Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Gal galetumete patarti kiek akių reikėtų dėti mezgant kojinytes naujagymiui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2011 03 17, 11:51)
Gal galetumete patarti kiek akių reikėtų dėti mezgant kojinytes naujagymiui? 4u.gif

as dejau po 8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2011 03 17, 10:51)

aš mezgu po 8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2011 03 17, 07:51)

as taip pat dejau 8 akis, bet priklauso viskas nuo siulu storumo mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif stai koki baciuka thumbup.gif nuneriau vakar pagal japoniska schema thumbup.gif , antro dar nespejau nunerti blush2.gif , bet skubu pasidalinti su jumis, labai man jau fainas jis wub.gif

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

tuoj imesiu schemute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 17 kovo 2011 - 14:29

batuku schema cia

http://www.supermama...;#entry45557279

Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 17, 16:18)
bigsmile.gif stai koki baciuka  thumbup.gif nuneriau vakar pagal japoniska schema thumbup.gif , antro dar nespejau nunerti blush2.gif , bet skubu pasidalinti su jumis, labai man jau fainas jis  wub.gif
user posted image

Šaunuolė 4u.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 17, 13:04)
Šaunuolė  4u.gif  kaip gražu  wub.gif

4u.gif aciuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 03 16, 18:45)
Na pas mus ziema jau pabego thumbup.gif .Surinkau visus megztus tapkiukus ir nupaveikslavau pries kisdama i maisa.Visa tai yra ne nauja o panesiota drinks_cheers.gif .
user posted image

Magira, gal butu galima aprasyma-schemute gauti, kaip nerti tuos baltus baciukus su ruzavu apnerimu ir sagute wub.gif labai labai grazus

aciu 4u.gif

noriu noriu noriu ju schemos, pameginti nunerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 17, 14:18)
bigsmile.gif stai koki baciuka  thumbup.gif nuneriau vakar pagal japoniska schema thumbup.gif , antro dar nespejau nunerti blush2.gif , bet skubu pasidalinti su jumis, labai man jau fainas jis  wub.gif

tuoj imesiu schemute

labai grazhu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 17, 17:00)
Magira, gal butu galima aprasyma-schemute gauti, kaip nerti tuos baltus baciukus su ruzavu apnerimu ir sagute wub.gif labai labai grazus

aciu 4u.gif

Nu fain Egzotikaa as megsiu tavuosius o tu manuosius thumbup.gif .
Ejom i svecius ir netiko jokie batai prie vaiko rubu ,tai per vakara ir nuneriau lotuliukas.gif .Shema is Osinkos nr.33
http://club.osinka.r...2328924#2328924
Atsakyti
egzotikaa , niu labai grazuciai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti