Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

egzotikaa ir Raaima gražūs batukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2011 04 19, 21:55)
Tik dabar pamačiau, kai schemas nukopinau blush2.gif  biggrin.gif , kad tą mamytė kuri įdėjo schemas sandaliukų ir kedukų tai egzotika ačiu labai labai thumbup.gif
klausimėlis :
kokiais siulais nerėte ir kokio Nr. vašelį naudojote, nes keduką neriau iš pusvilnės 3 mm storio vašeliu tai gavosi didokas g.gif ir kaip teisingai prisiųti keduko liežuvėį blush2.gif nes man nelabai gražiai gavosi, kažkaip į viršų atsikišęs doh.gif

biggrin.gif
as siuliukus pirkau iki parduotuveje. meginsiu rasti foto siulu. neriau su nr. 1 vaseliu. nes nerimas turi buti standus kad batukas laikytu forma.
o liezuveli nesiukite, sunerkite abi dalis, tik is blogosios puses, o paskui isverskite, atrodo labai graziai, kaip prinertas mirksiukas.gif

4u.gif aciu uz batuku aprasymus, kaip megsi. pameginsiu ir as mirksiukas.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 20, 08:20)
egzotikaa gražūs batukai 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Di8,

Batukus neriau is tokiu siuliuku. Pirkau IKI parduotuveje, kaina apie 13lt. pirkau baltus ir raudonus, tai is ju nuneriau batukus kaubojukus, vysnaites ir tuos raudonus - baltus paga japoniska schema. raudonu siulu liko dar vienai ar net 2 poroms batuku

user posted image

kaip minejau, neriau nr 1 vaseliu

pats mezginys turi buti standus, kad batukas turetu, islaikytu formA mirksiukas.gif

Atsakyti
ezotikaa, ačiū, dabar viskas aišku thumbup.gif , šiandien per pietus kol mažius miegojo, nuneriau keduką, pačiai dašuto, kad reikia bandyti prinerti liežuvėli, o neprisiųti blush2.gif , tik va neriau didesniu vašeliu doh.gif , bet jau neardysiu blush2.gif dar viena toki nunersiu, o jau kitus kedukus nersiu kietesnius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 11 02, 13:39)
kaip nerti batukus
Sie batukai yra pradeti nerti nuo paduko uzdedant 15 akyciu,neriama 18 eiliu stulpeliu be uzmetimo ir iki 18 eiliu pridedama akyciu iki 20.tada emiau kitos spalvos siula ir paduka is visu pusiu apneriau stulpeliu su 1 uzmetimu,taip dvi eiles.Virsus daromas atskirai uzdejau 18 akiu ir nuneriau 8 eiles stulpeliu be uzmetimo,o tada formavau kilpa .Is viduriniu 5 akiu neriau 10 eiliu stulpeliu be uzmetimo ir baigusi  sita padaryta 5akiu juostele prisiuvau is kitos puses.tada daroma jau anksciau mano aprasyta gele  ji prisiuvama prie katik nunertos detales o visa detale prie paduko.Likusios akys surenkamos vaseliu (tarp batuko priekio ir daromo uzkulniuko sone palikau 5 akis nesurinktas,tiek kairiojoje tiek desiniojoje puseje)neriau 6 eiles stulpeliu be uzmetimo,o pabaigoje prie uzkulniuko sono prineriau 5 akiu juostele uzsegimui,is 5 akiu nuneriau 16 eiliu juostele kuria uzbaigiau kilpute uzsegimui.Viskas beliko pamatutoi leliuko slaunies apimti ir isiuti sagute,kurioje vietoje ir bus susegamas batukas
na tikiuosi paaiskinau,kaip jau isejo   jeigu kazkas neaisku klauskit padesiu

taigi vąšelius ir virbalus į rankas ir pirmyn mirksiukas.gif
user posted image

Na man labai gražūs šie bateliai - bet pagal aprašymą tai nelabai išmanau, kaip juos nunerti ax.gif Gal kas padėtų?

1. Padukas: Sie batukai yra pradeti nerti nuo paduko uzdedant 15 akyciu,neriama 18 eiliu stulpeliu be uzmetimo ir iki 18 eiliu pridedama akyciu iki 20.tada emiau kitos spalvos siula ir paduka is visu pusiu apneriau stulpeliu su 1 uzmetimu,taip dvi eiles Čia kaip ir aišku, tik kokiose eilėse pridėti pas 5 akis? Ar visas iš kart ar po vieną?

Toliau nelabai suprantu, kokios gėlės, kokios šlaunys, jei batukas tik ant kojytės..... Nežinau, gal kad niekad batuko aš nenėriau (visada tik megzdavau) tai man taip baisiai nesuprantama....... Žodžiu susimylėkit ir pagelbėkit neišmanėlei.... 4u.gif Būtų gerai, kad parašytumėte pagal eiliškumą: Padas, viršutinė priekinė dalis, kulnas, ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašva: 29 balandžio 2011 - 09:22
QUOTE(Ašva @ 2011 04 29, 07:21)
Na man labai gražūs šie bateliai - bet pagal aprašymą tai nelabai išmanau, kaip juos nunerti  ax.gif Gal kas padėtų?

1. Padukas: Sie batukai yra pradeti nerti nuo paduko uzdedant 15 akyciu,neriama 18 eiliu stulpeliu be uzmetimo ir iki 18 eiliu pridedama akyciu iki 20.tada emiau kitos spalvos siula ir paduka is visu pusiu apneriau stulpeliu su 1 uzmetimu,taip dvi eiles Čia kaip ir aišku, tik kokiose eilėse pridėti pas 5 akis? Ar visas iš kart ar po vieną?

Toliau nelabai suprantu, kokios gėlės, kokios šlaunys, jei batukas tik ant kojytės..... Nežinau, gal kad niekad batuko aš nenėriau (visada tik megzdavau) tai man taip baisiai nesuprantama....... Žodžiu susimylėkit ir pagelbėkit neišmanėlei....  4u.gif Būtų gerai, kad parašytumėte pagal eiliškumą: Padas, viršutinė priekinė dalis, kulnas, ir t.t.

as irgi studijavau siuos batukus, nu pagal ta shema niekaip man jie nesuprantami, lyg ne ta shema ax.gif

Papildyta:
Di, jusu batukus ir kaip juos megsti aprasymus, ikeliau i schemuciu tema, manau ne viena pasinaudos ateityje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 04 30, 17:44)
Papildyta:
Di, jusu batukus ir kaip juos megsti aprasymus, ikeliau i schemuciu tema, manau ne viena pasinaudos ateityje  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif , tikiuosi suprantamai parašiau blush2.gif, tiesa balti batukai labai gerai ant kojytės laikosi (ta prasme nenusmunka) smile.gif
meginau megsti kedukus, dvi poras numezgiau, vienus dovanų, o kitus savo mažiui, bet ant kojytės nelabai laikosi, vis pametam g.gif turbut mažoki doh.gif, man kažkaip paduko norisi kitokio g.gif , egzotika, pagal kokia schemą paduką mezgei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2011 04 30, 21:23)
ačiū 4u.gif , tikiuosi suprantamai parašiau blush2.gif, tiesa balti batukai labai gerai ant kojytės laikosi (ta prasme nenusmunka) smile.gif
meginau megsti kedukus, dvi poras numezgiau, vienus dovanų, o kitus savo mažiui, bet ant kojytės nelabai laikosi, vis pametam g.gif  turbut mažoki doh.gif, man kažkaip paduko norisi kitokio g.gif , egzotika, pagal kokia schemą paduką mezgei 4u.gif

as mezgiau pries 2 metus suneliui pagal oscinkos psl, na ta kur rusu kalba. bet mums ant kojytes laikesi g.gif gal nuo siuliuku priklauso irgi, o gal mazoki. mes nesiojome apie 2-3 menesiuka juos pamenu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš pati batukų neneriu, bet veliu iš vilnos, taigi pabandžiau jau tuos pačius mažiausiuosius wub.gif Kad laikytųsi primezgiau auliuką, sakykit kur paskui dėti tą siūlą, kaip jūs ji paslepiat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 05 03, 06:27)
Labas rytas  4u.gif

Aš pati batukų neneriu, bet veliu iš vilnos, taigi pabandžiau jau tuos pačius mažiausiuosius  wub.gif Kad laikytųsi primezgiau auliuką, sakykit kur paskui dėti tą siūlą, kaip jūs ji paslepiat?  blush2.gif

as su vaseliu graziai "sumezgu" (i ta megsta dali per akytes perkisineju, nemoku aiskiau paaiskinti blush2.gif ) i bato auliuka
sekmes 4u.gif ir laukiame megstu-veltu batuku foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 05 03, 15:21)
as  su vaseliu graziai "sumezgu" (i ta megsta dali per akytes perkisineju, nemoku aiskiau paaiskinti  blush2.gif ) i bato auliuka
sekmes 4u.gif ir laukiame megstu-veltu batuku foto  bigsmile.gif

ir aš perkišau su vąšeliu 4u.gif ..alia kai nukerpi, vistiek gali tas galas išlįsti doh.gif ..nu vienu žodžiu, aš čia gal per daug noriu, tiesiog kai pažiūri kitų foto, atrodo tobulai užbaigti 4u.gif

Mano velti-primegzti batukai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 03 gegužės 2011 - 18:01
QUOTE(Rittule @ 2011 05 03, 18:59)

Mano velti-primegzti batukai:
user posted image

Kokie gražūs batukai, nerealūs bigsmile.gif
Atsakyti