Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 4

QUOTE(speedy @ 2011 05 23, 11:33)
Nebūtinai taip. Kaip sugalvoja marketingo skyrius, taip gamintojas ir pavadina. Kiti apskritai apie tai neberašo, nes čia seniai nebe stebuklas joks. Tiesiog skalbinių įkrovos įvertinamos skirtingais būdais ir skalbinių svėrimas būna brangiausiuose gamintojo modeliuose.

tai o kaip paaiškinsit tokį dalyką kaip nurodomas sunaudojamas vandens kiekis vieno plovimo metu g.gif (60 laipsnių plovimo temp.) man tiesiog įdomu ir aktulau, kad neužkibčiau ant kabliuko, ir nemokėt papildomai kokioj kitoj, jei visose taip yra g.gif

pvz.
Indesit IWC 7145

# Energiekost [Energiekost] 45.22 euro/jaar
# Waterverbruik [Waterverbruik] 60 liter/cyclus

WHIRLPOOL AWO 4472

# Energiekost [Energiekost] 30.60 euro/jaar
# Waterverbruik [Waterverbruik] 49 liter/cyclus

INDESIT PWE 8128 W

# Energiekost [Energiekost] 46.24 euro/jaar
# Waterverbruik [Waterverbruik] 60 liter/cyclus

ZANUSSI ZWH 7160 AP

# Energiekost [Energiekost] 40.46 euro/jaar
# Waterverbruik [Waterverbruik] 53 liter/cyclus

BAUKNECHT ECO SILVER 90

# Energiekost [Energiekost] 30.94 euro/jaar
# Waterverbruik [Waterverbruik] 54 liter/cyclus

MIELE W1614/226

# Energiekost [Energiekost] 34.68 euro/jaar
# Waterverbruik [Waterverbruik] 49 liter/cyclus

MIELE W 5967 WPS EcoComfort

# Energiekost [Energiekost] 30.94 euro/jaar
# Waterverbruik [Waterverbruik] 64 liter/cyclus

nu čia keli pvz. imti iš eilės nuo pigesnės 349 eur. iki pačios brangiausios, kainuojančios 1799 eur.
(ne iš lt psl).

ir visose duoda tuos sunaudojamo vandens kiekius, tai man ir įdomu kaip čia yr. ar čia skaičiuoja tik vidurkį kokį kiek maždaug pilna mašina prikrauta ten 6 ar 7 kg kiek max vandens sunaudoja? g.gif
nes kitaip tai jei visos pačios ima pagal skalbinių kiekį, tai nerašytų tada to g.gif
greičiausiai čia vidurkis bus tada maximumo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 05 23, 10:43)
Ar tą vandens kiekį reguliuoja net ir pigios skalbimo mašinos, kurių kaina nesiekia 1000 Lt? Tarkim kokios Beko ar pan?

Beveik neabejoju, kad reguliuoja. Mes turim bene pigiausią įmanomą Siemens skalbimo mašiną (kainavo ~900lt berods), iš esmės neturinčią jokių "navarotų", bet ir ta vandens kiekį pasimatuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dujokauke: 23 gegužės 2011 - 14:55
turime BOCH, jau turbut koks 10 metu..... eina kaip bitute. Tik labai truksta man laikmacio nustatymo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivian: 23 gegužės 2011 - 16:28
Kas galetu pakomentuoti ar geras mano pasirinkimas???
http://www.aeg.lt/no...sp?ProdID=25001
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 25 gegužės 2011 - 11:17
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 05 23, 12:59)
Ačiū už atsakymą.
Beje, kur yra tas filtras? blush2.gif
Prisiminiau tokį dalyką - kai kada (ne kiekvieną kartą, bet kartais būna) po plovimo lieka vandens viduriniame skyrelyje, kur pilamas minkštiklis. Čia kaip nors susiję su filtru?

Vakar užstačiau skalbti ilgąją programa ir visą laiką stebėjau, tai lyg ir viskas normaliai, nesiveržė putos...  unsure.gif

Donatas ir Monika, žinau, kad daug išmanot apie skalbykles. Reikia patarimo. Turiu nupirkti (mamai dovana) skalbyklę, reikia kad būtų atidaroma pro priekį, skalbia jie daug (apkrova reikalinga 5-7kg) ir dažnai pasitaiko labai purvinų drabužių, bet reikia kad būtų programos ir vilna, šilkas... Noriu, kad mama pamirštų apie skalbimą rankomis išvis.
Dar riboja išmatavimai - durys į vonią siauros, matavom, tai tilps max 56 cm. Čia jau viršus.
Galvojau pirkti kaip pati turiu, tik jau naujesnį kokį modelį, bet mamai labai nepatinka, kad pas mane daug elektronikos prikišta.
Suma - iki 2 tūkst.
Ką nors galite patarti?  blush2.gif

Aš atsakysiu dėl dydžio. Nėra tai jokia problema pro vonios duris prakišti,tiesiog,galima nuimti tiek priekinį,tiek galinį skydus,valdymo skydelį (beveik visą nurengti lotuliukas.gif ) ir vonioje vėl viską sudėti mirksiukas.gif Pas mane vonios durys-58 cm,o įtilpo 63 cm pločio(o realiai per visus išsikišimus gal net 65 cm skalbyklė. O ,norėdami apie 7 kg skalbinių dydžio,mažiukės nelabai tikiu,kad rastumėt (nebent per viršų kraunamos gal šiek tiek siauresnės bus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 25 gegužės 2011 - 20:32
Labai reikia skubaus atsakymo: ar gali skalbimo mašina atsidaryt į kitą pusę. Dabar kiek žiūriu tai visos atsidaro tik į vieną pusę, o kažin įmanomas kitoks variantas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 25, 21:31)
Aš atsakysiu dėl dydžio. Nėra tai jokia problema pro vonios duris prakišti,tiesiog,galima nuimti tiek priekinį,tiek galinį skydus,valdymo skydelį (beveik visą nurengti  lotuliukas.gif  ) ir vonioje vėl viską sudėti  mirksiukas.gif Pas mane vonios durys-58 cm,o įtilpo 63 cm pločio(o realiai per visus išsikišimus gal net 65 cm skalbyklė. O ,norėdami apie 7 kg skalbinių dydžio,mažiukės nelabai tikiu,kad rastumėt (nebent per viršų kraunamos gal šiek tiek siauresnės bus).

Tikiu, kad galima "nurengti". Bet ne vien dėl durų pločio reikia siauresnės skalbyklės. Tiesiog ir pačioje vonioje labai mažai vietos, reikia siauresnės. Imtume į viršų atidaromą, bet nebus įmanoma atidarinėti į viršų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 05 26, 08:21)
Tikiu, kad galima "nurengti". Bet ne vien dėl durų pločio reikia siauresnės skalbyklės. Tiesiog ir pačioje vonioje labai mažai vietos, reikia siauresnės. Imtume į viršų atidaromą, bet nebus įmanoma atidarinėti į viršų. unsure.gif

Vakar kaip tik žiūrinėjau, nes irgi ieškom optimalaus varianto. Tai siauriausia per priekį atidaroma yra Candy. 33cm
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2011 05 26, 09:31)
Vakar kaip tik žiūrinėjau, nes irgi ieškom optimalaus varianto. Tai siauriausia per priekį atidaroma yra Candy. 33cm

Žinau apie tą Candy, bet ta firma nepatikima atrodo.
Norėtųsi optimalesnio varianto - plotis 45-50 cm... na 55... blush2.gif
Atsakyti
Donatas ir Monika, žinau, kad daug išmanot apie skalbykles. Reikia patarimo. Turiu nupirkti (mamai dovana) skalbyklę, reikia kad būtų atidaroma pro priekį, skalbia jie daug (apkrova reikalinga 5-7kg) ir dažnai pasitaiko labai purvinų drabužių, bet reikia kad būtų programos ir vilna, šilkas... Noriu, kad mama pamirštų apie skalbimą rankomis išvis.
Dar riboja išmatavimai - durys į vonią siauros, matavom, tai tilps max 56 cm. Čia jau viršus.
Galvojau pirkti kaip pati turiu, tik jau naujesnį kokį modelį, bet mamai labai nepatinka, kad pas mane daug elektronikos prikišta.
Suma - iki 2 tūkst.
Ką nors galite patarti? blush2.gif
[/quote]

Labai didelė problema su matmenimis, reikia rinktis arba siaurą, čia šiek tiek prarandama stabilumo ir būgnas nėra toks didelis kaip gamintojai nurodo, yra kaip ir pritemti tie 6 kg.
Arba 850X595X545:
Skalbyklė su "6-ju pojūčiu"
AWO/D 6104/D
Problema būtų su šilko programa, ją turi tik pačios aukščiausios klasės skalbyklės, tačiau ir be atskiros programos tikrai išsiversite, nes tikro šilko skalbiniai skalbiami labai atsargiai, vadinasi šiuo atveju skalbimo rankomis programa tikrai tiks.
Arba galima rinktis siaurą, bet, kad ir su teoriškai daugiau nei 5 kg įkrova lieka AEG ir Electrolux
Su mažiau elektronikos būtų pvz.:
AEG LS62840L
Electrolux EWS106410W
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 26 gegužės 2011 - 15:28
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 26, 16:27)
Donatas ir Monika, žinau, kad daug išmanot apie skalbykles. Reikia patarimo. Turiu nupirkti (mamai dovana) skalbyklę, reikia kad būtų atidaroma pro

Gal ir man patarsite kaip sita http://www.aeg.lt/no...sp?ProdID=25001, reikia pakraunamos is virsaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 26 gegužės 2011 - 18:48
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 26, 16:27)

Labai didelė problema su matmenimis, reikia rinktis arba siaurą, čia šiek tiek prarandama stabilumo ir būgnas nėra toks didelis kaip gamintojai nurodo, yra kaip ir pritemti tie 6 kg.
Arba 850X595X545:
Skalbyklė su "6-ju pojūčiu"
AWO/D 6104/D
Problema būtų su šilko programa, ją turi tik pačios aukščiausios klasės skalbyklės, tačiau ir be atskiros programos tikrai išsiversite, nes tikro šilko skalbiniai skalbiami labai atsargiai, vadinasi šiuo atveju skalbimo rankomis programa tikrai tiks.
Arba galima rinktis siaurą, bet, kad ir su teoriškai daugiau nei 5 kg įkrova lieka  AEG ir Electrolux
Su mažiau elektronikos būtų pvz.:
AEG LS62840L
Electrolux EWS106410W

Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Tai manau tas gylis 55 cm mums tinka.
O šiuose skalbyklėse yra skalbimo pradžios atidėjimas? blush2.gif

O iš vis gerai ar blogai ta elektronika? Nesuprantu kodėl yra nusistačiusių prieš tą elektroniką... mastau.gif
Atsakyti