Dėkui, Sigute, bet manau, kad man reikia didesnių, nes vaikui- beveik 5m.
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 01 12, 09:24)
Kiek cm galėtų būt 31 išmiera? Seniai tokių mažiukų neturiu, tad neįsivaizduoju. Gal yra kokia atitikmenų lentelė? Ačiū
Aš naudojuosi čia esančia nuoroda Avalynės dydžio lentelėje.
Labai labai ačiūūūūū
QUOTE(Sigute*** @ 2011 01 12, 10:01)
Kažkada lentelė man labai padėjo,kogero ne man vienai ji bus naudinga
Gražus darbukas kai pėdutė maža,tai greit ir nusimezga
QUOTE(@asta @ 2011 01 12, 10:25)
kai pėdutė maža,tai greit ir nusimezga
tas tai tiesa
Sveikos na ir as pasirodau su savo kedukais.Pasirodau antra kart ,nes pories tai sumaisiau temas .Na ir uzsikreciau jau primezgiau ,tai ir kedu ir kaubijisku batu tik gaila ,kad laiko ner.Aciu jums uz begale nuorodu.Mezgiau pagal ponia Tereza.
Hosted on Fotki
http://www.youtube.c...laynext_from=PL
Hosted on Fotki
http://www.youtube.c...laynext_from=PL
QUOTE(Magira @ 2011 01 12, 12:12)
Sveikos na ir as pasirodau su savo kedukais.Pasirodau antra kart ,nes pories tai sumaisiau temas .Na ir uzsikreciau jau primezgiau ,tai ir kedu ir kaubijisku batu tik gaila ,kad laiko ner.Aciu jums uz begale nuorodu.Mezgiau pagal ponia Tereza.
Pamokėlė tai superinė
Net ir nemokant kalbos labai viskas aišku.
QUOTE(mime @ 2011 01 02, 18:02)
Megzti croc'sai
Sigute***, valentinuke, vakare.lt, mybliss[B] - ačiū
sveikos mezgejeles
gal jus galetumete man pagelbeti ir nurodyti ar papasakoti kaip mezgamas kojiniu kulnas mezgant 5 virbalais?noriu nusimegzti sau,bet nemoku kulno ismegzt ir nera kam parodo,o cia pas jus tokiu graziu kojinyciu primegzta busiu labai dekinga uz bet kokia informacija
gal jus galetumete man pagelbeti ir nurodyti ar papasakoti kaip mezgamas kojiniu kulnas mezgant 5 virbalais?noriu nusimegzti sau,bet nemoku kulno ismegzt ir nera kam parodo,o cia pas jus tokiu graziu kojinyciu primegzta busiu labai dekinga uz bet kokia informacija
QUOTE(Vikte;) @ 2011 01 14, 16:19)
sveikos mezgejeles
manau jog tikrai išsiskaičiusi išmegsi kulną ir ne vieną pasiskaitymui
Gal kuri galėtų pasidalinti, kokio ilgio kojinytės pėdutę mezgat dvimetinukui? (noriu numegzti dovanų, bet nežinau ir kokio dydžio avalynę nešioja, todėl man ta aukščiau pateikta lentelė nelabai ir padės )