Sveikutes Ir aš pagaliau pasirodau čia su savo tapkutėm pora paskutinių darbelių
Taip vasariškai spalvinga
Kokie grazus visu batukai, aki traukia tris paskutinieji batukai
sissta, labai spalvingi batukai ir basutes
gal turite nerimo schemutes, tu basuciu zinau yra oscinkoje shema, bet rusu kalba
ne i tema, bet kokia grazi jusu vaikuciu gimimo data skaiciu derinukas koks
gal turite nerimo schemutes, tu basuciu zinau yra oscinkoje shema, bet rusu kalba
ne i tema, bet kokia grazi jusu vaikuciu gimimo data skaiciu derinukas koks
Ačiū, merginos egzotikaa, aš pati iš osinkos žiūrėjau aprašymą, o lietuvių kalba dar niekad nemačiau tokių. Gal kada bandyčiau išversti, bet dabar tikrai nerasiu laiko o dėl gimtadienio tai taip.. išpuolė labai fainiai
QUOTE(Sissta @ 2011 06 26, 07:03)
Ačiū, merginos egzotikaa, aš pati iš osinkos žiūrėjau aprašymą, o lietuvių kalba dar niekad nemačiau tokių. Gal kada bandyčiau išversti, bet dabar tikrai nerasiu laiko o dėl gimtadienio tai taip.. išpuolė labai fainiai
na jei kada vel nersite siuos baciukus, padarykite nerimo foto seka ir paskui prirasysite prierasus, jei nesunku tik bus bet ko kartais nepadarome vieni dle kitu.
o jei nenersite nieko tokio, gal kita kokia mamyte nusiziures ir nuners su vertimu jau i lt kalba ir butinai idekite i schemuciu tema, o tai paskui taip ir dingsta tokie groziai (ne visi visas temas p[erskaito sm apie batukus )
Mezgėjėlės, gal galite man pasakyti ką aš ne taip darau, kad man negražiai kraštelis gaunasi, mezgant dviejų spalvų siūlais? Gal kas turi aiškų paaiškinimą kaip reikia teisingai paslėpti,kad kraštelis nebūtų toks netvarkingas? Kai mezgu dviejų spalvų siūlais ir vien gerosiomis akimis - tuomet viskas gerai, ir kraštas gražus gaunasi, o kai noriu išgauti tokį tamprų mezgimą (mezgant gerosiomis, po to bogosiom) kraštas va toks va išeina...
AGLYTĖ, kokie faini ir spalvytė labai graži
egzotikaa, mielos mašinytės
Sissta, nuostabūs tapukai o jau spalvos, tai išvis žada atima
Di8, kedukai labai faini
Mice , Lusasita, gražūs tapukai
egzotikaa, mielos mašinytės
Sissta, nuostabūs tapukai o jau spalvos, tai išvis žada atima
Di8, kedukai labai faini
Mice , Lusasita, gražūs tapukai
SISSTA-labai grazus ir dailus komplektukas
Sissta, grazus derinukas
QUOTE(Laola @ 2011 06 26, 16:17)
Mezgėjėlės, gal galite man pasakyti ką aš ne taip darau, kad man negražiai kraštelis gaunasi, mezgant dviejų spalvų siūlais? Gal kas turi aiškų paaiškinimą kaip reikia teisingai paslėpti,kad kraštelis nebūtų toks netvarkingas? Kai mezgu dviejų spalvų siūlais ir vien gerosiomis akimis - tuomet viskas gerai, ir kraštas gražus gaunasi, o kai noriu išgauti tokį tamprų mezgimą (mezgant gerosiomis, po to bogosiom) kraštas va toks va išeina...
Neįžiūriu nuotraukoje - o kaip konkrečiai išmezgi (ar neišmezgi) paskutinę ir pirmąją eilutės akis? Aš anksčiau pirmąją visada nukeldavau, tai irgi gaudavosi negražiai. Vėliau atradau, kad mezgant kelių spalvų siūlais dailiau gaunasi, kai tiek pirmąją, tiek paskutiniąją akį išmezgi kaip gerąją (nepriklausomai nuo rašto). Knygose vadina dantytuoju (kitur - lygiuoju ) krašteliu ir visur pabrėžiama, kad jis tinkamas tuomet, kai prie to krašto vėliau siuvama kita mezginio detalė. Taigi šalikui netiktų, bet batukams ko gero pats tas. Nors gal Tu taip ir darai , tik žiūriu, kad niekas nekomentuoja, tai įlindau su savo trigrašiu.