Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 15, 03:12)
Naujagimiui
user posted image

bigsmile.gif FAINUČIAI NAUJAM LELIUKUI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_fly @ 2011 02 15, 07:17)
Nerealus!!!! kur rasti aprasyma kaip juos megsti ??
Noriu Noriu Noriu pabandyt smile.gif

pamegink paieskoti prie schemu temoje http://www.supermama...
Atsakyti

zuikuciai ir cia yra mirksiukas.gif
http://club.osinka.r...2684269#2684269
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 02 15, 21:03)

Aciuu !
Atsakyti
mano kojintes labai parastos, bet va miela vistik.
user posted image

bet jau kokiu grozybiu moka megzsti nerti , tikrai supermamos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 11 04, 23:16)
Ūkiškos senelio ir anūkėlio kojinės iš lietuviškos vilnos..
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Patyliai stebėdama Jūsų pokalbius, sukūriau šį darbelį, kuris jau rytoj iškeliaus mergytei Dominykai 6 mėnesių proga.
Ir toliau nepaliksiu Jūsų ramybėje ir semsiuosi žinių.Būtinai dar numegsiu tokius batukus, kaip tie raudoni su juodu. Jie man labai simpatiški, tik kiek bandžiau, vis nelabai gaunasi. Bet aš užsispyriau, ir vis tiek tokie batukai bus !
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 02 17, 12:12)
user posted image

Patyliai stebėdama Jūsų pokalbius, sukūriau šį darbelį, kuris jau rytoj iškeliaus mergytei Dominykai 6 mėnesių proga.
Ir toliau nepaliksiu Jūsų ramybėje ir semsiuosi žinių.Būtinai dar numegsiu tokius batukus, kaip tie raudoni su juodu. Jie man labai simpatiški, tik kiek bandžiau, vis nelabai gaunasi. Bet aš užsispyriau, ir vis tiek tokie batukai  bus !

4u.gif Labai gražučiai ir spalveles tokios fainos, taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 02 18, 00:12)

kiek cm padukas? smile.gif
Atsakyti
labai gražu, serbentėle. Tikrai spalvytės tokios skanios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2011 02 10, 10:28)
O čia maniškio mašinytės  4u.gif

user posted image

wub.gif o gal galite parasyti kaip jas megzti lietuviskai viska blush2.gif ax.gif

QUOTE(Sun_fly @ 2011 02 15, 20:28)

kai numegsi ZUIKUCIUS wub.gif pasirodyk ir labai butu super, jei cia parasytum ZUIKUICIU aprasyma l (vertima)ietuviu kalba, man su rusu k. sunku doh.gif blush2.gif

QUOTE(serbentėlė @ 2011 02 17, 21:12)

wub.gif grazus, siuliukai labai gerai parinkti, linksmi baciukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 19 vasario 2011 - 17:10
QUOTE(serbentėlė @ 2011 02 17, 21:12)
Būtinai dar numegsiu tokius batukus, kaip tie raudoni su juodu. Jie man labai simpatiški, tik kiek bandžiau, vis nelabai gaunasi. Bet aš užsispyriau, ir vis tiek tokie batukai  bus !

stai cia situ baciuku aprasymas lietuviu kalba, gal bus aiskiau, aisku nezinau pagal kieno aprasyma jus jau meginote megsti. man jie irgi dailuciai, meginsiu ir as juos numegsti rolleyes.gif

http://www.tindirind...i#comment-85271

Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 02 19, 18:08)
labai butu super, jei cia parasytum ZUIKUICIU aprasyma l (vertima)ietuviu kalba, man su rusu k. sunku  doh.gif  blush2.gif

Turiu savo lobynuose tokį išsisaugojusi:
uzdedi 12 akiu ir mezgi ripsu is abieju pusiu gerosiom akim 44 eiles, po to tas baltas mezgamas 4 virbalais surinkus akis is galu po 12, is sonu po 20 akiu baltu siulu 4 eiles tada viena eile 2 sum, 1 uzm, po to vel 2 sumegzt, po to vel 1 uzm taip visa eile, po to dar 4 eiles gerosiom akim baltu siulu, po to ta balta reikes susiuti kad gautusi dantukai, tada keiciam kitos spalvos siula 8 eiles mezgami batuko sonai, tada batuko virsus mezgamas sumezgant akis viena karta is gerosios puses, kita karta is isvirsciosios griztant atgal taip daroma kol lieka galuose po 12, sonuose po 10 akiu galima kokia eile ir daugiau, na ir tada rieselis taip pat mezgamas 4 virbalais kaip kojine stulpeliu, pynutem....as si karta dariau 4 eiles geros baltos spalvos, 1 eile geros akys melynos spalvos ir 4 eiles isvirscios akys taip pat melynos spalvos, o ausis mezgiau uzdejau 22 akis baltu siulu 3 eiles, melunu 6 eiles ir vel baltu 3 eiles uzbaigiam is isvirscios puses, po to vaseliu sumezgama kaip parodyta paveikslely

Atsakyti