Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

[quote=kristynka*,2010 11 02, 14:45]
user posted image

24 eile: 1 nukelta, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, (2 sumegztos geros)*10 kartu, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, 1 bloga

Mezgu šiuos batukus.Gal galit paaiškinti kaip sumegzti tas tris akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WyWa: 02 vasario 2011 - 10:31
[quote=WyWa,2011 02 01, 23:30]
[quote=kristynka*,2010 11 02, 14:45]
user posted image

24 eile: 1 nukelta, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, (2 sumegztos geros)*10 kartu, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, 1 bloga
Mezgu šiuos batukus.Gal galit paaiškinti kaip sumegzti tas tris akis.
[/quote]
blush2.gif iš tiesu aš paprastai sumegzdavau tris ir viskas ir nemačiau skirtumo gražiai gavos batukai smile.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif regna ir valentinuke dekui už pastebėjimus thumbup.gif
kai lieka siūliukų tai ir tenka rainas koines megzti lotuliukas.gif o pats paprasčiausias mezgimas mirksiukas.gif dukriukas baisiai megsta šitas spalvas biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Nu kaip čia moteros šauniai darbuojasi thumbup.gif
Aš ir savo pasirodysiu, kad ir paprastos pas mane tos kojinės ax.gif
Likučių naikinimas:
user posted image
Vyriškos ir natūralios vilnos:
user posted image
Mažam žmogui:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 04, 09:37)
Aš ir savo pasirodysiu, kad ir paprastos pas mane tos kojinės  ax.gif
Likučių naikinimas:
user posted image

Nieko sau paprastos! sitaip primarginti manau tikrai nera paprasta
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakas @ 2011 02 03, 23:19)
Nieko sau paprastos! sitaip primarginti manau tikrai nera paprasta
4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano kojinaites ir dideles ir mazos smile.gif
user posted image

ir dar vienas toks prasymelis, gal galit kuri mezget kaubojiskus batukus nufotkinti paduka, nes man jis kazkoks idomus gaunas, kur uzdejimai tai kaip maisiukai mazi tokie ar taip turi buti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Superinės kojinės ingauk thumbup.gif
Man labai gražu dryžuota smile.gif o ir spalvos širdiai mielos ax.gif
tik klausimas toks. Mezgant ratu dryžuotas ties sujungimu kaip padaryti, kad ružava jungtųsi su ružava, o balta su balta? Tikiuosi aiškiai parašiau, nes niekaip nesugalvojau kaip paaiškinti. Labai noriu megzt suknutę dryžuotą ratu ir mąstau kaip padaryti, kad tie dryžiai susijungtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2011 02 05, 11:27)
Superinės kojinės ingauk  thumbup.gif
Man labai gražu dryžuota smile.gif o ir spalvos širdiai mielos  ax.gif
tik klausimas toks. Mezgant ratu dryžuotas ties sujungimu kaip padaryti, kad ružava jungtųsi su ružava, o balta su balta? Tikiuosi aiškiai parašiau, nes niekaip nesugalvojau kaip paaiškinti. Labai noriu megzt suknutę dryžuotą ratu ir mąstau kaip padaryti, kad tie dryžiai susijungtų  g.gif

nu ratu mezgant ir taip susijungia g.gif unes einant i kita eilute imi jau kita siula ir taip kita buna spalva mirksiukas.gif
aciu blush2.gif
Atsakyti
merginos, o kokio nr. virbalais mezgate batukus? turiu virbalus, bet man jie tokie ploni, o ant virbalu, kadangi senoviski, neparasyta kokio nr. Nutariau kitus isigyti, tai mastau, koks nr. einamiausias?
Atsakyti
labas vakaras merginos 4u.gif

o gal galetumet man neismanelei paaiskint,kaip jus paslepiat mazgiukus kai surisat du siulus?ar tiesiog paliekat isvirkscioje mezginio puseje?bet as kazkaip galvoju,kad apsimovus kojine tie mazgiukai gali jaustis ypac ant pado blush2.gif paaiskinkite prasau man 4u.gif
Atsakyti
Merginos, negaliu nepasigirt. Ant dusios taip gera. Katik numezgiau pirma savo gyvenime kojne thumbup.gif nu ir gerai visai gavos kaip tikra kojne. ax.gif sokinet is dziaugsmo noris, pagaliau ir as moku megst kojnes o atrode taip sudetinga turetu but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2011 02 06, 15:53)
Katik numezgiau pirma savo gyvenime kojne thumbup.gif  nu ir gerai visai gavos kaip tikra kojne.

thumbup.gif smagu girdėti smile.gif
Atsakyti