O aš namie mažą fotkinu. Pabudo ir marš pozuot
(dešnės labai trūksta, kas dar gal ką pasakytų?)
Ir laukiu ir bijau fredericos Až
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 14:53)
Desinej truputi erdves truksta, bet labiausiai kliuva nukapotos rankytes....
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 13:56)
blem. TAIP. Tą irgi matau Ale kaip man smagu, kad Tavo komentarai tokie pat, kaip aš manau pati. Vadinas progresuoju. rankytę ir dešinę turiu. Galima taisyt
Bet norėjau pasitikrint, gal dar kažkas kažką pastebės ko pati nematau
Dėkui Akasha
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 13:53)
dieve, koks grozis as kaip naujoke tai tik pasakysiu kad begalo grazu. As kai pamatau tokias nuotraukas, man demesi prikausto akytes, ir nematau jokiu kairiu, desniu
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 13:56)
pritariu
jau turiu pasaka jau ir minciu turiu
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 14:04)
jau turiu pasaka jau ir minciu turiu
aš ir turiu generuoju idėjas dabar
Laukine, pritariu dėl rankyčių namie fotkinai? pagalvočiau dar dėl lengvesnių rūbelių
QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 14:49)
Gal jūs taip neskubėkit su tais burtais - ne visos gi ištisai prie kompo sėdi Gal dar norinčių atsiras į vakarą.
Tai prijungsim
Mergaitės apsižiūrėkit ar visos gavot, nes galėjau ką ir sumaišyt.
QUOTE(bizyte @ 2010 11 02, 14:08)
Laukine, pritariu dėl rankyčių namie fotkinai? pagalvočiau dar dėl lengvesnių rūbelių
Tai jau specialiai su šitais fotkinau, nes nusibodo visur su boduku ar plikas Tik va išgriebiau iš lauko ir nupyškinau.
Gavau pasaką. Idėjų nulis. O galima bus po žaidimo susipažint su tuo, kas ją pasiulė?
Laukiu atsakymų dėl ND
Dėl pasakų, tai siūlau pirma tą pasaką paskaityt, tada manau gali kilti gerų idėjų. Be to juk nebūtina pagrindinį herojų kurti, galima ir kokį vieną iš šalutinių. Arba apskritai - pabandyti nufotografuoti pasakos nuotaiką.Pavydžiui pagauti paslaptingą užburiantį miško vaizdą...čia man kažkodėl pasakos su mišku asocijuojasi
Manau, labai svarbu pasaka ir to žmogaus asociacija
Aš jau irgi gavau savo burtą ne toks jis jau baisus, kokio tikėjausi, bet idėjų kol kas irgi nėr , tik mintys sukasi, smegenai užsivedė
Laukinė25, kūdikiškai vaiski, miela foto, dėl pastabų ir komentarų, visiškai sutinku su kitomis narėmis. Jei man kas leistų pakeisti, tai dėčiau kitokią kepurytę, kokią mezginiuotą ar kailiniuotą su ausytėm...pvz to džemperiuko kapišoną dėčiau vaikui..bet čia jau skonio dalykas
Dėl pasakų, tai siūlau pirma tą pasaką paskaityt, tada manau gali kilti gerų idėjų. Be to juk nebūtina pagrindinį herojų kurti, galima ir kokį vieną iš šalutinių. Arba apskritai - pabandyti nufotografuoti pasakos nuotaiką.Pavydžiui pagauti paslaptingą užburiantį miško vaizdą...čia man kažkodėl pasakos su mišku asocijuojasi
Manau, labai svarbu pasaka ir to žmogaus asociacija
Aš jau irgi gavau savo burtą ne toks jis jau baisus, kokio tikėjausi, bet idėjų kol kas irgi nėr , tik mintys sukasi, smegenai užsivedė
Laukinė25, kūdikiškai vaiski, miela foto, dėl pastabų ir komentarų, visiškai sutinku su kitomis narėmis. Jei man kas leistų pakeisti, tai dėčiau kitokią kepurytę, kokią mezginiuotą ar kailiniuotą su ausytėm...pvz to džemperiuko kapišoną dėčiau vaikui..bet čia jau skonio dalykas
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 14:14)
Gavau pasaką. Idėjų nulis. O galima bus po žaidimo susipažint su tuo, kas ją pasiulė?
Ir aš norėčiau porą meilių žodelių pasakyti už savo pasaką
gavau jau pasakėlę- kol kas minčių kratinys.. gerai kad dvi savaitės