Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiga Pentax K-m + 18-55 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 05, 21:08)

mano vakarienė. Skonis tobulas  wub.gif

Pritariu, noretusi lekste matyt, ar kad ji butu apvali unsure.gif O atrodo tai mmmmm wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 22:00)
Jei yra norinciu matyti 1-am puslapyje narius ir ju fotikus, rasykit save ir fotika, objektyva. kai kursiu tema, itrauksiu smile.gif

Canon Powershot A 620
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 05, 22:33)
Nu, laba vakarą. Tamsios dienos rezultatas su mamos leidimu:

Su koliažais sunku man dar draugaut... Bet biškį bandau...
Sakykit be gailesčio ką manot.

Nuotraukos grazios, koliazu cia nereik, kaip man atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 05, 22:57)
Laukine, susitvarkei puikiai  thumbup.gif  Tik koliažuose visiškas bardakėlis. Reikia fotografuojant visad prisiminti - jei norit vėliau daryti koliažus - reikalingos detalės: kepurytė, batukai, pėdutės, meškutis, barškaliukas, suknytė... Kitaip sviestas sviestuotas - tie patys portretukai vos skirtingu rakursu, nei ką naujo atskleidžia, nei šiaip įdomu... g.gif

Jo. Tą supratau jau seniai, bet va kad tą supratimą dar ir praktikoj panaudot... doh.gif
Nu nieko, po kelių dienų dar viena panelytė ateis į svečius... Tikiuosi, kapojimo kirvį sugebėsiu paslėpt, o jau detales fotkinsiu labiau nei patį vaiką bigsmile.gif doh.gif Ačiū, kad dalinatės žiniom ir patarimais. 4u.gif
Atsakyti
o jeigu dar tik nd darai ar verta save su savo fotiku rašyt?
Atsakyti
Ievukis Pentax K20D + 50mm f1.4 + 16-45mm f4
Atsakyti

ech, kaip aš noriu 50-tuko ax.gif man su savo kitinuku išvis depresija ima doh.gif tavo foto gražios, šviesios, ryškumas geras, o dėl koliažų nieko negaliu pasakyt, pati nemokėčiau, o šiaip - šaunuolė tu 4u.gif
Atsakyti

Su koliažais sunku man dar draugaut... Bet biškį bandau...

Zavingos akys 4u.gif Del koliazu irgi manau, kad ju cia nereikejo, o jei daryt - tuomet 1 foto vaiko, o kitos - detales. Mane tik apsvietimas ir kas liko uz kadro domina: prasom papasakot kaip rupinotes apsvietimu? Statet lempas? Tiesiog prie lango?

Klausimas bendrai visiems - kaip ruosiates fotosesijoms? Kaip tvarkotes su apsvietimu? Kaip tvarkote su modeliais? Sakote, ka jiems daryt, ar leidziat daryt ka jie nori?

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 05, 22:58)
Batukai turbūt būtų labiau išnaudoti, jei vienoj iš koliažo foto, mergaitė būtų su jais nufotkinta..? O aš vis kapoju, kapoju... Fui.  unsure.gif

Ne fui, viskas labai gerai. Pirmi žingsniai gi wink.gif Gerai tau sekasi. O koliažas tai aukštasis pilotažas, mažai kas moka jį gerai padaryti smile.gif Va Loreta pavyzdys smile.gif

QUOTE(Isila @ 2010 11 05, 23:02)
o jeigu dar tik nd darai ar verta save su savo fotiku rašyt?

Žinoma, namų darbus juk irgi su fotiku darai wink.gif

50'tukas gėris smile.gif
Atsakyti
Laukine- man patinka nuotraukėles, tik pritariu dėl išsakytos kritikos apie koliažus ir erdvės trūkumą... kai pradėjau fotografuoti su 50 mm man lygiai tas pats buvo- dabar jau gerėlesnė situacija 4u.gif

Rarity.. jaučiu labai gardu thumbup.gif
Atsakyti
Isila Nikon D3100 kit AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR (nurašiau nuo instrukcijos, ko nereikia, prašom ištrinti blush2.gif )
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti