Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Labukas,

Ieskau kokios lenteles, kur butu nurodyta, kokio dydzio pedute mazdaug galetu but atitinkamo amziaus vaiko. Konkreciai mane domintu 4 mėn. ir 2,5 metų. Dėkoju is anksto uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Nesuprantu, mano numegzta kojine atrodo kazkokia kvadratine, kampuota, kaip koks batas ties kulnu...nesuprantu ar cia man kazkas neiseina, ar cia taip turi but, nes kojinaite labai maza, naujagimiui... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2010 11 18, 00:13)
Labas smile.gif

Nesuprantu, mano numegzta kojine atrodo kazkokia kvadratine, kampuota, kaip koks batas ties kulnu...nesuprantu ar cia man kazkas neiseina, ar cia taip turi but, nes kojinaite labai maza, naujagimiui... blink.gif

gal foto galite mazdaug padaryti
Atsakyti
SOS
Gal kas galit pagelbėt. reikia numegzti nykštuko batukus su riestais galais. Gal kas žinot kaip juos megzti ar turita schemutę iš anksto visoms dėkoju
Atsakyti
http://club.osinka.r...-5378?&start=30

pasiziurek cia 3puslapi mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau kad teršiu tema blush2.gif Bet ieškau mezgejelės kuri apsimtu numegzti tapukus ir 2 poras kojiniu vaikisku mirksiukas.gif Rašykit i AZ ax.gif

Bet kokiu grožių čia prisižiūrėjau wub.gif reikia ir man traukti virbalus biggrin.gif
Atsakyti
Vis pasiziuriu i jusu darbukus, visi tokie grazus 4u.gif
Na o cia mano bandimukai tapkiukai drauges mazyliui

user posted image

na ir mazajam sunenui kad nesusaltu ziema smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGLYTĖ: 19 lapkričio 2010 - 15:02
AGLYTE-batukai thumbup.gif wub.gif 4u.gif ;ir komplektukas sunenui thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif ,na dar tik kepuriuko truksta ir butu visas rinkinukas blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , kepurytes nebespejau blush2.gif , cia numezgiau atostogu metu kol buvau lt. teks kitiems metams tai tikrai visa komplekta daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2010 11 10, 12:14)
sveikutes  ax.gif  na va pasirodau kas gavos pagal jusu pamokeles  thumbup.gif

vilnoniai kiskuciai

user posted image

gal galit pasakyt, kurioj temelej tas pamokeles rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2010 11 20, 18:43)
gal galit pasakyt, kurioj temelej tas pamokeles rasti? ax.gif

http://club.osinka.r...-48383?&start=0
Atsakyti
Sveikos,

kokių grožių pridariusios 4u.gif
Norėjau pasiteirauti dėl siūlų kūdikio kojinytėms. Gal tiktų merinosų vilna? Ar ji per švelni? Gal yra kokia trapinė vilna - kad kąstų nelabai stipriai?
Atsakyti