Kojines sau. Per visa ziema nesugebejau sau nusimegzti, tai nors pavasariui, "uzsifundijau".
Ir mazyciukes kojinytes drauges leliukui. Trupuciuka per storus virbalus, tokiem plonuliukam siuliukam buvau paemusi, tai kazkaip, ne koks vaizdas, na bet sake kasdien namuose, bus gerai.
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 30, 06:14)
naujagimiui
[
[
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 31, 17:44)
labai grazus batukai ir spalvytes o kur antruju batuku aprasymas lietuviskai ne visi rusu k. moka, bet tokiu graziu batuku nori
kita karta neriant prasome foto daryti su paaiskinimais paskui i sm ideti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 04 01, 15:04)
labai grazus batukai ir spalvytes o kur antruju batuku aprasymas lietuviskai ne visi rusu k. moka, bet tokiu graziu batuku nori
kad gersnių foto nei rutaitė padarė tikrai nepadaryčiau , kad ten nėra ką versti, viskas labai aišku
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 01, 13:50)
kad gersnių foto nei rutaitė padarė tikrai nepadaryčiau , kad ten nėra ką versti, viskas labai aišku
kam aisku, kam ne
man pavyzdziui ten parodyta gal ir aiskiai, bet kiek kur akiu nerti, kokiu stulpeliu, zemu, su uzmetimu? paskui kur parodyta , tas akutes surinkti ant vaselio, nuo kurios vietos ir pan. man tamsus miskas
paukščiukas
QUOTE(egzotikaa @ 2011 04 01, 15:04)
Gal galima schemute?
PAUKSCIUK-labai grazus paskutineji batukai
QUOTE(cccitrin @ 2011 04 04, 12:59)
Gal galima schemute?
prasau http://club.osinka.r...3522977#3522977
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 05, 05:43)
pavyzdys uzkrecia analogiski batukai bet kaip greitai ir lengvai mezgasi sitas modeliukas