Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

kokios darbštuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 04, 16:37)
atbesu i naujus namukus keleta kojiniu

QUOTE(Inga-Monika @ 2010 11 04, 23:16)
Ūkiškos senelio ir anūkėlio kojinės iš lietuviškos vilnos..

Labai fainos jūsų kojinytės. Noriu paklaust, o megzdamos tas ilgas iki kelių kojines nieko neįmezgat, jos nesmunka?
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2010 11 05, 10:17)
Labai fainos jūsų kojinytės. Noriu paklaust, o megzdamos tas ilgas iki kelių kojines nieko neįmezgat, jos nesmunka?

aciu
nesmunka,nieko neimezgu papildomai,bet jei reikai galima gumyte ivert ax.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs namučiai - AČIŪ J@lanta 4u.gif

Pafotkinsiu ir aš vėleliau savo kojinytes rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiziurejus ir ikvepta jusu groziu, sukuriau ir as dviems maziems puikiems vaikuciams

user posted image
Aciu uz konsultacija IngridaGal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2010 11 06, 09:53)
Prisiziurejus ir ikvepta jusu groziu, sukuriau ir as dviems maziems puikiems vaikuciams

user posted image
Aciu uz konsultacija IngridaGal  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 04, 16:37)
atbesu i naujus namukus keleta kojiniu
user posted image

Kokios spalvytės... net silpna pasidarė. bigsmile.gif Vis ruošiuosi nusimegzti kojines. Ir siūlų likučius puikiai sunaudočiau ir šiaip naudinga smile.gif tik aš planuoju megzti dviem virbalais, nes man numegzti du vienodus daiktus labai sudėtinga, o kai megsiu abi kojines kartu bus liuks tongue.gif
Atsakyti
Kokios grazios jusu kojines visu, as taip margint kojiniu neturiu kantrybes, jau geriau megztini megzt. Bandziau megzti 2-iem virbalais is karto 2-vi kojines visai gerai gaunasi ir taip nenusibosta megzti thumbup.gif , nes 4-iais viena numezgu o kitos jau nebenoriu megzt lotuliukas.gif
Ir dar jei ka domina radau maximoj kojiniu siuliuku su akcija margi 4 lt vienspalviai 3 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 11 08, 10:13)
Ir dar jei ka domina radau maximoj kojiniu siuliuku su akcija margi 4 lt vienspalviai 3 ax.gif

kokia sudetis ?
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 11 08, 10:13)
Kokios grazios jusu kojines visu, as taip margint kojiniu neturiu kantrybes, jau geriau megztini megzt. Bandziau megzti 2-iem virbalais is karto 2-vi kojines visai gerai gaunasi ir taip nenusibosta megzti  thumbup.gif  , nes 4-iais viena numezgu o kitos jau nebenoriu megzt  lotuliukas.gif 

Padrąsinimą gavau blush2.gif
O tai vis galvojau ar tikrai man pavyks dviem virbalais. Mintyse kaip ir susidėlioja viskas, bet kartais realybėj nepavyksta padaryti taip
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 11 08, 11:13)
Kokios grazios jusu kojines visu, as taip margint kojiniu neturiu kantrybes, jau geriau megztini megzt. Bandziau megzti 2-iem virbalais is karto 2-vi kojines visai gerai gaunasi ir taip nenusibosta megzti  thumbup.gif  , nes 4-iais viena numezgu o kitos jau nebenoriu megzt  lotuliukas.gif 

nu bet as ir tundra, pirmakart girdziu, kad kojines galima ir dviem virbalais numegst blink.gif o tai kaip tai daroma? paskui susiut reik ar kaip cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2010 11 08, 11:03)
nu bet as ir tundra, pirmakart girdziu, kad kojines galima ir dviem virbalais numegst  blink.gif  o tai kaip tai daroma? paskui susiut reik ar kaip cia?  g.gif

Aš pernai pirkau "Pačios" žurnaliuką. Specialus numeris: riešinės, kojinės, blauzdinės. Ten parašyta, kad kojinės mezgamos dviem virbalais. bet labai mažai info ten. Rašo kaip pradėti, paskui: "kulną megzkite kaip ir paprastos kojinės, o pado dalį lygiuoju raštu. Šoną susiūkite. Kojinės pakraštį apnerkite vėžio žingsniu."
Tiek tos info. Tai ir manau sau, kad turėtų pavykti.
Man yra tekę matyti dviem virbalais megztas piršuotas pirštines lotuliukas.gif bet niekaip mintyse nesusidėlioja mezgimo vaizdas lotuliukas.gif
Atsakyti