Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(raiboji peleda @ 2011 02 05, 07:15)
merginos, o kokio nr. virbalais mezgate batukus? turiu virbalus, bet man jie tokie ploni, o ant virbalu, kadangi senoviski, neparasyta kokio nr. Nutariau kitus isigyti, tai mastau, koks nr. einamiausias?

4u.gif SVEIKI mano einamiausi 3 arba 3.5 nr rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina1985 @ 2011 02 06, 04:53)
Merginos, negaliu nepasigirt. Ant dusios taip gera. Katik numezgiau pirma savo gyvenime kojne thumbup.gif  nu ir gerai visai gavos kaip tikra kojne. ax.gif  sokinet is dziaugsmo noris, pagaliau ir as moku megst kojnes o atrode taip sudetinga turetu but smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 02 05, 11:37)
nu ratu mezgant ir taip susijungia  g.gif unes einant i  kita eilute imi jau kita siula ir taip kita buna spalva  mirksiukas.gif
aciu  blush2.gif

Tą tai aš suprantu biggrin.gif Taip ir maniau, kad neaiškiai parašiau tongue.gif
Žodžiu, jei megztum ne ratu, o ant dviejų virbalų, tai susiūnant sudėtum baltą su balta juostele, o rožinę su rožine. O mezgant ratu rožinė jungiasi su balta, o balta su rožine. Kaži ar aiškiai parašiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 02 07, 09:16)
Tą tai aš suprantu  biggrin.gif  Taip ir maniau, kad neaiškiai parašiau  tongue.gif
Žodžiu, jei megztum ne ratu, o ant dviejų virbalų, tai susiūnant sudėtum baltą su balta juostele, o rožinę su rožine. O mezgant ratu rožinė jungiasi su balta, o balta su rožine. Kaži ar aiškiai parašiau  g.gif

nu jeigu ne ratu tai reikia zinot kokio plocio darai kad sutaptu, o jeigu ratu tai man ir taip sutampa, nezinau kaip kitaip gali buti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniai mano bateliukai wub.gif Labai man patiko juos megzt thumbup.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Stai mano pirmosios kojines, megztos sunui ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2011 02 07, 03:23)
Stai mano pirmosios kojines, megztos sunui ax.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2011 02 07, 15:23)

labai linksmai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
user posted image stai ir mano batukai, bandziau veliau is labai storu megzti tai gavos labai platus bet bent man mazokas padukas, o vaikai is vis skesta, nors aisku ju ir kojytes mazos wub.gif
o sie batukai iskeliavo pas maza princesyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 07, 07:57)
Paskutiniai mano bateliukai  wub.gif  Labai man patiko juos megzt  thumbup.gif  4u.gif 

user posted image

Laabai grazu 4u.gif Gal galima butu aprasyma kaip nusimegzti toki grozi blush2.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sportbačiai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2011 02 08, 14:20)
Laabai grazu  4u.gif Gal galima butu aprasyma kaip nusimegzti toki grozi  blush2.gif  Dekui  4u.gif

kiek cm paduka mezgete? ir ar cia fotikese spalvos skirtingos atrodo, ar tokia svelniai zalia su balta maisete? Labai patiko spalvytes, gal ir siuliukus galite parasyti, is kokiu mezgete?
Papildyta:
QUOTE(Vikte;) @ 2011 02 05, 22:41)
labas vakaras merginos  4u.gif

o gal galetumet man neismanelei paaiskint,kaip jus paslepiat mazgiukus kai surisat du siulus?ar tiesiog paliekat isvirkscioje mezginio puseje?bet as kazkaip galvoju,kad apsimovus kojine tie mazgiukai gali jaustis ypac ant pado  blush2.gif  paaiskinkite prasau man  4u.gif

siaip nezinau, ar aiskiai, parasiau, bet galima tu siulu ir nesuristi mazgeliais, gal iseitu tiesiog siulus isvirkscioje puseje sukeisti, ir tada nereiketu nutraukineti. Bet cia gal profes ir daugiau kokiu budu zino
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 07, 09:57)
Paskutiniai mano bateliukai  wub.gif  Labai man patiko juos megzt  thumbup.gif  4u.gif 

user posted image

labai jau dailučiai thumbup.gif domintų or mane schemute kaip nusimegzti ax.gif
Atsakyti