Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

na prie Raaimos juoduju keduku, mano zydrieji biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enigma3: 22 kovo 2011 - 13:44
QUOTE(enigma3 @ 2011 03 22, 15:42)
na prie Raaimos juoduju keduku, mano zydrieji  biggrin.gif  user posted image

wub.gif super 4u.gif
Kaip jūs prikabinate priekį? Labai dailiai padaryta. Aš bandžiau pati nerti, bet man nelabai gavosi blush2.gif
Gėda klausti, bet čia kokiais stulpeliais viską mezgate, gal negerai nėriau. Žiūrėjau schemą rusaičių, bet rusų kalba man nelabai viskas suprantama verysad.gif Galit atrašyti ir į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 03 21, 14:27)
nuostabūs bačiukai, pradejau nerti ir aš juos, tik kažkodėl dideli jie man gaunasi  g.gif

na o čia mano paskutinieji, kol kas  blush2.gif

aciuks 4u.gif mano padukai 10-10,5 cm. o kokio jums dydzio gaunasi? gal labai stori siulai? su klintu nr vaseliu neriate? as neriau su 1 nr.

QUOTE(valentinuke @ 2011 03 22, 10:22)
EGZOTIKAA-labai grazus tavo nerti batukai, thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

wub.gif aciu

QUOTE(enigma3 @ 2011 03 22, 11:42)
na prie Raaimos juoduju keduku, mano zydrieji  biggrin.gif 

bigsmile.gif labai grazuciai, tinka tas raudonas apnerimas thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 22, 12:00)

Kaip jūs prikabinate priekį? Labai dailiai padaryta. Aš bandžiau pati nerti, bet man nelabai gavosi  blush2.gif
Gėda klausti, bet čia kokiais stulpeliais viską mezgate, gal negerai nėriau. Žiūrėjau schemą rusaičių, bet rusų kalba man nelabai viskas suprantama  verysad.gif Galit atrašyti ir į AŽ

as neriau siuos kedukus taip pat, tai neriasi pagal schema jie zemu stulpeliu
o virsu sunerkite is bloosios puses ir isverskite mirksiukas.gif

pacioje pirmoje temoj batuku, tik nepamenu pradzioj ar gale biggrin.gif tks praversti keleta psl, buvo siu keduku schema, o ne aprasymas rusu kalba.
jei turite laiko ir noro, peziurekit pacia pirma batuku tema, nuoroda jos, sios temos pirmame psl. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 22, 15:07)
aciuks 4u.gif  mano padukai 10-10,5 cm. o kokio jums dydzio gaunasi? gal labai stori siulai? su klintu nr vaseliu neriate? as neriau su 1 nr.

na man gaunasi 13 cm gal net su trupuciu ir tai jau neneriau paskutines paduko eilutes g.gif na siulas ne pats ploniausias, bet ir nelabai storas, o neriu su 3 nr vaseliu, kad butu minkstesnis nerinys, nes siaip tai labai sutrauktai (standziai) neriu.
na bet neriu toliau, neardau, bus dukrytei tapkytes po namus begioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 22, 12:00)
Kaip jūs prikabinate priekį? Labai dailiai padaryta. Aš bandžiau pati nerti, bet man nelabai gavosi  blush2.gif
Gėda klausti, bet čia kokiais stulpeliais viską mezgate, gal negerai nėriau. Žiūrėjau schemą rusaičių, bet rusų kalba man nelabai viskas suprantama  verysad.gif Galit atrašyti ir į AŽ

keduku schema 1 batuku tmoe kur minejau cia 75 postas , gal cia bus aiskiau mirksiukas.gif http://www.supermama...?...19024&st=72

arba cia http://www.supermama...?...98176&st=36

enigma3, tikiuosi nesupyksi ax.gif kad tavo keduku foto idejau i schemuci tema, kartu su nuorda kaip nerti mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry45706733

galetu kuri nors ir lietuviskai aprasyti, kuri nersite ir aprasyma ideti ischmuciu tema, kad tos mamyts, kurios su ru kalba nelabai draugauja, turtu irgi galmybe tokius kedukus nusinerti wub.gif mirksiukas.gif neriant padarykite foto, paskui prirasykite aprasymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 03 22, 13:05)
na man gaunasi 13 cm gal net su trupuciu ir tai jau neneriau paskutines paduko eilutes g.gif  na siulas ne pats ploniausias, bet ir nelabai storas, o neriu su 3 nr vaseliu, kad butu minkstesnis nerinys, nes siaip tai labai sutrauktai (standziai) neriu.
na bet neriu toliau, neardau, bus dukrytei tapkytes po namus begioti 4u.gif

tai nunerus visa paduka, jis uzsiriecia i virsu kaip laivelis, ir kai susiners visas batukas, padukas lieka mazesnis, pamatuokite tada, kiek cm liks biggrin.gif mirksiukas.gif

paziurejau, tai tada pas mane kazkur 12-12,5 cm, jei neuzlenkta paduka matuotume mirksiukas.gif
Atsakyti
Batukus neriau is tokiu siuliuku. Pirkau IKI parduotuveje, kaina apie 13lt. pirkau baltus ir raudonus, tai is ju nuneriau batukus kaubojukus, vysnaites ir tuos raudonus - baltus paga japoniska schema. raudonu siulu liko dar vienai ar net 2 poroms batuku

user posted image

kaip minejau, neriau nr 1 vaseliu

pats mezginys turi buti standus, kad batukas turetu, islaikytu formA mirksiukas.gif

gal kam aktuali bus sita info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 22 kovo 2011 - 16:01
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 22, 16:09)
enigma3, tikiuosi nesupyksi  ax.gif kad tavo keduku foto idejau i schemuci tema, kartu su nuorda kaip nerti  mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry45706733

na net malonu labai blush2.gif , bet mano kedukai nerti is plonesniu siulu, tai as kazkiek didinau . o prinerdama liezuveli prie paduko is blogosios puses, naudojau mazesni vaseli, nors gal nelabai tai svarbu rolleyes.gif
Atsakyti
labai gražūs visų batukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 03 22, 14:58)
na net malonu labai blush2.gif , bet mano kedukai nerti is plonesniu siulu, tai as kazkiek didinau . o prinerdama liezuveli prie paduko is blogosios puses, naudojau mazesni vaseli, nors gal nelabai tai svarbu  rolleyes.gif

thumbup.gif tai saunu tada, o emiau mastyt gal negrazu deti foto, neatsiklausus blush2.gif
na ten del siuliuku manau jokio skirtumo, svarbu pats batuko modeliukas, kaip atrodo nunertas musu, o ne foto siaip is kazkur mirksiukas.gif
Atsakyti
egzotikaa help.gif help.gif labai grazus jusu nerti batukai, bandau nerti ir as,bet nesuprantu vieno zenklo verysad.gif ten kur yra zemas stulpelis,bet jis dar itupdytas i varnele kazkokia. turbut neaiskiai as cia surasiau,bet gal suprasit ko klausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birucaite: 26 kovo 2011 - 18:44
QUOTE(birucaite @ 2011 03 26, 16:43)
egzotikaa help.gif  help.gif labai grazus jusu nerti batukai, bandau nerti ir as,bet nesuprantu vieno zenklo verysad.gif  ten kur yra zemas stulpelis,bet jis dar itupdytas i varnele kazkokia. turbut neaiskiai as cia surasiau,bet gal suprasit ko klausiu  blush2.gif

4u.gif viskas labai aiskiai paaiskinta jusu
ta varnele informuoja (neriant uzkulniuka, taip?), kad toje eileje susiaureja nerimas,isneriame maziau akiu, vietoje 2 akiu neriate tik viena aki i tas 2 akis - na nemoku aiskiau paaiskinti blush2.gif

na, pavyzdziui uzkulniuko pirmoje eileje isneriate 50 akiu, o jau 2-troje eileje, kur yra 2 varneles, lieka tik 48 akys, taip tas uzkulniukas po truputi siaureja graziai mirksiukas.gif

jei ka, klauskite drasiai vel, meginsiu dar karta kaip nors kitaip aiskinti 4u.gif

ir nepamirskite parodyti savo batuku bigsmile.gif lauksime rezultato
Atsakyti