Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Sveikos auksarankes 4u.gif

Numezgiau stai tokius baciukus, sakykit ko cia truksta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 01 19, 16:48)
Sveikos auksarankes  4u.gif

Numezgiau stai tokius baciukus, sakykit ko cia truksta  blush2.gif

Labai grazus baciukai, tik as dar iverciau virvele su bumbuliukais surisimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 01 19, 16:48)

man truksta aukstesniu atvartuku, raisteliu ir bumbuliuko ar gelytes (priklausomai kam batukai) ant priekio virsaus smile.gif man jie dabar toklie "sausoki"
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 01 19, 15:48)

o ma ir taip labai mielus, paprasti blush2.gif

gali pasidalinti kaip mezgei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogue: 19 sausio 2011 - 16:46
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 01 19, 15:48)

labai grazhus pledukas po bachiukais bigsmile.gif
ir bachiukai mieli wub.gif ...nelipink ten jokiu bumbuliuku-kaspinuku-gelychiu-drugeliu-aplikaciju.... nezhinau kodel tu mazhu zhmogeliuku kiekvienas rubas turi but gausiai 'apipuoshtas' visokiais marmalais.... blink.gif paskui, kai viskas vienu kartu surengiama tas vaikas tikra kakofonija akims pavirsta wacko.gif
Atsakyti
Aciu, aciu uz pagiras, labai jau smagu, kad patinka ne tik man blush2.gif 4u.gif

Jasumi o vyras, kaip tik iskritikavo, kad per aukstus mezgu doh.gif biggrin.gif

rogue mezgasi laaabai paprastai ir greitai bigsmile.gif pirma numezgi staciakampi (apacia), tada nuo surenki akis ant 4 virbalu (kaip kojines) ir mezgi i virsu kiek reikia, tada priekis mezgasi, kaip kojineje pedute (na cia nemoku as paaiskinti, apskritai aiskinti nemoku blush2.gif ) ir tada vel ant 4 varbalu i virsu 4u.gif

QUOTE(uups @ 2011 01 19, 18:40)
ir bachiukai mieli  wub.gif ...nelipink ten jokiu bumbuliuku-kaspinuku-gelychiu-drugeliu-aplikaciju.... nezhinau kodel tu mazhu zhmogeliuku kiekvienas rubas turi but gausiai 'apipuoshtas' visokiais marmalais.... blink.gif  paskui, kai viskas vienu kartu surengiama tas vaikas tikra kakofonija akims pavirsta wacko.gif

Aciu, pledukas ne mano "sedevras" biggrin.gif pirktinis biggrin.gif

Vat ir as labai nemegstu, kai buna perkrauta blush2.gif bet sie tikrai kazkiek "sausoki", kaip pastebejo Jasumi g.gif toks jausmas kad truksta kazko. Gal tikrai raisciuku kokiu reik, nors ant kojiciu ir taip puikiai laikosi... Net nezinau, o kaip atrodytu tiesiog bumbululiukai is abieju pusiu, be raisciuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 01 19, 18:57)
Aciu, aciu uz pagiras, labai jau smagu, kad patinka ne tik man  blush2.gif  4u.gif

Jasumi o vyras, kaip tik iskritikavo, kad per aukstus mezgu  doh.gif  biggrin.gif

rogue mezgasi laaabai paprastai ir greitai  bigsmile.gif  pirma numezgi staciakampi (apacia), tada nuo surenki akis ant 4 virbalu (kaip kojines) ir mezgi i virsu kiek reikia, tada priekis mezgasi, kaip kojineje pedute (na cia nemoku as paaiskinti, apskritai aiskinti nemoku  blush2.gif ) ir tada vel ant 4 varbalu i virsu  4u.gif
Aciu, pledukas ne mano "sedevras"  biggrin.gif pirktinis  biggrin.gif

Vat ir as labai nemegstu, kai buna perkrauta  blush2.gif  bet sie tikrai kazkiek "sausoki", kaip pastebejo Jasumi  g.gif  toks jausmas kad truksta kazko. Gal tikrai raisciuku kokiu reik, nors ant kojiciu ir taip puikiai laikosi... Net nezinau, o kaip atrodytu tiesiog bumbululiukai is abieju pusiu, be raisciuku?  g.gif

Grazu ir siaip bumbuliukai, bet kojinytes smagiai ir taip atrodo, o tobulybei ribu nera mirksiukas.gif galima betka tobulinti ir tobulinti, svarbu atsirinkti kiekvienam sau priimtina varianta smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Dažnai užsuku pasigrožėti jūsų šauniais darbeliais ir panorau pasirodyti kokias vilnones kojinytes esu numezgusi savo vaikams ax.gif

user posted image

Nuotraukoje jos atrodo dėvėtos, apsipukavusios, bet taip yra todėl, kad jos iš tikrųjų jau ne kartą dėvėtos ir dukrytės, ir sūnelio blush2.gif Anksčiau neturėjau įpročio vos pabaigusi kokį mezginuką nufotografuoti jį sad.gif Margos pirmas mano bandymas megzti kojinytes, tai matosi, kad nemokėjau gerai akių suimti blush2.gif Šiaip labai patogu, kad platesnis viršus: nesmunka ir blauzdyčių nespaudžia thumbup.gif Esu numezgusi ir panašius bačiukus kaip Nasty Fairy, tik viršuje kiauraraščio kelis motyvus išmezgiau, tai nereikėjo jokių papuošimų. Parodyti neišeis, nes laaabai sudėvėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 01 19, 17:48)

o man butu grazu ivertas paprasciausias atlasinis kapinelis biggrin.gif jeigu butu dar ir platus isvis butu kukli puosmena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 20 sausio 2011 - 15:05
QUOTE(uups @ 2011 01 19, 18:40)
ir bachiukai mieli  wub.gif ...nelipink ten jokiu bumbuliuku-kaspinuku-gelychiu-drugeliu-aplikaciju.... nezhinau kodel tu mazhu zhmogeliuku kiekvienas rubas turi but gausiai 'apipuoshtas' visokiais marmalais.... blink.gif  paskui, kai viskas vienu kartu surengiama tas vaikas tikra kakofonija akims pavirsta wacko.gif

cia raisteliai buna ne vien del grozio,kas turi vaiku,supranta,kad tokius batukus vaikas labai greit nusispardo,todel batukuose turetu buti raisteliai.
buvau prisimezgusi batuku pries vaiko gimima,net gi su raistukais nelabai laikosi,dabar renkuosi tik kojinytes iki keliu,ir silta ir patogu,nenusmunka(deje trumpos kojinytes irgi nesilaiko,reik tada ant virsaus uzmauti kokias kitas,kad aptemptu).

o seip labai grazus batukai,bet raistukus reiketu kaip nors iverti mano nuomone...

nors seip man labai grazu ir bumbuliukai ir drugeliai,vaikiska ir miela,ir patiem vaikuciam patinka:)tokia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 01 20, 15:16)
cia raisteliai buna ne vien del grozio,kas turi vaiku,supranta,kad tokius batukus vaikas labai greit nusispardo,todel batukuose turetu buti raisteliai.
buvau prisimezgusi batuku pries vaiko gimima,net gi su raistukais nelabai laikosi,dabar renkuosi tik kojinytes iki keliu,ir silta ir patogu,nenusmunka(deje trumpos kojinytes irgi nesilaiko,reik tada ant virsaus uzmauti kokias kitas,kad aptemptu).

o seip labai grazus batukai,bet raistukus reiketu kaip nors iverti mano nuomone...

nors seip man labai grazu ir bumbuliukai ir drugeliai,vaikiska ir miela,ir patiem vaikuciam patinka:)tokia mano nuomone smile.gif

mano nuomone kitokia mirksiukas.gif turiu 2 vaikus ir puikiai zhinau kas laikosi ant koju, kas ne smile.gif esu mezgus labai ivairiu bateliu-kojinychiu, ish ju tik 2 modeliai nekrenta nuo koju,- tokie:
user posted image
(ripsas ant kulkshnies turi buti butinai tokia kryptim,- prieshinga,- shnipshtas, smunka)
ir tokie:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2011 01 20, 16:49)
mano nuomone kitokia  mirksiukas.gif  turiu 2 vaikus ir puikiai zhinau kas laikosi ant koju, kas ne smile.gif esu mezgus labai ivairiu bateliu-kojinychiu, ish ju tik 2 modeliai nekrenta nuo koju,- tokie:

gali buti,tokiu nemezgiau. savam mezgiau neseniai batukus su raistukais,kuriuos iveriau siek tiek auksciau nei iprastai mezgejos daro batukuose,tai dar nebuvo nusmuke,o jei zemai iveri-nuo kulno greit nusmunka.
Papildyta:
pamaniau,kad antrieji ideti-veltinukai 4u.gif tokie panasus i juos smile.gif
Atsakyti