Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Krista J. @ 2010 11 08, 11:03)
nu bet as ir tundra, pirmakart girdziu, kad kojines galima ir dviem virbalais numegst  blink.gif  o tai kaip tai daroma? paskui susiut reik ar kaip cia?  g.gif

jau atsake kaip megsti, as tai kojines sonuose mezgu dvi blogas tai siule taip nesimato ir siules darau kojiniu vidinej pusej, nors ziurint kaip uzsidesi gali but ir isorinej bigsmile.gif tik negaliu nufotkint kaip mezgu fotikas sugedes
maciau kazkur intike daugiau informacijos bandysiu rasti nes paaiskint nelabai moku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 08 lapkričio 2010 - 13:09
QUOTE(Agatas1 @ 2010 11 05, 12:17)
Labai fainos jūsų kojinytės. Noriu paklaust, o megzdamos tas ilgas iki kelių kojines nieko neįmezgat, jos nesmunka?

niu ne, nesmunka.. labai tampriai laikosi..
Atsakyti
ot idomus variantas g.gif biggrin.gif as turiu rankdarbiu kraiteles numeri apie kojiniu mezgima. is ten ir ismokau jas mezgti. siaip apskritai esu tik mezgimo megeja biggrin.gif bet kojiniu mezgimas dviem virbalais labai sudomino. idomu kaip taip imanoma g.gif biggrin.gif turetu buti labai patogu. iskart dvi nuraitei ir gatava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2010 11 08, 15:20)
ot idomus variantas  g.gif  biggrin.gif  as turiu rankdarbiu kraiteles numeri apie kojiniu mezgima. is ten ir ismokau jas mezgti. siaip apskritai esu tik mezgimo megeja  biggrin.gif bet kojiniu mezgimas dviem virbalais labai sudomino. idomu kaip taip imanoma  g.gif  biggrin.gif turetu buti labai patogu. iskart dvi nuraitei ir gatava  biggrin.gif

as taip nemoku.. mezgu po viena 4-riais virbalais.. nereikia jokiu siuliu... ax.gif
Atsakyti
siūt ir man ne per daug patinka, bet kad padaryt du vienodus daiktus man labai sudėtinga... ypač, jei kokį raštelį darant. Todėl aš ir megztuko rankoves kartu mezgu, ir riešines kartu, ir sijoną ar megztuką visada ratu, kad nereikėtų taikyt ilgių, spalvų, raštų ir pan lotuliukas.gif
mezgiau aną žiemą pirštines, tai antros liko vieną pirštą numegzt, bet neprisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
Aš kojines mezgu 5 virbalais, bet kad neprailgtų mezgimas ir būtų kuo panašesnės viena į kitą aš pamezgu šiek tiek vienos, paskui kitos, pvz. mezgu vieną iki kulno, tada kitą smile.gif tam reikalui turiu nusipirkus 2 rinkinius to paties nr kojininkių virbalų
Atsakyti

sveikutes ax.gif na va pasirodau kas gavos pagal jusu pamokeles thumbup.gif

vilnoniai kiskuciai

user posted image
Atsakyti
Va ir mano spalvoti batukai laukiamam naujagimiui wub.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=birbusiukas,2010 11 10, 12:14]
sveikutes ax.gif na va pasirodau kas gavos pagal jusu pamokeles thumbup.gif

vilnoniai kiskuciai

Kokie mieli wub.gif
Atsakyti
BIRBUSIUKAS-vilnoniai kiskuciai nuostabus,tokie mieli batukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai wub.gif kiskuciai
Jau sakiau batuku era baigsiu, bet kaip dabar neisbandysiu zuikiu blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti