams ko gero pats tas. Nors gal Tu taip ir darai blush2.gif , tik žiūriu, kad niekas nekomentuoja, tai įlindau su savo trigrašiu.

Ačiū labai už komentarą 4u.gif Taip, ašpradžioj neišmezginėjau pirmosios akytės, nukeldavau ją, bet iš ties negražiai gaudavosi, bet čia nuotraukoje yra išmegztos pirmosios akys, po to kai baigiu megzti eilutę ir apsuku mezginį, vėl išmezgu akį pirmąją. Na mėginu įvairiais būdais,svarbiausia bandyt,galvot, ir kuo toliau tuo geriau sekasi. Šiandien jau numezgiau vieną batuką, kai turėsiu du, pasirodysiu mirksiukas.gif
AGLYTE, ačiū, pamėginsiu. Aš jau daug kartų mėginau, ardžiau, vėl kitaip bandžiau ir atrodo, kad kuo toliau, tuo geriau einasi ax.gif na gal pavyks tuos siūlus pergudrauti lotuliukas.gif svarbiausia noras ir pastangos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 27 birželio 2011 - 21:39
schemu nera, bet manau nelabai cia ju ir reikia, svarbi ideja mirksiukas.gif gal kam tiks sezono metu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Egzotikaaa, pasaka wub.gif

Padėkit išverst kas nors???

Row 3: P 2, * yo, with yarn in back sl 1 as to p, k 2 tog., p.s.s.o., yo, p 2, repeat from * to end.

pilnas aprašymas - Pirštinės
Nu bet čia pirštinės... ne kojnės. Nu vistiek palieku klausimą, jei šitą kas nors išvers, tai galėsiu lengviau iš anglų visiem verst ir apie kojnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 28, 23:24)
schemu nera, bet manau nelabai cia ju ir reikia, svarbi ideja  mirksiukas.gif gal kam tiks sezono metu  biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

VAU wub.gif
Atsakyti
egzotikaa, fainios tapkutes thumbup.gif
Ir aš su kloniuku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 28, 23:24)

wub.gif fantastika
Atsakyti
na va ir aš ateinu pasirodyt smile.gif
Mano pirmieji megzti batukai pilvelio gyventojui wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 01 liepos 2011 - 12:58

biggrin.gif tos basutes ne mano nertos ax.gif as jas imeciau is intiko biggrin.gif lotuliukas.gif jums kaip ideja, gal kuri nersite. bet aciu uz pagyras tongue.gif

QUOTE(Laola @ 2011 07 01, 10:57)
na va ir aš ateinu pasirodyt smile.gif
Mano pirmieji megzti batukai pilvelio gyventojui  wub.gif

fainuoliai, linkiu kad butu ne paskutiniai 4u.gif

sissta, faini baciukai
Atsakyti
Gal kas turi minčių, kaip šitie padaryti?
Šitie va
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti