QUOTE(eling @ 2011 01 09, 13:44)
liolke - labai gražu, gal schemutę galima? pabandyčiau sau nusimegzti...
prasom megzkit i sveikata pagrindinio rastelio schemute
o sonuose dar pynutes dariau is 3 akiu viena karta kryziavau i desine, kita karta i kaire 1 aki su 2 akim, nes man taip pagal akiu skaiciu isejo, butu buve daugiau akiu buciau didesnes pynutes darius, nes pas mane is viso 44 akys ant virbalu buvo, nes siulai ne is plonuju
QUOTE(liolke @ 2011 01 09, 13:49)
Ačiū labai Ir dar klausimukas: o ten priekyje prie pačių pirštukų koks raštukas? Labai gražiai ir tvarkingai atrodo... Ir kojinės nuleidimas čia, greičiausiai, tas trikampinis variantas?
QUOTE(eling @ 2011 01 09, 18:34)
Ačiū labai Ir dar klausimukas: o ten priekyje prie pačių pirštukų koks raštukas? Labai gražiai ir tvarkingai atrodo... Ir kojinės nuleidimas čia, greičiausiai, tas trikampinis variantas?
tai kad daugiau nera jokio kito tik tas pagrindinis rastas kur idejau schemute, po to 2 isvirkscios ir pynutes is 3 akiu, uz tu 3 akiu 1 isvirkscia, po kulno numezgimo tas likusias akis kol pasiekiamas pradinis akiu skaicius sumezginejau isvirksciom akim, po to tesiau ta viena aki isvirkscia, o kitas pado akis gerom, cia man taip reikejo del tos pynutes, kad labiau isrysketu, siaip kitais kartais sumezgineju gerom
na o virsune kai dariau tai sumezginejau vieno virbalo pradzioj 2 akis i kaire, kito gale 2 akis i desine, po to vel pradzioj ir vel gale, kad gautusi trikampiukas, tik kai as sumezginejau 1 aki pries sumezgant ismegzdavau geraja akim ir tik po to sumezginejau, kazkaip man graziau nei iskart kaip buna sumegzta, o kai lieka 3-4 akys, jei is plonu siulu kokios 5 tada sumezgineju kiekvienoj eilej, o pradzioj kas antra eile, kazkaip ne taip smailai gaunas
sekmes, klauskit kas neaisku bus
QUOTE(liolke @ 2011 01 09, 21:11)
Tai jau dabar turėtų būti aišku. Ačiū!
QUOTE(eling @ 2011 01 09, 23:10)
Tai jau dabar turėtų būti aišku. Ačiū!
buna bemezgant iskyla klausimu tai klauskit drasiai, kiek galesiu tiek padesiu, galit ir i az rasyt greiciau atsakysiu, i tema ne kiekviena diena uzsuku
Gal, kas galit ideti schema, nuo A iki Z kaip kudikeliui batukus-tapkutes nunerti, ir kojinaites visosm labai dekoju .. beje cia maciau, tokiu pasakisku dalykeliu , gaila , kad megzti nemoku
QUOTE(egluciukeee @ 2011 01 11, 21:04)
Gal, kas galit ideti schema, nuo A iki Z kaip kudikeliui batukus-tapkutes nunerti, ir kojinaites visosm labai dekoju .. beje cia maciau, tokiu pasakisku dalykeliu , gaila , kad megzti nemoku
Uzsukit CIA
yra ir nertu
Mažam vyrukui.
Papildyta:
Kojinytes manau kad bus aišku megzti pagal mano išdėstytas pamokėles....
Kojinių mezgimas.
Papildyta:
QUOTE(egluciukeee @ 2011 01 11, 20:04)
Kojinių mezgimas.
QUOTE(Raaima @ 2011 01 11, 21:20)
aciu uz nuorodele
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2011 01 11, 21:54)
Mažam vyrukui.
Papildyta:
Kojinių mezgimas.
Papildyta:
Kojinių mezgimas.
jums tai pat didelis aciu
Kiek cm galėtų būt 31 išmiera? Seniai tokių mažiukų neturiu, tad neįsivaizduoju. Gal yra kokia atitikmenų lentelė? Ačiū