jungiamės ir netinginiaujam su ND
tiek plepat, kad net ramiai filmuko negaliu pažiūrėt, idėją jau turiu, reiks eit meistraut
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 15:33)
padekit pries darydama 5ND pasiskaiciau kaip nustatyti custom WB. Nusifotkinau ta balta fona, viska dariau kaip parasyta, ir dabar kai fotkinu custom, man daro zalias nuotraukas ka jau as nureguliavau? nes pries tai taip nebuvo , fotkino normaliai ir tikrai mano akim custom buvo balciausias. bet va gi sugalvojau pareguliuot ir paziuret skirtuma
jei supratot ka cia susapaliojau, lauksiu pagalbos
pas mane canon EOS 550D
jei supratot ka cia susapaliojau, lauksiu pagalbos
pas mane canon EOS 550D
Manau busi nureguliavusi, kur pagal temperatura ar spalbvas reguliuojasi...
QUOTE(Yvette @ 2010 11 02, 14:55)
Negi neįdomiau pamatyti interpretacijas pasakų tema, nei kad nuobodžias foto su skirtingu fokusu.
Na bet kaip nuspręsit.
Na bet kaip nuspręsit.
Žinoma, kad įdomiau, bet namų darbai parodo kiek valdome fotoaparatą, kiek suprantame apie jį. Jei nemokame elementariai sufokusuoti arba nežinome kas yra diafragma, ISO, tai paskui pakankamai sunku susikalbėti. Jei moki elgtis su fotoaparatu, tai padaryti namų darbus užtruks keletą minučių. Įkeli ir viskas - niekam jokių klausimų
QUOTE(Yvette @ 2010 11 02, 15:03)
Taisykles yra vienodos visoms.Kodel turi buti daromos isimtis?
Ko gero komentuosim - ir kitos merginos kelia nuotraukas, bet kartu ir ND atlikinėja. Tik nelabai suprantu kodėl reikia ignoruoti taisykles, kurios tikrai pasiteisina. Tai elementariausia nepagarba forumo dalyvėms.
Papildyta:
Na tiek to.
Kol kas laiko namų darbams nėra. Todėl toliau sau pasyviai skaitysiu. O gaila.
Kartais galit priimti ir su išimtim, kur nors užrašydami, kad tas ar anas lieka skoloje namų darbus.
Kol kas laiko namų darbams nėra. Todėl toliau sau pasyviai skaitysiu. O gaila.
Kartais galit priimti ir su išimtim, kur nors užrašydami, kad tas ar anas lieka skoloje namų darbus.
Nepyk, bet šiek tiek juokinga - skaityti laiko turi, interpretacijas fotografuoti turi, o atlikti kelis elementarius ND, jau neturi? tavo pasirinkimas - skaityti ar fotografuoti
Sveikos
Pradingusi buvau Pailsėjau. O čia tiek daug visko naujo, mmm...Smagiai tema atsigavusi.
Pasakoj sudalyvauti noriu, nusiunčiau Fredericai pavadinimą, bet pavėlavau?
Galiu pati ją bandyti įgyvendinti (tikslas nr1 šiuo metu man pačiai) arba gal dar kaip nors eitų mane prijungti?..
Kas iš kauniečių į meetą važiuoja 13ta dieną?
Pradingusi buvau Pailsėjau. O čia tiek daug visko naujo, mmm...Smagiai tema atsigavusi.
Pasakoj sudalyvauti noriu, nusiunčiau Fredericai pavadinimą, bet pavėlavau?
Galiu pati ją bandyti įgyvendinti (tikslas nr1 šiuo metu man pačiai) arba gal dar kaip nors eitų mane prijungti?..
Kas iš kauniečių į meetą važiuoja 13ta dieną?
QUOTE(airv @ 2010 11 02, 15:40)
Asssssss
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 15:02)
Manau busi nureguliavusi, kur pagal temperatura ar spalbvas reguliuojasi...
kad svarbiausia nerandu kaip viska grazinti atgal. Negalima panaikinti nustatymu? turetu eiti, bet instrukcija turiu tik anglu kalba, kurios nemoku
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 16:55)
kad svarbiausia nerandu kaip viska grazinti atgal. Negalima panaikinti nustatymu? turetu eiti, bet instrukcija turiu tik anglu kalba, kurios nemoku
bent jau mano fotike visi nustatymai gryzta kai nustatau supaprastinta rezima
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 15:58)
bent jau mano fotike visi nustatymai gryzta kai nustatau supaprastinta rezima
kaip tai vadinasi?
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 17:01)
kaip tai vadinasi?
pas mane pazymeta sirdyte,kur yra M,A,ir kiti rezimai