Labukas,
Ieskau kokios lenteles, kur butu nurodyta, kokio dydzio pedute mazdaug galetu but atitinkamo amziaus vaiko. Konkreciai mane domintu 4 mėn. ir 2,5 metų. Dėkoju is anksto uz pagalba
Labas
Nesuprantu, mano numegzta kojine atrodo kazkokia kvadratine, kampuota, kaip koks batas ties kulnu...nesuprantu ar cia man kazkas neiseina, ar cia taip turi but, nes kojinaite labai maza, naujagimiui...
Nesuprantu, mano numegzta kojine atrodo kazkokia kvadratine, kampuota, kaip koks batas ties kulnu...nesuprantu ar cia man kazkas neiseina, ar cia taip turi but, nes kojinaite labai maza, naujagimiui...
QUOTE(r_tina @ 2010 11 18, 00:13)
Labas
gal foto galite mazdaug padaryti
SOS
Gal kas galit pagelbėt. reikia numegzti nykštuko batukus su riestais galais. Gal kas žinot kaip juos megzti ar turita schemutę iš anksto visoms dėkoju
Gal kas galit pagelbėt. reikia numegzti nykštuko batukus su riestais galais. Gal kas žinot kaip juos megzti ar turita schemutę iš anksto visoms dėkoju
Atsiprašau kad teršiu tema Bet ieškau mezgejelės kuri apsimtu numegzti tapukus ir 2 poras kojiniu vaikisku Rašykit i AZ
Bet kokiu grožių čia prisižiūrėjau reikia ir man traukti virbalus
Bet kokiu grožių čia prisižiūrėjau reikia ir man traukti virbalus
Vis pasiziuriu i jusu darbukus, visi tokie grazus
Na o cia mano bandimukai tapkiukai drauges mazyliui
na ir mazajam sunenui kad nesusaltu ziema
Na o cia mano bandimukai tapkiukai drauges mazyliui
na ir mazajam sunenui kad nesusaltu ziema
AGLYTE-batukai ;ir komplektukas sunenui ,na dar tik kepuriuko truksta ir butu visas rinkinukas
Aciu , kepurytes nebespejau , cia numezgiau atostogu metu kol buvau lt. teks kitiems metams tai tikrai visa komplekta daryt
QUOTE(birbusiukas @ 2010 11 10, 12:14)
gal galit pasakyt, kurioj temelej tas pamokeles rasti?
QUOTE(Evelinute:) @ 2010 11 20, 18:43)
gal galit pasakyt, kurioj temelej tas pamokeles rasti?
http://club.osinka.r...-48383?&start=0