Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

erossa, gražūs batukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 14, 08:16)
Labai zaismingi, mergaitiski baciukai

QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 14, 14:30)
ačiū  4u.gif
erossafainulkos, o ir spalviškai kaip gražiai žiūrisi wub.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 14, 23:21)
erossa, gražūs batukai mirksiukas.gif

ačiū, merginos aciuks.gif
Atsakyti
crocs

gal kas turit ar maatet schemute?
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2011 06 17, 09:23)
crocs

http://knitpossible....dler-crocs.html

http://chrisdfriend....y-croc-sandals/
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2011 06 17, 12:24)

angliškai nei bum bum doh.gif , googlės vertėjas negelbėja

p.s kokia muzika gera wub.gif
Atsakyti
Labas rytas na pasirodysiu savo savaites darbo bandymus smile.gif
user posted image

ir dar noriu paklausti apie siu raudonu batuku schema ,vakar neriau padeli, bet jis man niekaip paskutinese eilese nesiaurejo,na nesiriete, o dar labiau irplatejo ar cia taip turi buti ir ka reiskia ta varnele po kryzeliu ax.gif

http://www.supermama...?...98176&st=84
Atsakyti
user posted image
jei varnelė po apačia, tai į vieną kilputę išneriame du žemus stulpelius
jei varnelė viršuje, tada kartu du stulpelius suneriame
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 13, 18:15)
dar vieni mano vilnoniniai  batukai

maziukai maziukai  wub.gif kaip kojinytes gyvai, manau labai super toms, kuriu leliukai gims vasara  wub.gif vietoje batuku pradzioje

o mezgasi irgi laaaaaaaaaaaabai lengvai ir tik ant 2 virbalu

user posted image

schemute cia, MAMICY aprasymas pavadinimu SUPER BATAI
http://www.supermama...?...98176&st=84

Sveiki, labai reikia pagalbos. nagrinėju schemą antra diena, gal galėtumėte papaišyti ant popieriaus (ar ko nors kito), kaip turi atrodyti batukas prieš susiuvimą. Nes dabar tos 50 akių atrodo labai daug, o net nežinau, ties kur jos bus. ir dėl to kyla ir klausimas, ką aš megziu po kulno, kur aiškintoja nebežino kelinta eilė. O aš kai nežinau, kas turi gautis, visai nesuprantu, ką darau ir ar gerai darau.
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2011 06 17, 11:23)
crocs

kokie faini ax.gif ir aš schemutės bet aiškesnės norėčiau blush2.gif
AGLYTĖ, gražūs batukai visi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mice : @ 2011 06 18, 13:00)
Sveiki, labai reikia pagalbos. nagrinėju schemą antra diena, gal galėtumėte papaišyti ant popieriaus (ar ko nors kito), kaip turi atrodyti batukas prieš susiuvimą. Nes dabar tos 50 akių atrodo labai daug, o net nežinau, ties kur jos bus. ir dėl to kyla ir klausimas, ką aš megziu po kulno, kur aiškintoja nebežino kelinta eilė. O aš kai nežinau, kas turi gautis, visai nesuprantu, ką darau ir ar gerai darau.

sveika,

ten kur parasyta batuko kulnas, is tikro turetu buti batuko virsus, suklydo MAMICY rasydama, apsiriko. t.y. nuo tos vietos kr prasideda nosyte

Kulnas:
18 eile (atrodo) - K32, K2tog, apsukti mezginį, K11, K2tog, apsukti, taip kartoti kol liks 34 akys, tada megzti gerosiomis akimis iki eiles galo.

o numezgus batukas pries susiuvima atrodo panasiai, kaip lolute FOTO (PO MAMICY BATUKU SEKANCIU BATUKU APRASYMAS SU FOTO http://www.supermama...?...98176&st=84 ) tik mamicy batkus mezgame nuo paduko uzbaigdami auliuku, o lolute nuo auliuko, uzbaigia paduku ax.gif tikiuosi aiskiau paliko, gaila neturiu padariusi foto, kaip atrodo pries susiuvima jie. bet labai panasu i lolute
Papildyta:
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 06 18, 06:02)
Labas rytas na pasirodysiu savo savaites darbo bandymus  smile.gif

ir dar noriu paklausti apie siu raudonu batuku schema ,vakar neriau padeli, bet jis man niekaip paskutinese eilese nesiaurejo,na nesiriete, o dar labiau irplatejo ar cia taip turi buti ir ka reiskia ta varnele po kryzeliu ax.gif

labai grazi kolekcija wub.gif o apie varneles, teisingai ir labai aiskiai paaiskino pauksciukas

QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 18, 09:25)
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 19 birželio 2011 - 16:50
QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 18, 12:25)

aciu uz paaiskinima . ir stai jau pagaminau viena pora smile.gif ,truputi atrodo skystoki, bet gal cia tik man taip, bandysiu dar vienus.

Ir aciu uz komplimentus batukams, tai is viso pirmi batukai nunarplioti mano gyvenime.Turiu daug visokiu siulu tai vis juos naikinu, sugalvojau paciuku nerti tai tie likuciai kaip tik smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 06 20, 09:42)
aciu uz paaiskinima . ir stai jau pagaminau viena pora smile.gif ,truputi atrodo skystoki, bet gal cia tik man taip, bandysiu dar vienus.

o su kelintu nr vaseliu nerei,gal reikia mazesnio nr vaselio ir bus tankesnis nerimas, standesnis batukas tada iseis mirksiukas.gif

o situ batuku modeliukas man mmmmmmmmmm, ir spalvytes taip graziai dera pas tave
Papildyta:
dar man atrodo sitas modeliukas batuku labai graziai ziuretusi nunertas, tik cia labiau berniukui, tai as ju jau nemeginsiu nerti ax.gif irgi tokie zaismingi ir schemute paprasta

user posted image user posted image
Papildyta:
o cia dar vieni batukai faini

Kutveliukas manau nesupyks, kad jos nuostabius taxi batukus wub.gif idesiu i schemuciu tema, na schemutes ji neturejo, bet manau is foto ir aprasymo ne viena nusiners tokius baciukus wub.gif

user posted image

neriau is paveiksliuko. pati batuka kaip batuka, o poto baltu prisikabinau ir prineriau ten kur uzrasas taxi. o kitos baltos detales nertos atskirai ir prisiutos 4u.gif
o kaip batuko virsu nunerti?
na ten paprastai nuo paduko virsun megzta ir mazinta akiu skaicius. taip kad lygiai ir graziai susiimtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 20 birželio 2011 - 12:28