QUOTE(enigma3 @ 2011 03 22, 15:42)
super
Kaip jūs prikabinate priekį? Labai dailiai padaryta. Aš bandžiau pati nerti, bet man nelabai gavosi
Gėda klausti, bet čia kokiais stulpeliais viską mezgate, gal negerai nėriau. Žiūrėjau schemą rusaičių, bet rusų kalba man nelabai viskas suprantama Galit atrašyti ir į AŽ
QUOTE(Raaima @ 2011 03 21, 14:27)
nuostabūs bačiukai, pradejau nerti ir aš juos, tik kažkodėl dideli jie man gaunasi
na o čia mano paskutinieji, kol kas
na o čia mano paskutinieji, kol kas
aciuks mano padukai 10-10,5 cm. o kokio jums dydzio gaunasi? gal labai stori siulai? su klintu nr vaseliu neriate? as neriau su 1 nr.
QUOTE(valentinuke @ 2011 03 22, 10:22)
EGZOTIKAA-labai grazus tavo nerti batukai,
aciu
QUOTE(enigma3 @ 2011 03 22, 11:42)
na prie Raaimos juoduju keduku, mano zydrieji
labai grazuciai, tinka tas raudonas apnerimas
Papildyta:
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 22, 12:00)
Kaip jūs prikabinate priekį? Labai dailiai padaryta. Aš bandžiau pati nerti, bet man nelabai gavosi
Gėda klausti, bet čia kokiais stulpeliais viską mezgate, gal negerai nėriau. Žiūrėjau schemą rusaičių, bet rusų kalba man nelabai viskas suprantama Galit atrašyti ir į AŽ
as neriau siuos kedukus taip pat, tai neriasi pagal schema jie zemu stulpeliu
o virsu sunerkite is bloosios puses ir isverskite
pacioje pirmoje temoj batuku, tik nepamenu pradzioj ar gale tks praversti keleta psl, buvo siu keduku schema, o ne aprasymas rusu kalba.
jei turite laiko ir noro, peziurekit pacia pirma batuku tema, nuoroda jos, sios temos pirmame psl. Sekmes
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 22, 15:07)
aciuks mano padukai 10-10,5 cm. o kokio jums dydzio gaunasi? gal labai stori siulai? su klintu nr vaseliu neriate? as neriau su 1 nr.
na man gaunasi 13 cm gal net su trupuciu ir tai jau neneriau paskutines paduko eilutes na siulas ne pats ploniausias, bet ir nelabai storas, o neriu su 3 nr vaseliu, kad butu minkstesnis nerinys, nes siaip tai labai sutrauktai (standziai) neriu.
na bet neriu toliau, neardau, bus dukrytei tapkytes po namus begioti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 22, 12:00)
keduku schema 1 batuku tmoe kur minejau cia 75 postas , gal cia bus aiskiau http://www.supermama...?...19024&st=72
arba cia http://www.supermama...?...98176&st=36
enigma3, tikiuosi nesupyksi kad tavo keduku foto idejau i schemuci tema, kartu su nuorda kaip nerti
http://www.supermama...;#entry45706733
galetu kuri nors ir lietuviskai aprasyti, kuri nersite ir aprasyma ideti ischmuciu tema, kad tos mamyts, kurios su ru kalba nelabai draugauja, turtu irgi galmybe tokius kedukus nusinerti neriant padarykite foto, paskui prirasykite aprasymus
QUOTE(Raaima @ 2011 03 22, 13:05)
na man gaunasi 13 cm gal net su trupuciu ir tai jau neneriau paskutines paduko eilutes na siulas ne pats ploniausias, bet ir nelabai storas, o neriu su 3 nr vaseliu, kad butu minkstesnis nerinys, nes siaip tai labai sutrauktai (standziai) neriu.
tai nunerus visa paduka, jis uzsiriecia i virsu kaip laivelis, ir kai susiners visas batukas, padukas lieka mazesnis, pamatuokite tada, kiek cm liks
paziurejau, tai tada pas mane kazkur 12-12,5 cm, jei neuzlenkta paduka matuotume
Batukus neriau is tokiu siuliuku. Pirkau IKI parduotuveje, kaina apie 13lt. pirkau baltus ir raudonus, tai is ju nuneriau batukus kaubojukus, vysnaites ir tuos raudonus - baltus paga japoniska schema. raudonu siulu liko dar vienai ar net 2 poroms batuku
kaip minejau, neriau nr 1 vaseliu
pats mezginys turi buti standus, kad batukas turetu, islaikytu formA
gal kam aktuali bus sita info
kaip minejau, neriau nr 1 vaseliu
pats mezginys turi buti standus, kad batukas turetu, islaikytu formA
gal kam aktuali bus sita info
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 22, 16:09)
enigma3, tikiuosi nesupyksi kad tavo keduku foto idejau i schemuci tema, kartu su nuorda kaip nerti
na net malonu labai , bet mano kedukai nerti is plonesniu siulu, tai as kazkiek didinau . o prinerdama liezuveli prie paduko is blogosios puses, naudojau mazesni vaseli, nors gal nelabai tai svarbu
labai gražūs visų batukai
QUOTE(enigma3 @ 2011 03 22, 14:58)
na net malonu labai , bet mano kedukai nerti is plonesniu siulu, tai as kazkiek didinau . o prinerdama liezuveli prie paduko is blogosios puses, naudojau mazesni vaseli, nors gal nelabai tai svarbu
tai saunu tada, o emiau mastyt gal negrazu deti foto, neatsiklausus
na ten del siuliuku manau jokio skirtumo, svarbu pats batuko modeliukas, kaip atrodo nunertas musu, o ne foto siaip is kazkur
egzotikaa labai grazus jusu nerti batukai, bandau nerti ir as,bet nesuprantu vieno zenklo ten kur yra zemas stulpelis,bet jis dar itupdytas i varnele kazkokia. turbut neaiskiai as cia surasiau,bet gal suprasit ko klausiu
QUOTE(birucaite @ 2011 03 26, 16:43)
egzotikaa labai grazus jusu nerti batukai, bandau nerti ir as,bet nesuprantu vieno zenklo ten kur yra zemas stulpelis,bet jis dar itupdytas i varnele kazkokia. turbut neaiskiai as cia surasiau,bet gal suprasit ko klausiu
viskas labai aiskiai paaiskinta jusu
ta varnele informuoja (neriant uzkulniuka, taip?), kad toje eileje susiaureja nerimas,isneriame maziau akiu, vietoje 2 akiu neriate tik viena aki i tas 2 akis - na nemoku aiskiau paaiskinti
na, pavyzdziui uzkulniuko pirmoje eileje isneriate 50 akiu, o jau 2-troje eileje, kur yra 2 varneles, lieka tik 48 akys, taip tas uzkulniukas po truputi siaureja graziai
jei ka, klauskite drasiai vel, meginsiu dar karta kaip nors kitaip aiskinti
ir nepamirskite parodyti savo batuku lauksime rezultato