Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(uups @ 2011 01 20, 16:49)
mano nuomone kitokia  mirksiukas.gif  turiu 2 vaikus ir puikiai zhinau kas laikosi ant koju, kas ne smile.gif esu mezgus labai ivairiu bateliu-kojinychiu, ish ju tik 2 modeliai nekrenta nuo koju,- tokie:
user posted image
(ripsas ant kulkshnies turi buti butinai tokia kryptim,- prieshinga,- shnipshtas, smunka)
ir tokie:
user posted image

Labai grazus abu modeliukai .Noreciau shemuciu.Ypac tu vaikisku please.....
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2011 01 20, 16:49)
mano nuomone kitokia  mirksiukas.gif  turiu 2 vaikus ir puikiai zhinau kas laikosi ant koju, kas ne smile.gif esu mezgus labai ivairiu bateliu-kojinychiu, ish ju tik 2 modeliai nekrenta nuo koju,- tokie:

(ripsas ant kulkshnies turi buti butinai tokia kryptim,- prieshinga,- shnipshtas, smunka)
ir tokie:

Labai smagus baciukai thumbup.gif Man ir tokie labiau prie sirdies, negu ispuosti ax.gif Pirmieji labai labai wub.gif tokie smagus linksmi biggrin.gif

Beje tie mano megzti nekrenta nuo kojyciu. As juos atraituoju po kelnytem ir gaunasi, kad vos ne iki keliuku. Nu normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasty Fairy: 20 sausio 2011 - 20:47
mane irgi domina kaip tie pirmieji mezgami?ta atraitoma dalis megzta atskirai ir po to prisiuta/primegzta? g.gif
Atsakyti
Mano paskutinieji tapukai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 01 21, 12:15)
Mano paskutinieji tapukai  4u.gif 

labai mieluciai. ypac spalvytes 4u.gif megstu sita modeliuka. dabar irgi tokius mezgu, tik svajoju juos paversti kiskuciais, bet nemoku ausyciu numegzt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 01 21, 11:19)
labai mieluciai. ypac spalvytes  4u.gif  megstu sita modeliuka. dabar irgi tokius mezgu, tik svajoju juos paversti kiskuciais, bet nemoku ausyciu numegzt  verysad.gif

Dekui 4u.gif Vat ausytes ir mane domintu blush2.gif net neismanau nuo ko jas reiktu pradeti megzti 4u.gif Gal butu jau tai dariusiu ir galetu pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2011 01 21, 12:31)

O kur ADIDAS logotipas? hihihi.gif

Smagios skarpetkos good.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 01 21, 20:12)
O kur ADIDAS logotipas?  hihihi.gif

Smagios skarpetkos good.gif

Aciu,na uzteks ir juosteliu,o kojytes didis tai 46ismiera biggrin.gif
Atsakyti
labai gražūs visų darbeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2011 01 21, 21:07)
Aciu,na uzteks ir juosteliu,o kojytes didis tai 46ismiera biggrin.gif

Ogogo bigsmile.gif tai jau buvo ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 01 20, 19:17)
Labai grazus abu modeliukai .Noreciau shemuciu.Ypac tu vaikisku please.....

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 01 20, 20:56)
mane irgi domina kaip tie pirmieji mezgami?ta atraitoma dalis megzta atskirai ir po to prisiuta/primegzta? g.gif

taip, atraitoma dalis mezgama pirma, o paskui nuo jos surenkamos akys ir mezgama peda. aprashymas (anglishkai) yra ravelryj:
http://www.ravelry.c...by-baby-booties
arba cia:
http://web.archive.o...aby-booties.htm
Atsakyti