Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 07, 14:03)
Labai grazuciai  wub.gif Iverkit raistukus, bent mums padejo tvirciau laikyt ant kojyciu  mirksiukas.gif

Ant kojyčių tai laikosi, bet nepaeina, slysta ant grindų...
Atsakyti
sveikos ax.gif
turiu klausima - kaip nuleisti 9 akis?
kaip tai daroma?
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2011 01 07, 15:28)

user posted image
Aš naudoju šitą skystą lateksą, super daiktas thumbup.gif ir ant batukų ir ant kojinyčių, neslysta niekas schmoll.gif tik dedu 2 ar net kartais 3 sluoksnius, nes pirmas susigeria, kai nudžiųva pakartoju ir lieka guma, kur nori ir kiek nori mirksiukas.gif Aš pirkau ČIA
Atsakyti
Ačiū irmisiux už idėją, kaip aš apie tai nepagalvojau pati doh.gif
O čia mano jau šių metų kūriniai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
RAAIMA-super pirstinites ir batukai,labai dailus thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valentinuke: 07 sausio 2011 - 23:54
QUOTE(valentinuke @ 2011 01 08, 00:53)
RAAIMA-super pirstinites ir batukai,labai dailus thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2011 01 07, 15:21)

Aš naudoju šitą skystą lateksą, super daiktas  thumbup.gif  ir ant batukų ir ant kojinyčių, neslysta niekas  schmoll.gif  tik dedu 2 ar net kartais 3 sluoksnius, nes pirmas susigeria, kai nudžiųva pakartoju ir lieka guma, kur nori ir kiek nori  mirksiukas.gif  Aš pirkau ČIA

Ieškojau Tauragėje ir netgi dviejuose Šiaulių miesto siūlų parduotuvėse, tai apie tai net negirdėjusios, o internetu nebandžiusi pirkti... Na gal reiks surizikuoti smile.gif O keliom porom užtenka to buteliuko?
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2011 01 08, 16:08)
Ieškojau Tauragėje ir netgi dviejuose Šiaulių miesto siūlų parduotuvėse, tai apie tai net negirdėjusios, o internetu nebandžiusi pirkti... Na gal reiks surizikuoti  smile.gif O keliom porom užtenka to buteliuko?

Kol kas panaudojau 5 poroms, bet dar liko bent jau vienai tai tikrai. Priklauso kiek išnaudosi piešinukams. Dar galiu patarti iš patirties, kad ant labai plaukuoto siūlo ilgai nesilaiko, kita kart nukirpsiu plaukelius ir tada tepsiu, kad susigertu pirmas sluoksnis, tada laikosi labai gerai, greičiau batukai prakiūra nei nusidėvi gumos. Ir dar vienas pastebėjimas, tepiau ant naturalios odos paduko, tai lupasi, nesilaiko, nes nesusigėrė ir tvirtai nesilaiko.

Ieškojau ir aš Šiaulių parduotuvėse, pardavėjos tarsi pirma kartą girdėtų, nesupranta ko noriu, kaip ir adatos kilpiniam siuvinėjimui niekur nerandu, pardavėjos nesupranta ko noriu, še tau ir rankdarbių parduotuvės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 08 sausio 2011 - 15:29
QUOTE(Siguciuks @ 2011 01 07, 15:28)

Galima apsiųti odinuką paduką;

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
ELING- thumbup.gif BATUKAI wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
vilnoniukes, tik kai juoda spalva gal rastas nelabai matosi, bet bent jau bendras vaizdas sioks toks yra

user posted image
Atsakyti
valentinuke -ačiū, (nors, man iki jūsų kuriamų grožybių oi kaip toli) ax.gif

liolke - labai gražu, gal schemutę galima? pabandyčiau sau nusimegzti... 4u.gif

o čia mūsų pora paprastučių vilnonyčių
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 09 sausio 2011 - 11:44