Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Kojines sau. smile.gif Per visa ziema nesugebejau sau nusimegzti, tai nors pavasariui, "uzsifundijau". biggrin.gif user posted image

Ir mazyciukes kojinytes drauges leliukui. Trupuciuka per storus virbalus, tokiem plonuliukam siuliukam buvau paemusi, tai kazkaip, ne koks vaizdas, na bet sake kasdien namuose, bus gerai. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 30, 06:14)
naujagimiui
[

QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 31, 17:44)
nerti mažučiukai
user posted image

wub.gif labai grazus batukai ir spalvytes wub.gif o kur antruju batuku aprasymas lietuviskai biggrin.gif ne visi rusu k. moka, bet tokiu graziu batuku nori
kita karta neriant prasome foto daryti su paaiskinimais paskui i sm ideti ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 01 balandžio 2011 - 14:06
QUOTE(egzotikaa @ 2011 04 01, 15:04)
wub.gif labai grazus batukai ir spalvytes  wub.gif o kur antruju batuku aprasymas lietuviskai  biggrin.gif ne visi rusu k. moka, bet tokiu graziu batuku nori
kita karta neriant prasome foto daryti su paaiskinimais paskui i sm ideti  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

kad gersnių foto nei rutaitė padarė tikrai nepadaryčiau mirksiukas.gif , kad ten nėra ką versti, viskas labai aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 01, 13:50)
kad gersnių foto nei rutaitė padarė tikrai nepadaryčiau  mirksiukas.gif , kad ten nėra ką versti, viskas labai aišku  4u.gif

biggrin.gif kam aisku, kam ne
man pavyzdziui ten parodyta gal ir aiskiai, bet kiek kur akiu nerti, kokiu stulpeliu, zemu, su uzmetimu? paskui kur parodyta , tas akutes surinkti ant vaselio, nuo kurios vietos ir pan. doh.gif man tamsus miskas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
paukščiukas good.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 04 01, 15:04)
wub.gif labai grazus batukai ir spalvytes  wub.gif o kur antruju batuku aprasymas lietuviskai  biggrin.gif ne visi rusu k. moka, bet tokiu graziu batuku nori
kita karta neriant prasome foto daryti su paaiskinimais paskui i sm ideti  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Gal galima schemute?
Atsakyti
PAUKSCIUK-labai grazus paskutineji batukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 04 04, 12:59)
Gal galima schemute?

prasau http://club.osinka.r...3522977#3522977
Atsakyti
batukai mano velykiniam zuikuciui wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
egzotikaa wub.gif labai graži spalvikė wub.gif
Jungiuos į kompaniją biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 05, 05:43)
egzotikaa   wub.gif labai graži spalvikė  wub.gif
Jungiuos į kompaniją  biggrin.gif

aciuks.gif biggrin.gif pavyzdys uzkrecia lotuliukas.gif analogiski batukai thumbup.gif bet kaip greitai ir lengvai mezgasi sitas modeliukas bigsmile.gif
Atsakyti
mociutes megzstos kojinytes musu velykiniam zuikuiciui (nes as nemoku megzti kojiniu blush2.gif ) wub.gif kurias mamyte dar papuose nerinuku wub.gif turejau prikisti savo pirstukus nors tiek

paprastos jos, bet tokios mielos, matyt del savo didelio dydzio biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti