Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 20, 13:27)
o su kelintu nr vaseliu nerei,gal reikia mazesnio nr vaselio ir bus tankesnis nerimas, standesnis batukas tada iseis  mirksiukas.gif

net neisivaizduoju, jau numeris seniai nusitrynes turiu toki sena labai mylima biggrin.gif ,bet paieskosiu mazesnio atrodo turejau.

As vaikuciu dar neturiu tai megzu visokius. ir cia kur gyvenu(uzsienyje) yra rankdarbiu krautuvele tai nunesiu parduoti, nes jie patys pasiule man, sako jei turi ka padarius atnesk. tai gerai man visi siulu likuciais sueis biggrin.gif. nes esu pasiryzus kol nesunaudosiu tol nepirksiu nauju. ir jau einu i pabaiga .
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 06 20, 10:36)
net neisivaizduoju, jau numeris seniai nusitrynes turiu toki sena labai mylima  biggrin.gif ,bet paieskosiu mazesnio atrodo turejau.

As vaikuciu dar neturiu tai megzu visokius. ir cia kur gyvenu(uzsienyje) yra rankdarbiu krautuvele tai nunesiu parduoti, nes jie patys pasiule man, sako jei turi ka padarius atnesk. tai gerai man visi siulu likuciais sueis biggrin.gif. nes esu pasiryzus kol nesunaudosiu tol nepirksiu nauju. ir jau einu i pabaiga .

bigsmile.gif thumbup.gif koks geras pasiulymas
as neriau nr pirmu vaseliu tuos batukus, o siulai gana storoki, su viirbalais atrodo nr 3 rekomendavo, o vaseliu irgi didesni vasekli ant siulu etiketes
Atsakyti
Ar pagelbesit man ? blush2.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 19, 17:00)
sveika,

ten kur parasyta batuko kulnas, is tikro turetu buti batuko virsus, suklydo MAMICY rasydama, apsiriko. t.y. nuo tos vietos kr prasideda nosyte

Kulnas:
18 eile (atrodo)  - K32, K2tog, apsukti mezginį, K11, K2tog, apsukti, taip kartoti kol liks 34 akys, tada megzti gerosiomis akimis iki eiles galo.
o numezgus batukas pries susiuvima atrodo panasiai, kaip lolute FOTO (PO MAMICY BATUKU SEKANCIU BATUKU APRASYMAS SU FOTO  http://www.supermama...?...98176&st=84 ) tik mamicy batkus mezgame nuo paduko uzbaigdami auliuku, o lolute nuo auliuko, uzbaigia paduku ax.gif tikiuosi aiskiau paliko, gaila neturiu padariusi foto, kaip atrodo pries susiuvima jie. bet labai panasu i lolute
Papildyta:
labai grazi kolekcija  wub.gif o apie varneles, teisingai ir labai aiskiai paaiskino pauksciukas

Viskas aisku iki 18-tos eiles , bet 18-tos jau nebe ikertu ka ir kaip megzti toliau doh.gif taigi aiskinu ka ir kaip numezgiau 18-toj gal pagelbesit : numezgiau 32 geras akis , 2 akis sumezgiau i viena ir ka toliau visai neaisku doh.gif ( ant kito kairiojo virbalo like 22 akys ka su jom daryt doh.gif dabaigt gerom akim ? ) ir kaip ten ka toliau daryt su sukinejimu gal galit paaiskint blush2.gif neaiski ta vieta iki tol kol turi likti 34 akys verysad.gif Nezinau ar suprasit is mano tokios makalynes ko as nesuprantu , bet tikiuos kad taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
kedukai, ačiū egzotikaai smile.gif tiesa kedukai megsti prieš Velykas, bet tik dabar įdedu blush2.gif
user posted image
user posted image

ir batukai, kuriuos dar ir dabar užsidedam, nes lauke brr... doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2011 06 22, 00:26)
Sveikutės 4u.gif

nu jau keduku grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 06 22, 07:20)
nu jau keduku grazumas  wub.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xItzax @ 2011 06 21, 23:50)
Ar pagelbesit  man ? blush2.gif
Viskas aisku iki 18-tos eiles , bet 18-tos jau nebe ikertu ka ir kaip megzti toliau  doh.gif  taigi aiskinu ka ir kaip numezgiau 18-toj gal pagelbesit : numezgiau 32 geras akis , 2 akis sumezgiau i viena  ir ka toliau visai neaisku  doh.gif  ( ant kito kairiojo virbalo like  22 akys ka su jom daryt  doh.gif dabaigt gerom akim ? )  ir kaip ten ka toliau daryt su sukinejimu gal galit paaiskint  blush2.gif neaiski ta vieta iki tol kol turi likti 34 akys  verysad.gif  Nezinau ar suprasit is mano tokios makalynes ko as nesuprantu , bet tikiuos kad taip  4u.gif

Nu žiūrėk,

18 eile (atrodo) - K32, K2tog, apsukti mezginį, K11, K2tog, apsukti, taip kartoti kol liks 34 akys, tada megzti gerosiomis akimis iki eiles galo.

numezgi 32 geras akis. 33 sumezgi su 34, apsuki mezginį. tada numezgi 11 gerų akių. 12 ir 13 sumezgi į vieną. Apsuki mezginį, numezgi 11 gerų akių, sekančias dvi sumezgi į vieną. Ir taip sukinėdama mezgi, kol ant abiejų virbalų lieka iš viso 34 akys. Ties ta vieta, kai lieka 34 akys, baigi megzt iki galo jau. Be sukinėjimų.

Taip išeina, kad 32 geras akis numezgi, o tada dirbi tik su viduriu mezginio, tom 11 akių, iš kraštų sumegzdama po dvi akis. Gali pasidalint ant trijų virbalų, gal bus aiškiau.

kazkelinta eile (jau pameciau skaiciu) - megzti gerosiomis akimis.

baigus šitą sukinėjimą, sekanti eilė - geros akys.

kazkelinta+1 eile - *K2, k2tog, YO, kartoti nuo * iki galo, baigti K2
čia bus skylutės raišteliams - dvi geros, dvi sumegztos į vieną, užmetimas. Ir taip iki galo eilutės.

kazkelinta+2 eile - mezti blogosiomis akimis
čia viskas aišku

K2, sekančią ir kas penktą akį megzti - K1+ iki eilės galo, likusias akis megzti gerosiomis = 41 akis
dvi geros, viena gera + viena pridėta, 5 geros + viena pridėta, 5 geros + viena pridėta...

Štai kaip man pavyko:
user posted image

Turėjau bėdų su gražiu susiuvimu, bandžiau pagal taisykles, bet paskui padariau kaip gražiau, kaip išjaučiau biggrin.gif Tai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Aciu supermamos uz puikius paaiskinimus 4u.gif Gavosi ir man wub.gif Tik kad jusu man daug grazesni uz manaji batuka smile.gif Ar sie naujagimiui neperdideli kartais ? g.gif taigi gavosi ilgis 9cm bet tokia atrodo gan platoki doh.gif o gal is perstoru siuliu mezgiau ? g.gif ant matkelio popierielio raso kad megzti rekomenduojama su 4mm virbalais o as mezgiau su 3 mm blush2.gif
Atsakyti
labai gražūs visų batukai wub.gif

rodausi ir aš

user posted image

Atsakyti
QUOTE(xItzax @ 2011 06 23, 09:14)
Aciu supermamos uz puikius paaiskinimus  4u.gif  Gavosi ir man  wub.gif  Tik kad jusu man daug grazesni uz manaji batuka  smile.gif Ar sie naujagimiui  neperdideli kartais ? g.gif  taigi gavosi ilgis 9cm bet tokia atrodo gan platoki  doh.gif  o gal is perstoru siuliu mezgiau ? g.gif  ant matkelio popierielio raso  kad megzti rekomenduojama su 4mm virbalais o as mezgiau su 3 mm  blush2.gif

Parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mice : @ 2011 06 23, 12:47)
Parodyk  4u.gif

Tai kad zinok nera ten ka rodyt , bandymai is senu siulu likuciu biggrin.gif tai vienas galas viena spalva , kita kita , zodziu belekas lotuliukas.gif numegsiu kitus is graziu siuliuku ir butinai parodysiu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xItzax @ 2011 06 21, 20:50)
Ar pagelbesit  man ? blush2.gif
Viskas aisku iki 18-tos eiles , bet 18-tos jau nebe ikertu ka ir kaip megzti toliau  doh.gif

kaip matau labai aiskiai viska paaiskino, mice 4u.gif

QUOTE(Di8 @ 2011 06 21, 21:26)
Sveikutės 4u.gif
kedukai, ačiū egzotikaai smile.gif tiesa kedukai megsti prieš Velykas, bet tik dabar įdedu blush2.gif

malonu girdeti grazius zodzius. aciuks.gif
labai grazus ir spalvingi kedukai thumbup.gif

QUOTE(Lusasita @ 2011 06 23, 10:19)

rodausi ir aš

kaip visada, jusu darbeliai verti demesio wub.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(xItzax @ 2011 06 23, 06:14)
Tik kad jusu man daug grazesni uz manaji batuka  smile.gif Ar sie naujagimiui  neperdideli kartais ? g.gif  taigi gavosi ilgis 9cm bet tokia atrodo gan platoki  doh.gif

prikisk vatos ar tualetinio popieriaus - pamatysi forma, graziai ir foto tada bus, kaip ant kojytes

as kai mezgiau, man gavosi 8 cm. cia priklauso nuo siuliuku storio batuko paduko ilgis, plotis. dukrytei gimus tiko , gal laisvesni, bet laikesi ant kojytes, dabar 2 men. tai tik tik, jau gal net i mazaja puse, nebe taip tvirtai laikosi ax.gif reiktu didesniu jau biggrin.gif
Atsakyti