Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Be schemos mezgiau, improvizacija ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

na va mano paprastuciai batukai.Atsale pas mus tai greit ir numezgiau.Dar pries daug metu mociute ismoke jas megst.na nera man nervu su tais 5virbalais megst .kadangi mano mergaite tai ruzavus bumbuliukus su ruzava virvele padariau.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 05 kovo 2011 - 23:05
Nu labai gražu, Magira thumbup.gif
Taip įdomiai megzta g.gif
Papasakok ir mums
Atsakyti
mano nerti batukai, taip daug diskutuota buvo, kad smalsu patapo isbandyti savo jiegas, pasirodo nesunkiai mezgasi biggrin.gif

user posted image

ir to pacio rasto principu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 10 kovo 2011 - 16:17
Liamuna abu batukai grazus ,bet tie zali tai man mielesni gal del bumbuliuka ar del auliuko.Na grazu tikrai.

Mano batukai megzti paparastai .Net osinkoi radau panasu aprasyma.
Principas tas ,kad uzdejus reikiama akiu skaiciu mezgant pirma eile pasizymeti vidury ir pries ji is vienos akies ismegsti 3akis ir po jo vel 3 akis.As visiems saviskiams esu tokiu kojniu primezgus.Sau ir be auliuko -belerinos vadinamas nusimezgu ,nes man kojom niekada nesalta lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 03 10, 21:26)
Liamuna abu batukai grazus ,bet tie zali tai man mielesni gal del bumbuliuka ar del auliuko.Na grazu tikrai.

Mano batukai megzti paparastai .Net osinkoi radau panasu aprasyma.
Principas tas ,kad uzdejus reikiama akiu skaiciu mezgant pirma eile pasizymeti vidury ir pries ji is vienos akies ismegsti 3akis ir po jo vel 3 akis.As visiems saviskiams esu tokiu kojniu primezgus.Sau ir be auliuko -belerinos vadinamas nusimezgu ,nes man kojom niekada nesalta lotuliukas.gif .

siaip supratau kaip mezgama (tik akiu skaicius apskaiciuojamas kuriai daliai? ta prasme nuo ko pradedama megzti? nu kulno?), g.gif

Ir idomu butu pamatyti darbuka blush2.gif
Atsakyti
liamuna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 03 09, 07:07)
Nu labai gražu, Magira  thumbup.gif
Taip įdomiai megzta  g.gif
Papasakok ir mums

http://www.supermama...?...98176&st=84
paziurek schemuci temoje, yra tokiu prncipu megztu batuku Lolute aprasymas kaip megzti (87 zinute), tokiu pat principu mezgasi ir super batai MAMICI 86 zinute(juos pati numezgiau thumbup.gif nerealiai atrodo ir laaaaaaaaaaaaaabai lengva) ir kaubojuko batai pagal kristinka 68 zinute (2 psl atgal)
Atsakyti
mano nerti Balerinos batukai - puantai wub.gif

user posted image

user posted image

o schemute, jei kuri uzsimanysite tokiu batuku, stai cia http://www.supermama...?...98176&st=72
Shura ideta schemute japonu kalba biggrin.gif bet ten viskas labai aiskiai parodyta schematiskai ir foto thumbup.gif , 74 zinute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 11 kovo 2011 - 16:49
Sveikos, mergaitės.
Kaip visada, ateinu su savo problema.Prašau padėti .
Numezgiau KAUBOJAUS batukus. Išėjo, ačiū už tokią aiškią schemutę. Bet man reiktų didesnių.[B] Kokioje vietoje reiktų didinti akių skaičių? Kai mzsgu pradžią, tai lyg ir aišku, jau susigaudžiau. Bet kai pradėsiu auliuk
ą.....bus stop arba siūlai atsidurs kamuoliuke. Patarkite, prašau.
Mano siūlai nėra stori. Dabar numegztų (padėsiu į skrynelę) paduko ilgis 9 cm.[/B][B][I]ų
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 11, 17:48)
mano nerti Balerinos batukai - puantai  wub.gif

tikrai grazus batukai! thumbup.gif Atrodo pagal shema gan paprasta.bandysiu ir as jei kas bus kieno paklausti patarimo ax.gif .
Atsakyti