Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O aš namie mažą fotkinu. Pabudo ir marš pozuot biggrin.gif

user posted image

(dešnės labai trūksta, kas dar gal ką pasakytų?)

Ir laukiu ir bijau fredericos Až biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 14:53)
O aš namie mažą fotkinu. Pabudo ir marš pozuot  biggrin.gif
(dešnės labai trūksta, kas dar gal ką pasakytų?)

Ir laukiu ir bijau fredericos Až  biggrin.gif

Desinej truputi erdves truksta, bet labiausiai kliuva nukapotos rankytes.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 02 lapkričio 2010 - 13:57
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 13:56)
Desinej truputi erdves truksta, bet labiausiai kliuva nukapotos rankytes.... smile.gif

blem. TAIP. Tą irgi matau smile.gif Ale kaip man smagu, kad Tavo komentarai tokie pat, kaip aš manau pati. Vadinas progresuoju. rankytę ir dešinę turiu. Galima taisyt rolleyes.gif
Bet norėjau pasitikrint, gal dar kažkas kažką pastebės ko pati nematau smile.gif
Dėkui Akasha cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 13:53)
O aš namie mažą fotkinu. Pabudo ir marš pozuot  biggrin.gif

bigsmile.gif dieve, koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif as kaip naujoke tai tik pasakysiu kad begalo grazu. As kai pamatau tokias nuotraukas, man demesi prikausto akytes, ir nematau jokiu kairiu, desniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 02, 13:56)

pritariu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau turiu pasaka thumbup.gif jau ir minciu turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 02, 14:04)
jau turiu pasaka thumbup.gif jau ir minciu turiu ax.gif

aš ir turiu ax.gif generuoju idėjas dabar g.gif

Laukine, pritariu dėl rankyčių 4u.gif namie fotkinai? pagalvočiau dar dėl lengvesnių rūbelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 02, 14:49)
thumbup.gif  notworthy.gif

Gal jūs taip neskubėkit su tais burtais - ne visos gi ištisai prie kompo sėdi tongue.gif Gal dar norinčių atsiras į vakarą.

Tai prijungsim mirksiukas.gif

Mergaitės apsižiūrėkit ar visos gavot, nes galėjau ką ir sumaišyt.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 02, 14:08)

Laukine, pritariu dėl rankyčių 4u.gif namie fotkinai? pagalvočiau dar dėl lengvesnių rūbelių ax.gif

Tai jau specialiai su šitais fotkinau, nes nusibodo visur su boduku ar plikas smile.gif Tik va išgriebiau iš lauko ir nupyškinau.

Gavau pasaką. Idėjų nulis. O galima bus po žaidimo susipažint su tuo, kas ją pasiulė? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu atsakymų dėl ND ax.gif

Dėl pasakų, tai siūlau pirma tą pasaką paskaityt, tada manau gali kilti gerų idėjų. Be to juk nebūtina pagrindinį herojų kurti, galima ir kokį vieną iš šalutinių. Arba apskritai - pabandyti nufotografuoti pasakos nuotaiką.Pavydžiui pagauti paslaptingą užburiantį miško vaizdą...čia man kažkodėl pasakos su mišku asocijuojasi bigsmile.gif
Manau, labai svarbu pasaka ir to žmogaus asociacija ax.gif

Aš jau irgi gavau savo burtą biggrin.gif ne toks jis jau baisus, kokio tikėjausi, bet idėjų kol kas irgi nėr doh.gif , tik mintys sukasi, smegenai užsivedė biggrin.gif

Laukinė25, kūdikiškai vaiski, miela foto, dėl pastabų ir komentarų, visiškai sutinku su kitomis narėmis. Jei man kas leistų pakeisti, tai dėčiau kitokią kepurytę, kokią mezginiuotą ar kailiniuotą su ausytėm...pvz to džemperiuko kapišoną dėčiau vaikui..bet čia jau skonio dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 02 lapkričio 2010 - 14:25
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 02, 14:14)
Gavau pasaką. Idėjų nulis. O galima bus po žaidimo susipažint su tuo, kas ją pasiulė?  blink.gif  biggrin.gif

Ir aš norėčiau porą meilių žodelių pasakyti už savo pasaką hihihi.gif
Atsakyti
gavau jau pasakėlę- kol kas minčių kratinys.. gerai kad dvi savaitės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti