Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 15:18)
Ir aš norėčiau porą meilių žodelių pasakyti už savo pasaką  hihihi.gif

Aaaaha, o pradžioj kai pasiūliau, atrodė kvailas žaidimas lotuliukas.gif pajudisim smegenėles.
Ir Tau dar neblogiausias variantas atiteko, yra tokių kur ir google gali nepadėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 02, 14:28)
Aaaaha, o pradžioj kai pasiūliau, atrodė kvailas žaidimas lotuliukas.gif  pajudisim smegenėles.
Ir Tau dar neblogiausias variantas atiteko, yra tokių kur ir google gali nepadėt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man nepadeda- gal maž užmatėte kur mano pasakos tekstą? g.gif jau radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 02 lapkričio 2010 - 14:33
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 14:14)

Gavau pasaką. Idėjų nulis. O galima bus po žaidimo susipažint su tuo, kas ją pasiulė?  blink.gif  biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 14:18)
Ir aš norėčiau porą meilių žodelių pasakyti už savo pasaką  hihihi.gif

prajuokinot lotuliukas.gif

aš irgi gavau pasakaite, atrodo kilo geniali mintis, tada nuejau pažiūrėt i flickr ir ten pilna tokių pačių minčių doh.gif biggrin.gif tai einu žiūrėt filmuką ir ieškot kitos idėjos, ne tokios banalios... kad tik paskui būtų įmanoma atpažint pasakaitę rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
padekit doh.gif pries darydama 5ND pasiskaiciau kaip nustatyti custom WB. Nusifotkinau ta balta fona, viska dariau kaip parasyta, ir dabar kai fotkinu custom, man daro zalias nuotraukas doh.gif ka jau as nureguliavau? nes pries tai taip nebuvo , fotkino normaliai ir tikrai mano akim custom buvo balciausias. bet va gi sugalvojau pareguliuot ir paziuret skirtuma doh.gif

jei supratot ka cia susapaliojau, lauksiu pagalbos ax.gif

pas mane canon EOS 550D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 02 lapkričio 2010 - 14:34
Labai norėčiau prisijungti prie pasakos fotografavimo. Bėda tame, kad net namų darbų neatlikusi. Ar galėčiau?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 02, 14:48)
Labai norėčiau prisijungti prie pasakos fotografavimo. Bėda tame, kad net namų darbų neatlikusi. Ar galėčiau?

Manyčiau būtų mandagu bent jau pirmuosius 4 ND atlikti smile.gif Tai galima padaryti gan greitai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 02, 14:50)

Susigėdau aš dėl namų darbų ir pafotkinau šiandien, taigi, laukiu komentarų 4u.gif :

ND1
ND2

Nd gerai 4u.gif
nu va kaip gerai, kad susigėdai 4u.gif
net pamiršus buvau, kad be nd prasmukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 15:52)
Manyčiau būtų mandagu bent jau pirmuosius 4 ND atlikti smile.gif Tai galima padaryti gan greitai wink.gif

Negi neįdomiau pamatyti interpretacijas pasakų tema, nei kad nuobodžias foto su skirtingu fokusu.
Na bet kaip nuspręsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 lapkričio 2010 - 14:56
QUOTE(@leja @ 2010 11 02, 15:33)
padekit  doh.gif  pries darydama 5ND pasiskaiciau kaip nustatyti custom WB. Nusifotkinau ta balta fona, viska dariau kaip parasyta, ir dabar kai fotkinu custom, man daro zalias nuotraukas  doh.gif  ka jau as nureguliavau? nes pries tai taip nebuvo , fotkino normaliai ir tikrai mano akim custom buvo balciausias. bet va gi sugalvojau pareguliuot ir paziuret skirtuma  doh.gif

jei supratot ka cia susapaliojau, lauksiu pagalbos  ax.gif

pas mane canon EOS 550D

Neturiu žalio supratimo, gal kas iš gudresnių parašys.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 02, 14:55)
Negi neįdomiau pamatyti interpretacijas pasakų tema, nei kad nuobodžias foto su skirtingu fokusu.
Na bet kaip nuspręsit.

Isimties nedarom niekam.Esam bjaurios.Labai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 02, 15:55)
Na bet kaip nuspręsit.

Nuobodu, bet visos darėm mirksiukas.gif
Buvo kam iš pirmo kart ir nepavyko.
Kelk Nd ir junkis prie žaidimo.
Atsakyti
Gavau tema ir kaip ir dauguma esu suglumusi doh.gif O cia tai isukis.... thumbup.gif nezinau kas gausi ir ar isvis gausi bet smageneles pakrutinti reikes gerai.... doh.gif
Atsakyti