[quote=kristynka*,2010 11 02, 14:45]
24 eile: 1 nukelta, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, (2 sumegztos geros)*10 kartu, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, 1 bloga
Mezgu šiuos batukus.Gal galit paaiškinti kaip sumegzti tas tris akis.
[quote=WyWa,2011 02 01, 23:30]
24 eile: 1 nukelta, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, (2 sumegztos geros)*10 kartu, 8 geros, 1 uzm, 3 sumegztos akys (viduriniaja i virsu), 1 uzm, 8 geros, 1 bloga
[/quote]
iš tiesu aš paprastai sumegzdavau tris ir viskas ir nemačiau skirtumo gražiai gavos batukai
Papildyta:
regna ir valentinuke dekui už pastebėjimus
kai lieka siūliukų tai ir tenka rainas koines megzti o pats paprasčiausias mezgimas dukriukas baisiai megsta šitas spalvas
[/quote]
iš tiesu aš paprastai sumegzdavau tris ir viskas ir nemačiau skirtumo gražiai gavos batukai
Papildyta:
regna ir valentinuke dekui už pastebėjimus
kai lieka siūliukų tai ir tenka rainas koines megzti o pats paprasčiausias mezgimas dukriukas baisiai megsta šitas spalvas
labas rytas
Nu kaip čia moteros šauniai darbuojasi
Aš ir savo pasirodysiu, kad ir paprastos pas mane tos kojinės
Likučių naikinimas:
Vyriškos ir natūralios vilnos:
Mažam žmogui:
Nu kaip čia moteros šauniai darbuojasi
Likučių naikinimas:
Vyriškos ir natūralios vilnos:
Mažam žmogui:
QUOTE(nojura @ 2011 02 04, 09:37)
Likučių naikinimas:
Likučių naikinimas:
Nieko sau paprastos! sitaip primarginti manau tikrai nera paprasta
QUOTE(zakas @ 2011 02 03, 23:19)
mano kojinaites ir dideles ir mazos
ir dar vienas toks prasymelis, gal galit kuri mezget kaubojiskus batukus nufotkinti paduka, nes man jis kazkoks idomus gaunas, kur uzdejimai tai kaip maisiukai mazi tokie ar taip turi buti
ir dar vienas toks prasymelis, gal galit kuri mezget kaubojiskus batukus nufotkinti paduka, nes man jis kazkoks idomus gaunas, kur uzdejimai tai kaip maisiukai mazi tokie ar taip turi buti
Superinės kojinės ingauk
Man labai gražu dryžuota o ir spalvos širdiai mielos
tik klausimas toks. Mezgant ratu dryžuotas ties sujungimu kaip padaryti, kad ružava jungtųsi su ružava, o balta su balta? Tikiuosi aiškiai parašiau, nes niekaip nesugalvojau kaip paaiškinti. Labai noriu megzt suknutę dryžuotą ratu ir mąstau kaip padaryti, kad tie dryžiai susijungtų
tik klausimas toks. Mezgant ratu dryžuotas ties sujungimu kaip padaryti, kad ružava jungtųsi su ružava, o balta su balta? Tikiuosi aiškiai parašiau, nes niekaip nesugalvojau kaip paaiškinti. Labai noriu megzt suknutę dryžuotą ratu ir mąstau kaip padaryti, kad tie dryžiai susijungtų
QUOTE(aiwita @ 2011 02 05, 11:27)
Superinės kojinės ingauk
nu ratu mezgant ir taip susijungia unes einant i kita eilute imi jau kita siula ir taip kita buna spalva
aciu
merginos, o kokio nr. virbalais mezgate batukus? turiu virbalus, bet man jie tokie ploni, o ant virbalu, kadangi senoviski, neparasyta kokio nr. Nutariau kitus isigyti, tai mastau, koks nr. einamiausias?
labas vakaras merginos
o gal galetumet man neismanelei paaiskint,kaip jus paslepiat mazgiukus kai surisat du siulus?ar tiesiog paliekat isvirkscioje mezginio puseje?bet as kazkaip galvoju,kad apsimovus kojine tie mazgiukai gali jaustis ypac ant pado paaiskinkite prasau man
o gal galetumet man neismanelei paaiskint,kaip jus paslepiat mazgiukus kai surisat du siulus?ar tiesiog paliekat isvirkscioje mezginio puseje?bet as kazkaip galvoju,kad apsimovus kojine tie mazgiukai gali jaustis ypac ant pado paaiskinkite prasau man
Merginos, negaliu nepasigirt. Ant dusios taip gera. Katik numezgiau pirma savo gyvenime kojne nu ir gerai visai gavos kaip tikra kojne. sokinet is dziaugsmo noris, pagaliau ir as moku megst kojnes o atrode taip sudetinga turetu but
QUOTE(Lina1985 @ 2011 02 06, 15:53)
Katik numezgiau pirma savo gyvenime kojne nu ir gerai visai gavos kaip tikra kojne.
smagu girdėti