Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

batukai makvynai lotuliukas.gif user posted image
ir visai seimynai 4u.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(adzi @ 2011 04 05, 16:04)
batukai makvynai  lotuliukas.gif [img]

thumbup.gif labai grazus wub.gif man patinka sis batuku modeliukas, ne karta juo diaugiuosi, kas karta zavi jis mane wub.gif
Atsakyti
o cia dar vieni mano nerti baciukai puses metu vaikiukui

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kas turės tokių schemą

ačiū

user posted image
Atsakyti
pasirodysiu kokius bambizui batus nuneriau, tikiuosi iki siltu oru neisaugs cool.gif user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 04 06, 14:44)
pasirodysiu kokius bambizui batus nuneriau, tikiuosi iki siltu oru neisaugs  cool.gif

vajeeee, kokios grazios basutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 04 06, 14:44)
pasirodysiu kokius bambizui batus nuneriau, tikiuosi iki siltu oru neisaugs  cool.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 04 06, 06:49)
o cia dar vieni mano nerti baciukai puses metu vaikiukui

labai grazus

QUOTE(Žm@nytė @ 2011 04 06, 07:55)

bigsmile.gif koks fainas modeliukas

QUOTE(birucaite @ 2011 04 06, 11:44)
pasirodysiu kokius bambizui batus nuneriau, tikiuosi iki siltu oru neisaugs  cool.gif [img]

wub.gif thumbup.gif wub.gif o gal turite schemute arba aprasyma , kaip nerti, kiek aku kur deti galite parasyti ax.gif manau vasarai ne viena tokiu basuciu nores biggrin.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif neriau is galvos,be jokiu aprasymu tik vis pamatuodama ant kojytes. is pradziu nuneriau paduka is dvigubo siulo,kad kietesnis butu. Paskui neriau virsu ir prisiuvau prie paduko.
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 04 06, 10:55)
user posted image

sie tai super grazus... as irgi noreciau schemutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 04 06, 12:16)
aciu visoms 4u.gif  neriau is galvos,be jokiu aprasymu tik vis pamatuodama ant kojytes. is pradziu nuneriau paduka is dvigubo siulo,kad kietesnis butu. Paskui neriau virsu ir prisiuvau prie paduko.

doh.gif oi jus mamos mamos biggrin.gif kita karta, kai neriate, mezgate tokius sedevriukus, darylite foto ir pakui prirasyte aprasymus ax.gif ir kitos nori nerti tokius, man smagiau nerti pagal schema, ne is galvos biggrin.gif

esu panasias nusiziurejusi is oscinkos psl. ax.gif meginsiu kazka suregzti ir as - gal biggrin.gif
Atsakyti
tai va,kad nerdama nepagalvojau, kad dar kam nors isskyrus mane patiks blush2.gif va padukas tai toks user posted image o virsus kazkas panasaus i cia user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birucaite: 06 balandžio 2011 - 14:39