Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Dėkui, Sigute, bet manau, kad man reikia didesnių, nes vaikui- beveik 5m. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 01 12, 09:24)
Kiek cm galėtų būt 31 išmiera?  g.gif Seniai tokių mažiukų neturiu, tad neįsivaizduoju. Gal yra kokia atitikmenų lentelė? blush2.gif Ačiū

Aš naudojuosi čia esančia nuoroda Avalynės dydžio lentelėje.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 01 12, 09:55)

Ačiu, tikrai naudinga. 4u.gif
o čia praeito vakaro darbukas . smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 01 12, 09:24)
Kiek cm galėtų būt 31 išmiera?  g.gif

Pagal tą lentelę 31 išmiera - 19.6 cm smile.gif
Atsakyti
Labai labai ačiūūūūū clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2011 01 12, 10:01)
Ačiu, tikrai naudinga. 4u.gif
o čia praeito vakaro darbukas . smile.gif

Kažkada lentelė man labai padėjo,kogero ne man vienai ji bus naudinga 4u.gif

Gražus darbukas wub.gif kai pėdutė maža,tai greit ir nusimezga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 01 12, 10:25)
wub.gif  kai pėdutė maža,tai greit ir nusimezga smile.gif

tas tai tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos na ir as pasirodau su savo kedukais.Pasirodau antra kart ,nes pories tai sumaisiau temas .Na ir uzsikreciau jau primezgiau ,tai ir kedu ir kaubijisku batu tik gaila ,kad laiko ner.Aciu jums uz begale nuorodu.Mezgiau pagal ponia Tereza.
user posted imageHosted on Fotki
http://www.youtube.c...laynext_from=PL
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 01 12, 12:12)
Sveikos na ir as pasirodau su savo kedukais.Pasirodau antra kart ,nes pories tai sumaisiau temas .Na ir uzsikreciau jau primezgiau ,tai ir kedu ir kaubijisku batu tik gaila ,kad laiko ner.Aciu jums uz begale nuorodu.Mezgiau pagal ponia Tereza.

Pamokėlė tai superinė thumbup.gif
Net ir nemokant kalbos labai viskas aišku.
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2011 01 02, 18:02)
Megzti croc'sai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sigute***, valentinuke, vakare.lt, mybliss[B] - ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles 4u.gif
gal jus galetumete man pagelbeti ir nurodyti ar papasakoti kaip mezgamas kojiniu kulnas mezgant 5 virbalais?noriu nusimegzti sau,bet nemoku kulno ismegzt ir nera kam parodo,o cia pas jus tokiu graziu kojinyciu primegzta wub.gif busiu labai dekinga uz bet kokia informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 01 14, 16:19)
sveikos mezgejeles 4u.gif 
gal jus galetumete man pagelbeti ir nurodyti ar papasakoti kaip mezgamas kojiniu kulnas mezgant 5 virbalais?noriu nusimegzti sau,bet nemoku kulno ismegzt ir nera kam parodo,o cia pas jus tokiu graziu kojinyciu primegzta  wub.gif  busiu labai dekinga uz bet kokia informacija  4u.gif  4u.gif  4u.gif

manau jog tikrai išsiskaičiusi išmegsi kulną ir ne vieną mirksiukas.gif pasiskaitymui
Atsakyti
Gal kuri galėtų pasidalinti, kokio ilgio kojinytės pėdutę mezgat dvimetinukui? (noriu numegzti dovanų, bet nežinau ir kokio dydžio avalynę nešioja, todėl man ta aukščiau pateikta lentelė nelabai ir padės ax.gif )
Atsakyti