Kojines sau. Per visa ziema nesugebejau sau nusimegzti, tai nors pavasariui, "uzsifundijau".
Ir mazyciukes kojinytes drauges leliukui. Trupuciuka per storus virbalus, tokiem plonuliukam siuliukam buvau paemusi, tai kazkaip, ne koks vaizdas, na bet sake kasdien namuose, bus gerai.
labai grazus batukai ir spalvytes o kur antruju batuku aprasymas lietuviskai ne visi rusu k. moka, bet tokiu graziu batuku nori
kita karta neriant prasome foto daryti su paaiskinimais paskui i sm ideti
labai grazus batukai ir spalvytes o kur antruju batuku aprasymas lietuviskai ne visi rusu k. moka, bet tokiu graziu batuku nori
kam aisku, kam ne
man pavyzdziui ten parodyta gal ir aiskiai, bet kiek kur akiu nerti, kokiu stulpeliu, zemu, su uzmetimu? paskui kur parodyta , tas akutes surinkti ant vaselio, nuo kurios vietos ir pan. man tamsus miskas
mociutes megzstos kojinytes musu velykiniam zuikuiciui (nes as nemoku megzti kojiniu ) kurias mamyte dar papuose nerinuku turejau prikisti savo pirstukus nors tiek
paprastos jos, bet tokios mielos, matyt del savo didelio dydzio