Zemaiciuke, labai grazus zuikuciai ir spalvytes taip graziai dera . mmmmmmmm grazu labai labai
odeta123, super batukai zydri ir roziniai
odeta123, super batukai zydri ir roziniai
dekoju,stai dar vieni:)
dekoju uz pagyras
o cia dar vieni greit suregzti batukai ir kojinytes naujagimiui
o cia dar vieni greit suregzti batukai ir kojinytes naujagimiui
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 06 02, 12:20)
dekoju uz pagyras
o cia dar vieni greit suregzti batukai ir kojinytes naujagimiui :4u
o cia dar vieni greit suregzti batukai ir kojinytes naujagimiui :4u
labai fainuciai tie 'dantukai'. reiks ir man kada meginti si batuku modeliuka numegsti, kai bus vesesni orai
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 29, 23:18)
ACIUKAS
ODETA123-FANTASTISKI DARBELIAI
oi paneles, isdrisau ir as pabandyt nunert tapukus mazylei.... kadangi su vaseliu nedarugauju tai teko pavargt gerokai... jusu teismui mano pirmas blynukas
QUOTE(gaga* @ 2011 06 03, 10:49)
oi paneles, isdrisau ir as pabandyt nunert tapukus mazylei.... kadangi su vaseliu nedarugauju tai teko pavargt gerokai... jusu teismui mano pirmas blynukas
labai faini tapukai. visai gerai su vaseliu susidraugavote is kokiu siuliuku nerete? o kur schemute siu batuku butu galima rasti? tikiuosi ne rusu kalba aprasymas
QUOTE(gaga* @ 2011 06 03, 14:49)
grazuciai
QUOTE(gaga* @ 2011 06 03, 14:49)
labai grazu:))
Merginos, o gal kuri esat nerusi / mezgusi batus sau, t.y. moteriskus? Noreciau konsultacijos