Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(eling @ 2011 01 14, 17:46)
Gal kuri galėtų pasidalinti, kokio ilgio kojinytės pėdutę mezgat dvimetinukui? (noriu numegzti dovanų, bet nežinau ir kokio dydžio avalynę nešioja, todėl man ta aukščiau pateikta lentelė nelabai ir padės  ax.gif )

2jų metų vaiko pėda apie 23 dydžio,tai apie 16cm. Bet tai tik spėjimas "maždaug" gali svyruot į abi puses,juolab mergaičių pėda būna šiek tiek mažesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2011 01 14, 16:22)
manau jog tikrai išsiskaičiusi išmegsi kulną ir ne vieną mirksiukas.gif pasiskaitymui

dekui 4u.gif labai issamus ir aiskus paaiskinimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikte;): 14 sausio 2011 - 18:38
QUOTE(Vikte;) @ 2011 01 14, 18:37)
dekui  4u.gif  labai issamus ir aiskus paaiskinimas  thumbup.gif

svarbu kad tik tau pavyktų nusimegzti gražias kojinaites, patogiai nesmunkančias nuo kojų su gražiai išlaidytų kulnu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2011 01 14, 18:44)
svarbu kad tik tau pavyktų nusimegzti gražias kojinaites, patogiai nesmunkančias nuo kojų su gražiai išlaidytų kulnu mirksiukas.gif

na tai gal is pirmo karto ir nepavyks,bet manau kuo daugiau praktikos tuo graziau turetu iseiti.taip kad sesiu prie jusiu instrukciju ir meginsiu viska daryti taip kaip parodyta ir aprasyta mirksiukas.gif dar karta dekoju,kad taip operatyviai atsiliepete 4u.gif
Atsakyti
mamos, o kaip vaikiškas kelnes megzti?
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 01 14, 18:50)
dar karta dekoju,kad taip operatyviai atsiliepete  4u.gif

Aš tik už tai , kad kuo daugiau mezgėjėlių būtų, juk taip miela draugauti su siūlų kamuoliukais laiko turint, nauda dvejopa, gal net ir didesnė, pasidarai savo gamybos darbelį, tokį kokį nori, depresijai, blogom nuotaikom , mintim vietos nebelieka... thumbup.gif mirksiukas.gif Sėkmytės mezgančiom. 4u.gif

QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 16, 11:37)
mamos, o kaip vaikiškas kelnes  megzti?

nu čia jau reikia dairytis kitoje temoje, senai mezgiau, tad ir patarėja menka g.gif
Atsakyti
Pasirodau ir cia. Katik nunerti tepukai mazulytei mergytei is merino vilneles.

user posted image
Atsakyti
VILLYTE-tepukai thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 01 16, 17:38)
Pasirodau ir cia.  Katik nunerti tepukai mazulytei mergytei is merino vilneles.

niekad neneriau batuku su tokia mintimi kad jie prastai "tamposi", megstas gaminys man atrodo labiau paslankesnis ir prisitaikantis prie kojytes rolleyes.gif bet pamaciusi jusu nertus tapukus susimasciau ar as teisi g.gif gal kuri pakomentuotu nertus ir megstus batukus skirtumus ir privalumus smile.gif
o tuo tarpu pasirodau su "svieziausiai" megstais batukais bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 01 16, 21:02)
niekad neneriau batuku su tokia mintimi kad jie prastai "tamposi", megstas gaminys man atrodo labiau paslankesnis ir prisitaikantis prie kojytes  rolleyes.gif  bet pamaciusi jusu nertus tapukus susimasciau ar as teisi  g.gif gal kuri pakomentuotu nertus ir megstus batukus skirtumus ir privalumus  smile.gif
o tuo tarpu pasirodau su  "svieziausiai" megstais batukais  bigsmile.gif

Niekada nesu pagalvojusi, kad nertas nesitampo.... Kazkiek tempiasi ir nertas darbelis.... Tai priklauso ir nuo nerimo dar ir nuo siulu.... man nerti tepukai labiau puosnus atrodo blush2.gif ... Jusu batukai nuostabus wub.gif

valentinuke, dekui
Atsakyti
Naujos kojinytes - padovanotos 4u.gif Tik nuotraukoje spalva truputi skirias; realiai labiau "žalesnė".

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 16, 12:37)
mamos, o kaip vaikiškas kelnes  megzti?

Čia yra įkelta video 4u.gif
Atsakyti